בקשר למפגש

בצה17

New member
בקשר למפגש../images/Emo124.gif

(מצטערת שאני פותחת עוד שירשור פשוט השירשור הנעוץ בלאגן שלם ואנשים סתם ניצלשו ופתחו שיחות לא קשורות .. עשו טובה שהשירשור הזה ישאר בנושא 1- המפגש! שנירא מה כולם רושמים) טוב דבר ראשון אני מבינה שאתם נפגשים ב23 בכל אופן יש מפגש גם ב20. עכשיו רק בקשר למפגש ב20. מי שיכול לבוא שיסמן
המפגש ב20 יהיה משולב עם הקומונה שלי ושל לוס - "ציקי לאבין המלך" אנחנו אומרים לציקי גם שיבוא ביום הזה.. ככה שמי שרוצה גם לבוא להצטרף אלינו לפגוש אותו וצחוקים והכל מוזמן
וחוץ מזה מלא מהקומנה הם פה בפורום ככה שזה בכלל יוצא סבבה לכולם.. וצריך גם שעה! רצוי לקראת הערב.. בכל אופן בוא נקבע ונסכם פה הכל. מאורגן!

keeeren

New member
או קיי

אני לא בטוחה שאני אוכל לבוא ב20.. אם כן אז זה יהיה בערב בטוח.. אני אומרת ככה ב17:00 אני אוכל..

ManRed

New member
אצלי זה ככה

23 אני יהיה בעזריאלי בכל מקרה אז הכי טוב לי שיהיה מפגש אז.. 20 נדמה לי אני יכול לבוא.. אין בעיה מיוחדת.. אגב אני יודע שזה שרשור לא נכון פשוט לא בא לי לשרשר לתגובה של בר...

פרקשון

New member
דני איפה אתה גר?

אולי אני אבוא איתך אני גם ב23 בעזריאלי ובא לי לשרשר אליך :) כי יש לך רגליים מושכות

ManRed

New member
רגליים גם מושכות וגם חלקות..

נשאר לך עוד לנסות לייזר כשיטה להוריד שיער מהרגליים אני גר בבית אבל אולי אני אברח מהבית לישון אצל אילן

גוטשה

New member
מה זה אולי

סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!?!? סטח שאתה בא ב-23! וואה וואה וואה. ב-20 אני לא יכולה :( ב-23 אני גם ככה שם.

פרקשון

New member
מי שואל אותך בכלל../images/Emo6.gif

סתם נו כנראה אני אבוא :) או שבעצם עדיף להשאר בבית כיף לישון עד מאוחר

למעלה