בקשר למפגש

yaely2

New member
מנהל
בקשר למפגש ../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

שלום לכם, כדי שנוכל לדעת כמה מקומות לשריין וכדי שיהיה לנו מושג כמה אנשים יבואו אנא התקשרו אלי במסר ואמסור לכם היכן ובאיזו שעה ניפגש. שלכם יעלי

yaely2

New member
מנהל
שנה טובה. עוד בקשר למפגש ../images/Emo28.gif

שלום, לחלק אמרתי, ולחלק שכחתי. כדי למנוע מבוכה בכניסה לבית הקפה, שאלו את המלצר/ית בכניסה, היכן השולחן של יעלי. אוף, שיבוא כבר יום שלישי יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב ושנה טובה

אינני משתתפת קבועה בפורום אבל עוקבת קבועה ונהנת מהיצרתיות והפירגון והשיתוף. אשמח לשמוע פרטים על המפגש ולכן כתבתי לך יעלי מסר כפי שבקשת ומאחר ובקשת שאפרסם זאת בפורום בבקשה.

yaely2

New member
מנהל
|למנורה יקרה,../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

מנורה יקרה, אני שמחה שנענית לבקשתי וכתבת כאן. כך נוכל לדעת כולנו עם מי אנו נפגשים. האם גם את אומנית כמו רוב החברים פה? יעלי

מנורה

New member
קודם כל לא ידעתי שצריך להיות אומן

כדי להפגש. אם אני אומנית? שאלה טובה יש אומרים שכן רק שאני לא מחפשת תואר כל מה שאני כותבת זה מהלב ומהרגש ואם מתחברים לזה זה שכרי. עומדת להוציא ספר שירים בקרוב עכשיו זה עונה לקרטריונים שלכם??

מנורה

New member
אין לי בעיה בשאלה פשוט הופתעתי

אם לא היית כל כך חביבה ומקסימה הייתי ממשיכה רק לבקר בפורום אבל מהשנה החדשה החלטתי להיות חלק ממנו ולכן העונג כולו שלי לפגוש אותך ואת חברי הפורום
.

ora11

New member
מנורה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לא זוכרת מאיזה פורום אני מכירה אותך אבל זה לא משנה לא אוכל להגיע למפגש כבר כתבתי פה אשמח לקבל ממכם רשמים. שנה טובה

מנורה

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים החמה../images/Emo42.gif

כל מי שחי במדינה שלנו אומן אחרת איך היינו שורדים עד היום?

לייציק

New member
../images/Emo140.gif בקר טוב ושנה טובה לך מ../images/Emo62.gif

ברוכה הבאה בצל קורתנו
שתאירינו באורך ונאירך באורנו

מנורה

New member
תודה על ההזמנה

אשמח להצטרף אליכם ולהכירכם. המקום שנבחר מצויין קל להגיע אליו עם הרכבת. אני מרגישה כמו לפני "בליינדייט". היו כבר מפגשים בעבר? אפשר לקבל פרטים ורשמים? תודה.

באיה

New member
ברוכה הבאה לפורומינו מנורה../images/Emo141.gif

גם אני לא אמנית, אך התקבלתי כאן בחום. נקווה ששהותך כאן תנעם לך. חג שמח

bimbo.

New member
מנורה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את רצויה אצלנו עם אמנות או בלעדיה

maxima

New member
ברוכה הבאה מנורה........./images/Emo140.gif

מקבלים כאן כל אדם באשר הוא אדם