בקשר למפגש.....

vera2

New member
בקשר למפגש......./images/Emo51.gif

לפי מה שהבנתי עד כה מהתגובות למועד המפגש לא כל-כך מםתייע המפגש בחנוכה הייתי שמחה אם המפגש היה נדחה לשבוע אחרי חנוכה (אני לא אהיה בארץ בחנוכה ומאוד רציתי להכיר את משתתפי הפורום) עדיין יהיה כשר לאכול סופגניות.

טומי*

New member
בקשר למפגש.......

לי אין שום בעיה לדחות את המפגש...ובכלל לעשות מפגש במרכז הארץ כפי שרוצות/ים רוב החברות/ים. האמת לאמיתה שאין לי כל כך ראש עכשיו לכלום, כי אמא שלי במצב די קשה ואני נוסע רוב השבוע לבקר אותה.

עב

New member
כמה שאני מבינה אותך../images/Emo142.gif

הרבה בריאות לאמא ולך!

דרדרית

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif

ובקשר למפגש- נשמח להצטרף גם אחרי חנוכה (אם זה יהיה יום שישי ומצטרפת לאלה שבעד המרכז

ברק 188

New member
פסק זמן למפגש.

טומי היקר ,כך את הזמן, מה שחשוב הוא בריאות של היקרים שלנו במקרה זה אמך,ההורים של עב ,אפשר להכליל גם את אימא שלי ,ואני מאמין שלא חסר לנו פה ויש עוד דגמאות,העיקר בריאות לכולם ולמשפחתם,מיצדי זה יכול להיות מפגש גם של אוזני המן,מצות,או פירות יבשים, בסוכה, או סתם כך ספונטני, חשוב! כשניהיה עליזים ולא מאולצים. בריאות לאימא ושמור על עצמך (זכור לי עוד המקרה שלך),כך מ נ ו ח ה.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אני מחזיקה אצבעות

ומקווה שהמצב של אמא ישתפר. המון בריאות וכל טוב, והעיקר, שמור גם על עצמך! evike

orlu

New member
אני מאחורי כל מילה של ברק,בריאות

והחלמה מהירה לכולם ולהורים........ וטומי תמשיך לשלב תמונות יפות גם כפי ששלחת אתמול גם במצבים שכאלה,כי אין כמו בריאות הנפש כדי לעבור ימים קשים. אז חנוכה שמייח

vera2

New member
רפואה שלימה לג"ב יונגר.

ולטומי שמור על עצמך. תודה לאבי שלקח את ההחלטה בשם כולנו.

B T1

New member
מפגש פורום אפשר לדחות, לדחות

ולדחות, ביקור אצל אמא חולה, לא. טומי-הרבה בריאות לאמך.

B T1

New member
מצדי אפשר לקיים את מפגש חנוכה

גם בפסח, רק צריך לדאג לסופגניות שכשרות לחג החרות.

orlu

New member
BT1 העיקר שתהייה לנו בריא עד

פסח וביכלל כי כל פעם שמופיע מסר מימך זו סיבה עבורי לחיוך וחיוך הוא בריא אז.........בבקשה היכנס הרבה פעמים

B T1

New member
אם חיוך, זו בריאות.....

אני כבר רץ לקופת חולים לספר דיחות ישנות. (הם זקוקים לזה יותר מהאחרים.)

למעלה