בקשר למפגש

בקשר למפגש

לא.. לא בין פרס לערפאת אלא של פורומנו המכובד אם מישהו מבינכם גר באזור רישפון, או אפילו בסמוך, זה יכול לפתור לי לחלוטין את הבעיה של המרחק (ואיפה להשאר לישון וכו) כי יש לי שם אצל מי ללון במקרה הצורך. יש מישהו כזה? אולי? שבת מתוקה לכוווווווווווווווווווווווווווווולם

lance-knight

New member
לא יודע איפה זה רישפון

אבל אולי אני אוכל לעזור לך להגיע למפגש? אתה יודע איפה אני גר ואם תחליט לנסוע- אז אין בעיה. אני אאסוף אותך. מה, בגלל המרחק לא מגיע לך להנות? בשבילמה אנחנו מדברים פה? רק בשביל עזרה וירטואלית? אם אפשר לעזור במשהו ממשי- אז עוד יותר טוב. מה אתה אומר? רק שזה לא יהיה מפגש ספונטני כזה.

lance-knight

רישפון זה מושב באזור הרצליה (קצת לפני הרצליה אם אתה בא מצפון). אההההה. מצד שני אבא שלי היה פה היום והוא הציע שאבוא אליו לכרמיאל בדרך חזרה אם תבוא (ואני מקווה בלי שום קשר שזה יקרה).. אז בהחלט אוכל להעזר בך בשמחה.. (אתה גר לא רחוק מכרמיאל אם אני זוכר טוב... לא? בקיצור אני מאמין שיהיה בסדר בסוף חן חן על ההצעה בכל מקרה והעיקר שתבוא

lance-knight

New member
איש מהצפון

אני גר בבירת עמק עיזראל, מאצמה גרעינית (אתה מבין אותי, נכון?) אז אין בעיה, אפשר לארגן, רק תשלח לי באימייל את הטלפון שלך, בסדר? והעיקר שאני אדע את תאריך הפגישה שבוע לפני. למה לא לעזור לך אם אני יכול? בשמחה. מגיע לנו קצת להנות מהחיים, לא?

חן חן ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אני מניח שזה יהיה בסוכות מתישהו אולי בחג הראשון של סוכות. אבל זה תלוי בשאר החביירים והחביירות כאן..

למעלה