בקשר למפגש..

דגנילי

New member
בקשר למפגש..

מה עם ביום רביעי? וערב זה הכי נעים.. ככה בשש-שבע יום שישי בצהריים - זאת שעת לחץ!!
וכדי לחזור לפני השבת, חלק יהיו לחוצים.. יאללה להתפקד

ihovav

New member
אנחנו לא נוכל...

אבל אם לכולם יותר נוח - תפגשו ותהנו

ihovav

New member
באופן עקרוני,

אנחנו יכולים רק בחמישי בערב, שיש, שבת (השבוע באופן מיוחד אין סיכוי ליום רביעי). לפי התגובות שאני רואה, מה שמסתדר לרוב האנשים זה או חמישי בערב, או שישי בשעות הצהריים המאוחרות (ואז רצוי שהמפגש יהיה בירושלים). תחליטו מה שנוח לכם, במידה וזה באחת האופציות שנוחות לנו, אין ספק שנצטרף... תמיד יהיה מצב שיהיו אנשים שלא יוכלו מסיבות אילו ואחרות. מישהו צריך להחליט מתי ולהודיע. תמיד אפשר לעשות עוד מפגשים, כל פעם מי שיוכל, יבוא... (אפשר לארגן מפגשים שונים, בעלי אופי שונה ובזמנים שונים, אבל בואי ניתן למפגש הראשון לרוץ...) אגב, מה הבעייה באמת לעשותאת המפגש בשישי הזה, קצת יותר מאוחר, בירושלים? (אני לא מתה על העיר הזאת, גם לי היא רחוקה יותר, אבל נראה לי שככה נוכל לפגוש יותר אנשים...)

לגבי המפגש

נראה לי שרוב האנשים שאישרו, היה להם יותר נוח יום שישי אחה"צ. נכון שזו שעה לחוצה יחסית, אבל מבחינת ברירת מחדל היא האפשרות שמסתדרת לרוב מי שמעוניין להגיע (וזה על סמך השרשור הקודם לגבי המפגש). ולגבי מיקום המפגש. נראה לי שמפגש ראשון נכון לעשות במרכז כיוון שיש אנשים שמתכוונים להגיע מהצפון. לפי התפקדות הנוכחות נראה שחלק ממי שהיה מעוניין לבוא, והתאים לו יום שישי, לא מסתדר עם יום רביעי. נראה לי שאנחנו חוזרים לרעיון המקורי של יום שישי באחה"צ מוקדמים.
ועכשיו לחלק החשוב יותר - אוכל ושתיה! מי מביא מה? בבקשה תשרשרו פה כדי שנוכל לראות במרוכז את הכל :)

ihovav

New member
אנחנו נביא שתייה מכל הסוגים.

רק צריך לדעת כמה אנשים יהיו פחות או יותר...

24 ברבלה

New member
מקווה שאת טועה.... ../images/Emo4.gif

מאוד חשוב לפי דעתי אז אולי אפשר לפנות פה לכול אחד במסר אישי מה דעתך? אני מוכנה לעשות את זה אך לא רוצה ללחוץ לאנשים יש נטייה לכבדות שזה נעשה בצורה מסורבלת כי הם ישר יוצאים בנקודת הנחה שזה לא ייצא לפועל וחבל... בכול אופן אשמח לעשות כל שביכלתי להוציא את זה לפועל אז אולי תספרי איך זה הצליח בפעם שעברה?!

פעם שעברה

היה ממש נחמד. נפגשנו על חוף הים של שדות ים, לא הרבה אנשים. היה אוכל, ושקיעה, ומדורה והיה כיף :) יכול להיות שבגלל שעבר קצת זמן מאז שעלה רעיון המפגש ולאנשים קצת עבר החשק וההתלהבות. ואולי באמת הזמן לא מתאים עכשיו לעשות מפגש פורום. בכל מקרה, יש עוד יומיים ואולי דברים ישתנו. נראה..

ihovav

New member
רגע, בואו נעשה סיכום ביניים:

תקנו אותי אם אני טועה. מי שעדיין לא נרשם, מוזמן להמשיך ולשרשר לכאן... נפגשים ביום שישי הזה, 22.7, ניפגש בפארק הירקון (מול הלונה פארק) ב 15.30. מגיעים בטוח (אספתי מכל השרשורים...): 1. ברבלה - אחראית על הבורקסים 2. אני ובעלי - אחראים על שתייה. 3. ציפורלילה 4. יסכה 5. הודגיק 6. נמלולה 7. ילדהסוכר 8. הברווז מגיעים אולי: (תשתדלו לתת תשובה סופית בהקדם. ויותר מזה, תשתדלו שהתשובה תהיה חיובית...) 9. דגנילי - תלוי בשעה 10. מיכליתשלהצאט - תלוי בשעה 11. יוני - סופית לא תוכל ביום שישי הזה? בקיצור - תקנו אותי, תוסיפו את עצמיכם ואם אתם באים עם בני זוג וילדים (שנתארגן עם הכיבוד בהתאם) ומה אתם מתכוונים להביא. בנוסף - שרשור טרמפים: אני ובעלי מרחובות. אוספים את יסכה. אם יש מישהו מהסביבה הקרובה (והרחוקה יותר) שיודיע.

דגנילי

New member
אני אוכל להגיע בשישי בסביבות שש..

ואני אנסה להקדים אם אוכל..חושבים שזה מאוחר מדי? אגב פארק הירקון.. הכי טוב ליד שכונת בבלי בסוף הרחוב.. כלומר אם באים מצפון, אז נכנסים אחרי הגשר של "שד' רוקח" בסיבוב ימינה ואז בכיכר ימינה מתחת לגשרון ולנסוע עד סוף הכביש (אחרי הגן-חי), ממשיכים עד סוף הכביש - יש שם שפע של דשא.. וכמעט שאין אנשים.. מי מוכן להביא? פיצוחים? פירות? ציידנית עם שתיה קרה (וכוסות חד פעמיים).. ציידנית עם שתיה חמה (וכוסות חד פעמיים)..עוגה.. וכל אחד יביא שמיכה, אני אביא פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ (כמו בימי הולדת..חחח).

ihovav

New member
אם מגיעים דתיים,

6 יהיה קצת מאוחר... אם לא מגיעים דתיים - מצידי, נאחר את השעה. נשמח מאוד לפגוש אותך! אז בכל מקרה תשתדלי לעשות מאמצים ולהגיע מוקדם... (ונשמח גם לאכול מהפיתות... קצת נוסטלגיה...
) בקשר לשתייה קרה וכוסות - עלינו... (אין לנו צידנית, אבל נדאג לקרר את זה מראש...) את בטוחה שבחום הזה, בשמש, מישהו ירצה שתייה חמה?...

למעלה