בקשר למצב שהפורום נמצא!

nIcKiTa

New member
בקשר למצב שהפורום נמצא!

אני מודה, אני לא ממש יודעת איך לפתוח לכם פה דיונים! אז מי שבאמת מעניין אותו... שיפתח דיון! הפורום קורס, ואני כמעט בטוחה שבסוף יסגרו אותו... אז תביאו לפה חברים שלכם תשלחו הודאת ביו אר אל באיציק כל דבר! שלא יסגרו לנו ת´פורום

בתור מישהי שאינה בצופים...

אני רק רוצה לציין שזה מעניין לראות שאתם לא יכולים להתמודד´ עם העלאת דיונים אינטיליגנטים בפורום. אתם חושבים שזה אומר משהו על התנועה? אגב, אם מישהו כן מחפש דיון מעניין ברמה גבוהה, אני ממליצה על פורומים של תנועות אחרות. כמה מהם ממש טובים... אהה.... מה זה היה? היה נכון? היה חזק? אמץ נכון? משהו כזה...

אני מסכים.. הפורום הורס את השם של

הצופים.. למרות שאת בטח אנטי צופים בכלל, מה לעשות שלצופה הממוצע אין בכלל זמן לפורומים... לי יש כי אני צופה לשעבר ומשועמם באופן כרוני (חסר חיים, בעגה הצפונית). אנשים ניסו לפתוח פה דיונים אינטיליגנטיים אבל הנסיונות עלו בתוהו כמו ניסיונות לגרום לחתול דרוס לצחוק בסיינפלד (יש לי חברים מוזרים).

דשא, מה אתה בעצם?

אתה צופה לשעבר, למה לשעבר? מה אתה עושה עכשיו? בן כמה? מאיפה? מה לומד? מה שאיפותיך? שוקל לחזור לצופים? חש אמפתיה כלפי התנועה? למה את משועמם?

מי הוא ומה הוא דשא - ביוגרפיה צופית

מקוצרת +, אני מאחר לבצפר. בכיתה ד-ה הייתי בצופים, הלכתי שם הרבה מכות בכיתה ח חזרתי, היה ממש מגניב, גם יצא לי להכיר הרבה אנשים וללמוד לא מעט דברים. במחנ"ק ח´ בנינו את המבנה הכי גדול בהיסטוריה של השבט (45 מ´ אורך!!!), עשינו את הטיטאניק. בתחילת כיתה ט´ קורס. באמצע כיתה ט´ - סוף קורס. אין שיבוץ... משהו כמו חודשיים אחרי סוף הקורס משבצים אותי על קבוצה של ילדים מאעפנים בכיתה ה´, 26 מהם! זה ההי אתגר... הסתדרתי. השנה הייתי צריך להדריך על החניכות הכי מדהימות בעולם! 8 חניכות בכיתה ד´ עם פוטנציאל צופי אדיר! הייתי צריך לעזוב את ההדרכה באמצע, בגלל צרות אישיות, אבל הרשג"דית והרכזת הדרכה אטומות כמו אבן, הכריחו אותי להשאר כי יש חסר במדריכים, ואני, לא יכולתי לתפקד כמדריך כי עברתי את מה שהיה אז התקופה הקשה ביותר בחיים שלי. בסוף עזבתי את הצופים, בלי להסתכל לאחור. אני משתעשע לפעמים במחשבה של לחזור להדריך, אבל משהו אומר לי שלא כדאי. אני גם כנראה עובר ליבשת אחרת עוד חצי שנה.

למעלה