בקשר למרסדס בעונה השניה..כנסו!

בקשר למרסדס בעונה השניה..כנסו!

אוקי..אני גם רואה ת'שידורים החוזרים כי זה פשוט סדרה מושלמת :) לא משנה כמה פעמים ראיתי ת'פרק.. וקראתי כמה פעמים את התגובות של הפרק היומי.. ואז קראתי שמלא פה התנפלו על מרסדס..והעזו להשוות אותה לקיטורים של אמדנה!!! כאילו מה אתם לא שמים לב?!@! תקראו טוב ותבינו.. אמדנה טונעת שהיא תהיה עיוורת ושעכשיו בלילה היא לא כל כך רואה טוב. אני ראיתי בתצוגה והכל שהיא הסתדרה יפה מאוד! אבל עזבו את זה...אמנדה סיפרה לכווווולם על זה, לשופטים, לבנות, לכל סוג של מנחה שהדריך אותם בתוכנית, ויותר נכון השתשמשה בתירוץ הזה כמעט בכל פעם כדי לתרץ להם אם היא לא הייתה טובה מספיק!!!!! עכשיו.. מרסדס..מרסדס שונה לגמריי!!!! היא בכלל לא סיפרה לאף אחד כמעט כל הפרקים, לשום שופט, לטיירה, לכל המאפרים הצלמים שמדריכים שהנחו אותם, לבנות...לאף אחד היא לא סיפרה שהיא חולה!! היא הסתירה את זה בלב! כי היא לא רצתה שיפלו אותה מהבנות ושיחשבו שהיא לא טוב מספיק...היא לא התלוננה, ואפילו שטיירה העירה לה שהיא חשבה שהיא איבדה אנרגיה והכל היא עדיין לא אמרה!! בעוד שהיא יכלה להיות כמו אמנדה והלגיד על ההתחלה שזה המחלה שגורמת לה לאבד אנרגיה. היא, דיברה לצלם..וסיפרה לו ( לאנשים בבית יותר נכון) את הכל למה היא עייפה והכל..היא סיפרה את זה פעם אחת...כל גרסה שלה..אבל שערכו את התוכנית שמו את מה שהיא אמרה בכל פרק כדי להזכיר לצופים ולאלה שלא ראו עדיין מה יש לה!! ואפילו רואים בתוכניות אחרות שכשהיא מדברת לצלם היא עם אותם בגדים ואותם מילים בדיוק באותו מצב!! הם פשוט משדרים את זה מלא פעמים!!!! כדי שיהיה מעניין...והיא לא כמו אמנדה מזכירה את זה לכל אחד ואחד!!! כדי שיעזור לה...ואחריי שהיא סיפרה לג'אניס שימו לב יותר לא הראו שהיא אומרת כי הפסיקו להראות אותה בקטע הזה.. אומרת את זה!כי זה לא היא שאמרה...זה ההפקה ששמה את זה כל הזמן.. והיא לא ניצלה את זה בכלל ולא סיפרה לאף מפרסם שהסתכל על התמונות שלה וכל השאר בתחרויות שהיא חולת זאבת.. אז זה מצב שונננננננננה לגמריי...כי אמנדה עושה בדיוק ההפך!!! חחחחחח איזה התנפלות הבאתי.. אבל זהו..פשוט התעצבנתי שמעיזים להשוות בכלל.. עד כאן :] בתקווה שבפעם הבאה אני לא אהיה כזאת עצבנית...חח

L U Z I A

New member
אין לי כח לקרוא../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif

oOBAGIRAOo

New member
2 דברים

קודם כל-לא כולם דיברו ככה על מרסדס, להפך, רק אני. אז אל תגידי:"וקראתי כמה פעמים את התגובות של הפרק היומי.. ואז קראתי שמלא פה התנפלו על מרסדס..והעזו להשוות אותה לקיטורים של אמדנה", אלא תגידי: "וראיתי שבגירא התנפלה על מרסדס..." כפי שכתבתי בכותרת ההודעה: במבט שני. במבט שני על העונה גילית הרבה דברים חדשים. כמו לדוגמא שאני משוגעת על קמיל. כמו לדוגמא ששרה ממש יפה, אבל זהו, רק יפה. כמו לדוגמא שהפנים של יואנה מושלמות. וכמו לדוגמא שמרסדס ממש מעצבנת, לא רק בגלל שהיא מזכירה כל חצי שנייה את המחלה שלה, פשוט כי היא מעצבנת.

../images/Emo12.gif מרסדס מדהימה לדעתי.

אחרי שהעיפו לי את הת'ר
מרסדס הפכה להיות הפייבוריטית שלי. פשוט כ"כ כיפית וחמודה. מתה עליה.

JULI4561

New member
א-ל-ו-ה-י-ם איזה אורך גאדד ...

קארתי את ההתחלה ואני רוצה להגיד לך שאולי שתיים אמרו שהיא דומה לאמנדה בקיטורים וחוץ מזה מרסדס חמודה אבל לא ברמה של טום מודל לפי דעתי!

למעלה