בקשר למשהו שאמרה מרינה

בקשר למשהו שאמרה מרינה

אנחנו עושות דיאטה (גם אם היא לא מצליחה) כדי להרגיש יותר טוב עם עצמנו! כדי להיות יותר יפיות, יותר סקסיות, יותר נינוחות.. נכון זה לא תמיד עובד כי זה לגמרי לא קל אבל לפחות אנחנו מנסות ולא יושבות מול הטלוויזיה עם ההרגשה שכרס בירות זה סקסי!!! למה באמת זה בסדר שלגמרים תהייה כרס אבל אם לאישה יש זה אסון... משהו פה דפוק שמתם לב לזה או שרק אני

pain is MY love

New member
מי אמר שזה בסדר?!?!?!

את מעדיפה את הגבר שלך עם כרס בירות או עם שישיית ריבועים כמו של מייקל לואיס?!?! פשוט גברים לא כל כך מתעסקים עם דיאטות וכיוצא בזה כי זה פחות מעניין אותם... חלק מאוד גדול מהם פשוט זכה לגנים מדהימים וחילוף חומרים חלומי שמקנה להם את היכולת לאכול כמה שהם רוצים בלי להשמין. מה גם שאין להם אגן וירכיים וטוסיק ואת כל העניין של המחזור והאגירת נוזלים וכל השטויות האלה שקורים לגוף של האישה שגורמים לה להשמין...

twigy

New member
אהה סליחה

עם כל הכבוד תדעי לך שרוב הבנות מעדיפות שהגבר שלהם גברי וכרס בירה זה חלק מהעניין. זין על כל החרא הזה של גוף משקולות, גבר שרירי זה כל כך שנות השישים. ואגב, גם לבחורות כרס קטנה זה דבר סקסי (ואפילו בפאלפ פיקשן אמרו את זה)

pain is MY love

New member
מה גברי בכרס בירות?!?!

אם כבר אש שרירים זה גברי! נכון אני לא אתווכח על עניין של טעם כי כל אחד נמשך למשהו אחר אבל כרס בירות זה לא גברי!!!!

Zoharrr

New member
מה!?

אאני לא מעדיפה את הגבר שלי עם כרס בירה... זה לא גברי בעיניי, זה לא בריא ולא אסתטי. אני אישית שונאת גברים מנופחים עם גוף ענקי זה נורא מאסיבי בעייני מעדיפה אותם רזים וגבויהם(מישהי פה אמרה עם שאני אוהבת גברים עם יופי נשי.אני חולקת...) אני שומרת על המשקל שלי כדי להראות טוב ובגלל טעמי בריאות. אני לא עושה דיאטה, אני אוכלת בריא. וזה מספיק לי. אני מצפה מבן הזוג שלי שישמור על עצמו ויאכל בריא גם כן. עזבו שמן או לא,בריאות!! לא חרם לחטוף התקף לב בגיל 35 בגלל כולסטרול גבוה או משהו אחר שקשור לשם? חבר שלי הוא בחור מממש מש רזה והוא בכל זאת אוכל נכון ומתאמן פשוט כי זה בריא לחיות ככה...

L y c a n

New member
הממ

גם גברים מרגישים הרבה יותר סקסיים ונינוחים אחרי אימון יומי בחדר כושר
כל אחד ומה שעושה לו את זה

mad city

New member
מישהו חייב אתכן להיות רזות? תכף

תגידו שאילצו אתכן ללכת עם תחתונים בחוץ

דנדוש20

New member
ככה זה

כדי להצליח בחיים בת צריכה להיות קודם כל יפה ובן צריך להיות קודם כל עשיר או לפחות חכם.

eithancambridge

New member
למה רק נשים?

כמו שאני מתאמן ומשקיע בגוף שלך, ככה אני מצפה מהאישה.

נועם m

New member
מי אמר שזה בסדר?

בעיני זה דוחה. למה שהם לא ידאגו לעצמם קצת? אף אחד לא מדבר על שעווה בכל הגוף ואיפור קבוע, אבל לשמור קצת על הגיזרה עוד לא הרג אף אחד... אם יש משהו שמגעיל אותי לראות זה גברים בשנות ה-20 (!) לחייהם, שהספיקו לפתח כרס ומראה מוזנח של מישהו פי 3 בגיל מהם...

נועם m

New member
על מה לעזאזל את מדברת?

כמו שאני לא סובלת את השטויות של הדיאטה אצל נשים, אני מתנגדת לזה גם כשזה נוגע לגברים. אבל יש הבדל משמעותי בין להיות כל החיים בדיאטה ובין לשמור על עצמך ועל הגוף שלך. וכמו שאמרה זוהר- זה בראש ובראשונה מטעמי בריאות. אז לא אמרתי שכל גבר צריך להראות כמו האח האובד של דודי בלסר, אבל כן- אני מאמינה שאנשים צריכים להשקיע את המינימום בטיפוח עצמי, ולהדמות יותר לבני אדם ולא לגזע הקופים שממנו צמחו...

זכוכיות

New member
שוב, חבל.

כי את דווקא עושה רושם של בחורה מאוד אינטיליגנטית, ולא הייתי מצפה ממך לראות את הדברים באופן כל כך שטחי (לא שטחי- כי חיצוניות זה שטחי, אלה שטחי כחסר עומק.). יש הבדל בין להגיד "לא מושך אותי" ובין להגיד "מגעיל אותי". לא להימשך לכל דבר בעולם- יותר מלגיטימי, אבל לקרוא לאנשים מגעילים זה לא. את אדם חכם, מאיפה נראה לך ש"הזנחה" מגיעה? אני מאמינה שאנשים צריכים להשקיע את- לא את המינימום אלה את המקסימום- בשיפור, כמובן ששמירה על הבריאות- זה שיפור, אבל אני מאמינה שאם הם לא עושים את זה, כנראה שקורה שם משהו, עמוק, לפעמים גם מאוד כואב. לקרוא להם מגעילים לא עוזר. זה לא שווה להחזיק באידיאולוגיות קונצנזיוס, אם ברגע שמגיעים למקומות היותר מושפלים של החברה מדקלמים על אוטומט.

נועם m

New member
את קטנונית

בסדר, אז המילה "מגעיל" הייתה מוגזמת. זה היה in prded to make a point, וכמובן שהתגובה הייתה מוקצנת לאור השרשור האווילי- מלכתחילה שנפתח... כל מה שניסיתי לעשות היה להמחיש (ויכול להיות שבצורה בוטה), עד כמה האמירות של "גבר עם כרס ופרווה זה בסדר" הן מטומטמות. וכן, כמובן שהתגובה הייתה שטחית- את חייבת להסכים איתי שהשרשור לא נפתח בצורה אינטיליגנטית במיוחד... אבל לא כל דבר שכותבים פה צריך להיות ברומו של עולם. תשתחררי קצת

lb22

New member
הרשתי לעצמי.....

להעביר את השרשור הזה לפורום אחר... מעניין מה יהיו התגובות שם (וזה אמור להיות מעניין ע"פ העבר של הפורום ההוא)

Eran De Niro

New member
למה זה כל כך מפריע לך ?

אם משהו לא נראה לך חביבי תשים לך משהו על הראש אותי אישית מגעילה טיפשות ואתה ועוד שכמותך מגעילים אותי אבל זה בסדר חביבי אין שכל אין דאגות האיש השמן שבגיל 20 שקל 168 עם בטן בטן וכיום בעל כרס נחמדה של נהג משאית ,סליחה על התיאור זה מגעיל אותך

זכוכיות

New member
אסון? איפה?

בואי נראה את זה שיבוא ויגיד לי שאני אסון, כי יש עלי אי אילו קילוגרמים עודפים. מפריע לך משהו? תשני אותו קודם כל מבפנים.\ גם אם את רזונת- אל תראי בזה אסון. ואגב, אחרי שנים של מלחמה אני גאה להכריז- אני סקסית. ושיקפוץ לי מי שלא מסכים.

מי אמר שזה בסדר..

אני בטוח שיש הרבה בנות שלא ילכו איתו.. ובגלל הכרס.. מה לעשות שיש הרבה יותר בנות יפות מאשר בנים.. אז ככה שזה נותן יותר אפשרויות לבעלי הכרס.. חוץ מזה.. יש יותר נשים דוגמניות מפורסמות מאשר בנים דוגמנים.. אין מה לעשות אידיאל היופי זה הנשים ולא הגברים..

למעלה