בקשר למשחק חוזר

בקשר למשחק חוזר

אוקי, חבר´ה. היתה לי שיחה מעניינת אתמול עם מכאל. אני אדלג על כל הקטע שבו דובר על הסירחון בפורום הזה, וכמובן על ההשוואה מול הסירחון בפורום הרוסי, ולא אזכיר מילה על הגשם, או אשמים או כל מני קקות כאלה, כך שמי שמחפש את זה - יכול לדלג כבר עכשיו. באופן ממצה, אוכל לומר שההרגשה הכללית היא של עבודה שנעשתה למחצית. המון דברים תקועים כמו עצם בגרון. דברים רבים שנשארו בצד, דברים רבים שעמלו רבות בשביל רגע התהילה שלהם, שלא מצא לעצמו מקום לקרות. קיימת מחויבות עמוקה כלפי כל מי שזה המשחק הראשון שלו, ויש רצון חזק לאינטגרציה בין שתי תרבויות המשחקים. יעדים אפשריים שמגשרים סופשבוע: - יום העצמאות (קרוב מדי) - שבועות (גבולי...) נבחנות אפשרויות קדחתניות להשיג חסויות מבעלי עניין (רשתות מדיה כאלה ואחרות). המגמה הכללית - כל מי ששילם על המשחק שעבר - קיימת כלפיו מחויבות עמוקה. וביחוד - כל מי ששילם והגיע(=אמר ברגליים "אני רוצה משחק ללא תנאים!"). מכיוון שהיו קבוצות שהשקיעו מעל ומעבר, וביחוד קבוצות ישראליות, מגמת הרישום היא, להשאר באותם קבוצות ובאותם הרכבים, למעט מקרי קצה של כישלון נקודתי. לצורך כך, תתואם פגישת קפטנים (שיקבלו מעמד יותר משפיע בארגון), והנושאים יעלו לדיון. למרות שהמשחק לא היה כישלון טוטאלי, הוא לא בדיוק הצלחה, זה נהפך כבר לעניין של כבוד. חברה... אתם יודעים מה ההבדל בין ´לחזור על עצמך´ ל´עקביות´? . . . . ... השחיזו את ציפרני ה-Role-Play!!!

Varkong

New member
אם לא ראית

אמרתי בהודעה אחרת שזה יוצא ב 05.05 אבל מנסים לדחות את זה בגלל התיכוניסטים.

בהנחה ש...

בהנחה שיהיה נסיון כל שהוא להרים את War4Ring בשבועות, מכאל ואלכסי מדברים עכשיו יותר על ´הסלמריליון´ - המשחק הבא שלהם בסוכות. הממ... יותר אחראי? יותר ראלי? נחייה ונראה.

סילבן

New member
למה???

כלומר, אתה בוודאי מתכוון, לו משחק שבועות יצליח! אבל אם הוא יצליח, אין חשש שמארגניו ישתלטו גם על סוכות? (כן כן, קשקושים פוליטיים). במלים אחרות, כדאי לכם פשוט להתרכז ביצירת "מלחמת הטבעת" חוזר ומושלם בסוכות ולהתעלם מהמתחרים (באם ישנם).

למעלה