בקשר למשפט משווה בעברית, שוב...|עייף|

בקשר למשפט משווה בעברית, שוב...|עייף|

קיבלתי את מה שהמלצתם לי, אך מטעמי מערכת ונתונים שונים עדיין דירגתי את הקנדי במקום ה1. כעת, אני מתלבטת לגבי הבאים. המלצתם לי על האמריקאי, אך יוצא שאני אאלץ לחכות לו כ3 שעות, מה אתם אומרים, שווה את זה או לא? מה עם משפט מקובל, מה אתם יודעים על זה?

eladr2003

New member
קנדי זה הכי טוב.

ואני לא אומר את זה כי אני משוחד או משהו... הממוצע הכללי בקורס הוא הכי גבוה מבין כל הקורסים של המשפט המשווה. למדתי גם משפט אמריקאי, והוא גם נחמד, אבל חור של 3 שעות במערכת הוא מעיק (ומנסיון- בטח תעשה לעצמך "הנחות" ולא תגיע לשיעורים הרבה פעמים).

jelly beans 21

New member
לא בהכרח

יש בקורס פקטור שלילי, בניגוד למה שאנשים חושבים, דווקא במשפטים- קורס קל זה חסרון...

eladr2003

New member
דיברתי על הממוצע הכללי של הקורס

(לאחר מועדי א' וב'), בסופו של דבר יש ממוצע גבוה ביותר

dell3

New member
לא יודעת מה כתבו לך בעבר -

אבל לדעתי חלון במערכת הוא לא כזה נורא. נראה לי שקשה לסדר מערכת בלי שום חלון, אבל אני גם לא ניסיתי לעשות זאת (ממילא לא משתלם להגיע לכל השיעורים). אני לקחתי שנה שעברה מוסלמי (לא יודעת אם יש השנה), ודווקא ממש נהנתי. די קל, חביב ואם מרצה מאוד משעשע אם את שנה א' - קיים גם ייתרון שהקורס הוא של 4 נ"ז - מי שלוקח במשווה 2 נ"ז בשנה א' נותר עם חוסר של 2 נ"ז שיצטרך 'להשלים' אותם בהמשך (אלא אם את במשולבת...). אבל אני באופן כללי מעדיפה קורסים של 4 נ"ז על פני קורסים של 2 נ"ז.

למעלה