בקשר לנגן h-10

ariel1989

New member
בקשר לנגן h-10

אתם כל הזמן אומרים שזזה הנגן הרשמי של הפורום הזה ושהוא הכי טוב אבל בת'כלס עוד לא הבנתי ממכם תשובות לכמה שאלות: 1. האם ניתן למחוק קבצים (שירים, תמונות, מסמכים) דרך הנגן או שרק כשמחברים אותו למחשב אפשר למחוק דברים??? 2. האם ניתן לשנות את סדר השירים שהנגן ינגן (אם נגיד אני רוצה בפלייליסט מסויים להפוך את השיר הראשון לאחרון, אני יכול?)??? 3. לכל מי שיש פה נגן של iriver, מה הוא עושה בקשר לעברית ההפוכה??? 4. אם אני מתחיל לשמוע רדיו ואז אני חוזר לתפריט הראשי אז זה ממשיך להשמיע את הרדיו, איך אני יכול להפסיק את הרדיו (בלי לעבור למשהו אחר, כמו שירים, אלא סתם לעצור את ההשמעה של הרדיו)????

OniOn Of a dOwn

New member
../images/Emo98.gif

1. לא 2. יש נגינה אקראית אבל זה לא מה שאתה רוצה... 3. יש תוכנות שהופכות את העברית, זה לוקח זמן אבל זה עדיף מכלום. 4. אמממ אתה יכול ללחוץ פשוט פעמיים על הכפתור פלי בצד ואז זה ישים אותך על פאוס בשיר שאתה נמצא בו. יכול להיות שיש עוד שיטה אבל אני לא מכיר אותה

ariel1989

New member
תודה!!!

באמת תודה!!! אתה הראשון שעונה לי תשובות ברורות, אבל זה ממש מוזר שא"א למחוק קבצים בתוך הנגן עצמו, בטוח שאפשר ללחוץ איזה לחיצה ארוכה על אחד המקשים וזה ימחק, או שאולי לא. בקשר לעברית, אתה משתמש בתוכנה שהופכת את העברית???

stardust19

New member
תשובות

1) רק דרך הbrowser וגם זה לא בטוח . 2) אין אפשרות כזו- ישנם מצבים מוגדרים מראש. 3) להפוך את סדר האותיות , אנחנו פועלים על מנת לבנות תוספת לתוכנת הנגן H340 ... אבל ראה בזאת כאפשרות שאולי תהיה זמינה עוד חצי שנה לפחות . 4) לא ממש יודע איך , לכן אני לא יכו לענות על שאלה זו .

למעלה