בקשר לנגן iRiver H320

spacera

New member
בקשר לנגן iRiver H320 ../images/Emo118.gif

איזה קצב העברת שירים קיים אצלכם? אתמול העברתי 1.5G~ ב-25~ דק'. לי זה נראה די הרבה זמן. זה נראה לכם סביר? אגב, יש לי ubs 2.0. תודה

JustThomas

New member
פעם האחרונה שמדדתי -

זה היה 4GB ב7 דקות. תנסה לעשות איחוי דיסק לנגן (דרך המחשב אפשר בהחלט, זה הארד דיסק לככל דבר בFAT32) אם זה לא עוזר הייתי מנסה לפרמט.

spacera

New member
אוקיי, אז כנראה טעיתי אתמול..../images/Emo4.gif

כמו שחששתי.. זה כנראה בגלל שלא התקנתי את הקובץ הנכון (ה-iRiver.inf). ניסיתי להסיר את התוכנה של ה-HManager ולהתקין עוד פעם, אבל עכשיו המחשב מזהה כבר אוטומטית ולא מגיע למסכים שנתן לי אתמול, ולכן לא נותן לשנות את לקובץ הנ"ל. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו? זה קשור כנראה בהגדרות הזיהוי של ה-USB של המחשב.. ובקשר לאיחוי, נדמה לי שהוא אינו נחוץ כרגע, אבל

spacera

New member
הקפצה + שאלה נוספת

התקינו לי בחנות את גירסה 1.28 ואני רוצה "לשדרג אחורה" (
), כי 1.27 תומכת בעברית. איך אני עושה את זה? כלומר, אם תואילו לרשום את סדר הפעולות (זו פעם ראשונה, ולכן אני רוצה להיות זהיר). שוב

stardust19

New member
גרסא 1.28 זוהי הגרסה הלא חוקית

והאחרונה שיצאה עם עברית. 1.27 זוהי גרסא שמוצעת באתר הרשמי של איריבר- אני לא ממליץ על עדכון גרסא זו כי היא כוללת את הגבלת הקול לפי התקן הצרפתי, אם תשים לב תראה שכתוב ליד התקן EU וזה מצביע על הגבלות הקול. כמו כן אני מוסיף פה הערה- מי שרוצה לקנו נגנים בגרמניה שידע כי כל
הנגנים שמה כוללים הגבלת קול. נ.ב. אני לא מציע לשמוע את המוסיקה שלכם בעוצמת ווליום גבוהה כי זה עלול לפגוע בשמיעה שלכם- ראו הוזהרתם

spacera

New member
אממ, אני יודע..

וגם הורדתי, אבל בגלל שהמכשיר חדש (רק שלשלום נקנה) אני רוצה לשמור את האופציה של האחריות, והאחריות מוסרת בגירסה הזו (שאלתי בחנות). ומאחר שאני חייב עברית (1.28 רישמי לא תומך בכלל בעברית), נדמה לי ש-1.27 עדיפה לי כרגע (אפילו הפוכה). בכל אופן, אני מעדיף עברית על הגבלות קול (וממה שכבר שמעתי ב-1.28 אני לא עולה אף פעם ממילא על עוצמה 20, ככה שככל הנראה התקן הצרפתי לא יפריע לי).

stardust19

New member
האוזנים הם רק שלך, הנגן הוא רק שלך

אז ככה שההחלטה היא רק שלך

לי יש 1.28 עם עברית!

מי אמר לך שב1.28 אין אפשרות לעברית ? אני הורדתי את ה1.28 כולל עברית! הפוכה כמובן ועוד דבר אם קנית בארקדיה או באג אז מפורסם שהם אמרו שזה לא מוריד את האחריות

matke

New member
ותוספת

בדיוק עכשיו אכלתי בזוקה והנה מה שהיה כתוב ב"הידעת?!" רעש של דיסקוטק עלול לגרום לליקוי-שמיעה, שמתבטא בהורדת פרופיל (בשעת התיצבות לצבא) ב-17 נקודות!"

BIacKnight

New member
קניתי את iriverh340 היום !!

איזה נגן !! מאוד מבסוט ובהזדמנות הזאת רציתי להגיד שאני שמח להתצטרף לפורום הנחמד הזה אז שלום :))

lior297

New member
../images/Emo41.gifנצלוש

הגרסה של העברית, מורידים מכאן? מה ההבדל בין הקוריאנית לאירופאית? אם סקין בלי סקין? שו? ומה זה גרסה 1.28 (שנראה לי מותקנת אצלי עכשיו) ו1.27 שכתב מישהו כאן? תודה

BIacKnight

New member
הרגע שידרגתי את התוכנה ל1.27

העברית היא רק בגופנים של הקבצים או בתפריט מישהו יודע?

העברית היא אך ורק

בטאגים של השירים לא בשמות התיקיות ולא בשמות הקבצים וודאי שלא בתפריטים אלא רק בטאג של השיר ובזמן שהשיר עובד יש עברית הפוכה

lior297

New member
אגב

איך מגיעים לתפריט הזה (לאופציה עצמה של הניווט לפי אלבום וכו')? בגרסה מסויימת?

למעלה