בקשר לנגן iRiver H320

spacera

New member
תשובה

קודם תשנה ב-menu--> general --> DB Scan ל"כן" ואח"כ תיכנס למוסיקה וזהו אה, ואתה צריך לעדכן גם את ה-DB עם איזו תוכנה (אני התקנתי HManager שבא עם הנגן, אבל הבנתי שיש גם אפשרויות אחרות, לא הספקתי לבדוק עדיין..) יש לי את המכשיר רק יומיים, אז מקווה שלא בילבלתי אותך.

lior297

New member
זה כבר על "כן"

לא הבנתי מה להתקין, להעביר לנגן משהו מהדיסק התקנה? ואני בת

spacera

New member
../images/Emo52.gif את..

תתקיני את ה-HManager על המחשב וכאשר תסיימי להעביר שירים לנגן, תעשי Update DB ע"י כפתור ימני. כל העברת שיר ומיקומו מחדש במקום אחר בנגן דורש עדכון מחדש. ו
על התגובה המאוחרת - לא הייתי נגיש לנט הרבה זמן (אולי כבר נתנו לך תשובה..)

lior297

New member
אין בעיה בכלל

ורק אני לא מבינה מה זה לעזאזל התוכנה הזאת? כשאני מתקינה את הדיסק זה נותן לי דרייברים, ועוד איזה 2 דברים מוזרים.

spacera

New member
עכשיו חברי את הנגן למחשב..

המחשב אמור לזהות אותו עכשיו. אם לא, תכתבי שוב. אצלי לא זיהה בהתחלה, ואז צריך לפעול עפ"י ההוראות בספר המצורף לנגן (באנגלית), עמ' 31-3.

lior297

New member
מזהה כבר ממזמן

הוא אצלי 3 שבועות בערך אבל מה זאת התוכנה הזאת? איך אני מגיעה אליה? מה היא עושה?

spacera

New member
חח, זו התוכנה של ה-DB

השרשור הזו כ"כ נמרח שכבר שכחת
- תראי את התחלת הקישור: "קודם תשני ב-menu--> general --> DB Scan ל"כן" ואח"כ תיכנסי למוסיקה וזהו". כל המטרה היתה להגיע ליכולת לראות את התפריט ההוא שצירפת את התמונה שלו, או ששוב לא הבנתי אותך?
ועוד פעם
על ה-x3 בהודעות (תפוזבל
)

lior297

New member
גרר

הבנתי שזאת המטרה אני לא אמורה לשנות משהו בתוך הנגן? להעביר אליו משהו שיוסיף את האופציה הזאת? כי עדיין זה לא ככה.

spacera

New member
גרר?../images/Emo2.gif

בנגן עצמו את משנה את מה שכתבתי קודם, וזה מספיק. מעכשיו כל פעם שתיכנסי לתיקיית ה-music שלך הוא יציג לך את המסך הזה של ה-DB. שימי לב (נדמה לי שכתבתי כבר בהתחלה) שצריך לעשות עדכון של ה-DB כאשר הנגן מחובר למחשב (כפתור ימני על תיקיית המוסיקה).

lior297

New member
גרר = נשיכת שפתיים

מרוב עצבים/חשקה נפשי במישהו
בכל אופן, כבר העברתי ל"כן" אבל לא הבנתי איך עושים עדכון DB

spacera

New member

המחשב אמור לזהות אותו עכשיו. אם לא, תכתבי שוב. אצלי לא זיהה בהתחלה, ואז צריך לפעול עפ"י ההוראות בספר המצורף לנגן (באנגלית), עמ' 31-3.

spacera

New member

למעלה