בקשר לניקולאס שלנו...

קרנון2

New member
בקשר לניקולאס שלנו...

אני מאוד אוהבת את השחקן כי הוא מתוק כזה, והגומות שלו ממש מקסימות אבל... בתור הבן של ויקטור ניומן לדעתי המפיקים היו צריכים לבחור משהו עם יותר עוצמה או... אני לא יודעת איך להגיד את זה, מן אופי או עיניים כמו של ויקטור, קשוחות אבל אבהיות, חכמותץץץ פחות ילדותיות, הוא פשוט נראה כמו בן 18 והוא כבר לא. למשל משהו כמו זה...רק עם חולצה.

קרנון2

New member
לא זה לא ניק, זה ...

שחקן שלדעתי החיצוניות שלו יותר מתאימה לדמות של ניקולאס ניומן כי הוא משדר משהו יותר בוגר ובכלל החזות שלו הרבה יותר מרשימה מאשר השחקן שמשחק את ניק. בתור בנו של ויקטור ניומן שהוא גבר גבוה וחסון צריך להיות לו בן בהתאם. עד כמה שאני אוהבת את ג'ושוע מורו (השחקן שמשחק את ניק) אני חושבת שהוא נראה צעיר מדי לתפקיד, הוא נראה תינוקי מדי, למרות שהוא משחק ממש טוב.

python 4

New member
מצידי שישחק גם בלי החולצה..../images/Emo99.gif

הוא נראה לי אידיאלי לתפקיד של פיליפ IV, משני סיבות: 1. אבא שלו היה חתיך כל הזמנים בצח"מ, וזה רק מתאים שהבן ילך בעקבות האב (מה גם שג'יל הסבתא.. זה בהחלט מאגר גנטי שאמור לגבור על מה שהילד המסכן קיבל מאמא שלו). 2. הגיע הזמן באמת שפיליפ יתבגר קצת. יופי שהעלו אותו עכשיו לגיל של קאסי, כשלפי תאריכי ההולדת הוא יכול להיות סבא שלה.

SoldieRonit

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שניק הוא הנושא פה

אז מה קשור פיליפ

../images/Emo140.gifנכון

תחשבי על זה שפיליפ נולד כניק וויקטוריה עוד לא נולדו או שהם היו ילדים לא זוכרת בדיוק כמה שנים, והוא עוד ילד בקשר לשחקן הזה..... אולי אם הייתי רואה אותו עם חולצה הדעה שלי היתה שונה... אנ'לא אוהבת כאלה שרירים....

ים כחול

New member
ניקו .....

ניקו הנוכחי כן מתאים לתפקיד לדעתי הוא מגלם ילד שמנת מפונק ובכיין כיאה לבן עשירים מופלגים אין טוב ממנו לתפקיד הזה .

לדעתי ניק מתאים ביותר!!!

ושהוא שחקן טוב...מה שכן, אולי זה סתם עניין של הרגל, כי אנחנו מכירים אותו כל כך הרבה שנים שנראה לנו טבעי שהוא הבן של ויקטור. קשה לי לדמיין שמישהו אחר יעשה את העבודה במקומו טוב יותר. ניק הוא חלק מהמשפוחה...

משיהו זוכר שהחליפו את ויקטור

לפני איזה 10 שנים ויקטור התחלף שסידרה או שתיים, זה היה נראה מאוד מוזר לראות ויקטור אחר, (בתקופה שהיה לו רומן עם אשלי, הראשונה (של היום) שהוא הלך אליה לביקתה) אבל מהר מאוד החזירו את ויקטור שלנו... הוא ממש לא היה דומה לויקטור..... מי זוכר?

למעלה