בקשר לנער שווטרס ירק עליו

Enigma M

New member
בקשר לנער שווטרס ירק עליו

ידוע מה קרה איתו אחר כך? היו ראיונות איתו? והקטע שהוא יורק עליו, יש תיעוד מצולם של זה?

../images/Emo6.gif ../images/Emo156.gif ../images/Emo158.gif ../images/Emo162.gif

אכן שאלות טובות...
דווקא ממש לפני כמה ימים מישהו באחת מקבוצות הדיון על הפלויד העלה בדיוק את אותה שאלה. זהותו של הנער האלמוני אינה ידועה. אני מניחה שיקשה למצוא אותו בגלל הזמן שעבר מאז וגם בגלל מגבלות שפה, שכן ההופעה היתה במונטריאול, אזור דובר צרפתית. עוד בסוף הוא יהיה כמו המסכן ההוא, שקרא לעבר בוב דילן "judas!" בעת ההופעה במנצ'סטר(?), וכך נכנס לספרי ההסטוריה. הנ"ל רואיין, אגב, לפני כמה שנים והתנצל מעומק ליבו. לא ידוע לי על תיעוד מצולם של היריקה, אך יש תיעוד באודיו.

weird dust

New member
התיעוד בשיר 4 בבוטלאג?

באזור האמצא של שיר ארבע יש איזה קטע שהוא מתחיל לצעוק על הקהל זה הקטע שהוא יורק עליו? (השיר זה Pigs On The Wing - Part 2)

זה לא הקטע הזה...

ווטרס אמנם צעק על הקהל בקטע שציינת, כאמור, אבל היריקה התרחשה לאחר מכן, בעת נגינת Pigs.

weird dust

New member
משום מה לא מצאתי את החלק של היריקה

הקשבתי שוב ושוב לכל חלקי פיגס (Pigs - Three Different Ones הוא 20 דקות) ולא היה שם איזה קטע כזה של הפרעה או משהו רק Pigs On The Wing - Part 2 היה באזור ההתחלה אמצע קטע שהוא צעק אבל יותר מזה לא ממש מצאתי את האמת היה Pigs - Three Different Ones איזה קטע שמישהו שרק לו שם והיה דיבור\שירה שלא היה אמור להיות שם אבל לא משהו שנשמע כמו יריקה

את היריקה לא תשמע...

כי מטבען של יריקות שהן לא עושות ממש הרבה רעש. אבל אתה יכול לשמוע את הדיבורים שמסביב: בדקה האחרונה בערך של השיר: ווטרס: [אחד?] כאן כנראה ארעה היריקה. ווטרס: Heaa!!! Come back, PIG, come back!!! All is forgiven!! Come on, boy... [oh, wow] ווטרס שורק, כמו כשקוראים לכלב או לילד.. Come on, son.... Yeahhhh ואז ווטרס מתחיל לעשות קולות כמו ב-Careful with the axe, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. [ותודה לחבר'ה מ-Echoes שתמללו את הקטע ל-FAQ שלהם].

weird dust

New member
כן אז את זה בהחלט שומעים

וזה משתלב טוב עם השיר ממשיך להיתנגן לא ההיתי מנחש שזה זה כי הכל ממשיך שם וזה הולך טוב עם השיר אבל בהחלט הוא צועק שם למישהו

למעלה