בקשר לנקודת האיסוף

• פותח הנושא eliii
  • פורסם בתאריך

eliii

New member
בקשר לנקודת האיסוף

א) האם אין אנו מוגבלים מעצם היות נקודת האיסוף רק במקום אחד בזמן אחד?! (כלומר באיזור הראש למשל) ב) האם יש אייזור בגוף שהוא היותר נכון להיות משכן לנקודת האיסוף?!

ובכן אחרי שראית את תשובתו

של גיאגיא בהודעתוI take the challenge הבנתי ש א) אנו אכן מוגבלים ואפשר לפתח שליטה בהזזת נקודת המאסף רק אחרי אימונים קשים וכו´ באשר לשאלה ב) אני מניח שבאופן בסיסי הנקודה אמורה להיות מאחורי הכתף אלא אם מזיזים אותה....הבנתי נכון?!

star d

New member
אז ככה

א. בכוחנו לשנות את מיקומה של נקודת הכינוס ואכן אנו מוגבלים בתפישת העולם שלנו כשנקודת הכינוס מקובעת. ב. אין כאן שאלה של נכון או לא נכון יש המון אפשרויות למיקומה של נקודת הכינוס, ישנם שני מרכזים עיקריים איזור "השכל" ואיזור הרצון- "הבטן" שממוקם באיזור הטבור (קצת מתחתיו) מכל מיקום של נקודת הכינוס היקום נראה אחרת למתבונן ובעקבות כך המתבונן פועל בצורה אחרת.

על נקודת התפישה...

א. מוגבלים מאוד מאוד מאוד; ב. אם אנחנו חייבים לבחור רק איזור אחד, אנחנו נבחר באיזור שבו נמצאת נקודת התפישה של כולם, אחרת לא נוכל לתקשר איתם ונהיה בודדים בעולמנו. אם יש באפשרותנו להיות בעלים של 2 מיקומים של נקודת התפישה (כלומר, שביכולתנו להתיק את נקודתנו ממיקום אחד למיקום השני, כרצוננו), אזי המיקום השני יהיה לדעתי מיקום שמאפשר לנו להיות כמה שיותר מפוקחים וחופשיים... כמה שיותר צלולים. לוחם (מכשף) צובר לעצמו כמה וכמה מקומות של נקודת תפישה, שאותם הוא לומד לתפעל. ברמה כלשהי, הוא משנה את מקומה הקבוע של נקודת התפישה שלו כך שמצד אחד תהיה בקו אחד עם נקודות התפישה של כולם (כדי שיוכל לתקשר איתם) ומצד שני תשים אותו באיזור צלול יותר. באהבה בן

eliii

New member
חחח איזה מזל שנכנסתי למרתף...

אז ראיתי שענית...תודה תודה בן...קח
אם כבר הגעת למרתף איפה שהחביות. התשובה מוצאת חן בעיני כמה נקודות תפישה בו זמנית...נשמע דיל מפתה...תגיד .. קסטנדה הזה לא מסוכן להסתובב איתו לבד?!(בעצם אל תגיד סתם צחקתי
)
.....טוב הגיע הבוקר...אני נכנס לארון שלי ידידי ..קרני השמש מתחילות לסנוור...(אגב תקפיץ לי כמה מזרקים בפעם הבאה שאתה עובר כאן.....חי חי חי חי חוי חוי חוי חו חו חאההה....) D-: בהוקרה ערפד
הפורום.

למעלה