בקשר לסדנא החדשה -

קסנדרה*

New member
לכל מי ששואל לגבי הסדנא ../images/Emo63.gif

הבטחתי לענות לכל מי שפנה אליי בתיבת המסרים, מעל גבי הפורום. להלן תשובתי: נהגנו להיפגש בימי ראשון ורביעי בפורום הזה וקיימנו סדנה. נהלנו דיונים על כתיבה, נתוח יצירות של חברי הפורום, התוודענו למושגים בסיסיים ומורחבים בשירה ועוד. למי שמעוניין להצטרף לסדנא כזו, יגיב כאן ונחשוב על יום בשבוע בו נוכל להיפגש (כאן) ולהעביר שוב את הסדנא משלביה הראשונים. כל מי שכבר נוכח בפגישות הקודמות לא יגלה בזה עניין ובמקום שבו נמצאת הקבוצה הראשונה אין עניין למעוניינים החדשים מבחינת הדיונים. ניתן להצטרף רק בשביל הכייף
קסנדרה

לי אם

New member
כן אני מעונינת

היי לכם ולקסנדרה אני מעונינת מכוון שפעמים רבות לא הצלחתי להכנס לצאטים הרגשתי שהפסדתי הרבה חומר ואני מאוד שמחה שהסדנא חוזרת לפורום הרגיל שלה וסוף סוף אוכל ללחוץ על הפורום החברתי ואוכל ללמוד אז כן אני רוצה ומוכנה להתחיל את הדיונים מהתחלה זה רק יעשיר לי את הידע. בברכה לי אם

הייתי רוצה...

אבל אין לי מחשב בבית ... מנה שקצת מונע ממני להשתתף בשעות מאוחרות אבל אולי אני אוכל ... לקפץ

קסנדרה*

New member
תשובתי בקשר לסדנא מחזור שני

היות ויש רק 3 מעוניינים ואחד מהם בסימן שאלה, אין מקום לקיים את הסדנא הזו. אבל כפתרון יש לי הצעה כזו: היות והסדנא הראשונה נקבעה בזמנו לימים ראשון ורביעי בשעות 20.30 (היום אגב היא מתקיימת בצ'אט הפורום הזה). אשמח אם מי שמעוניין יצטרף ואני מוכנה להקדיש את אחד מהערבים לדיון בנושאים שכבר עלו לדיון. מראשעת המפגשים ועד היום. כמו כן אני מוכנה להעלות את החומרים שוב בפורום הזה למרות שרובם (אבל לא כולם) מצויים במאמרים ובטאגליינס. אבל יש בהחלט מקום לפתח דיון ולנתח יצירות ולעמוד על ההבדלים. אם יש מי שמעוניין אז אני שוב מזכירה: המפגשים הם בימי ראשון ורביעי בשעה 20.30 בצ'אט של הפורום הזה. מי שמעוניין להצטרף, יש לזכור להכנס בשם הרשום בפורום. ראו זאת כהזמנה
קסנדרה

למעלה