בקשר לסדרת "אנדר" של אורסון סקוט

• פותח הנושא door
  • פורסם בתאריך

door

New member
בקשר לסדרת "אנדר" של אורסון סקוט

קארד
מ"המשחק של אנדר" עד ל"קסנוסייד" עמוד 100 בערך כמה שאלות: 1.למה ג'יין בכלל הפנתה את תשומת הלב של המדענים לעובדה שמירו ואאואנדה התערבו בחיי החזרירים בניגוד לחוק? היא בעצם זאת שגרמה לכל הבלאגן.. אם היא לא הייתה מראה את זה לכל העולם אז לוזיטניה לא הייתה מורדת ואז לא היו שולחים את הצי וכו'... ועכשיו היא איכשהו מנסה לעזור??? תוך כדי סיכון עצום שיגלו אותה ויהרגו אותה??? למה נראה לי שפיספסתי פה משהו? אם התשובה מתגלה אחרי עמוד 100 ב"קסנוסייד" בבקשה אל תגלו לי
2.למה אורסון סקוט קארד לא כותב את "מלכת הכוורת" "ההגמון" ו-"חיי אדם"??? אני יודע שאני הייתי קונה אותם תוך שניה... נראה אם מישהו יודע על מה אני מדבר...

יודעת על מה אתה מדבר

ומכורה לסדרה אבל אני מודה ומתוודה שאני פשוט לא זוכרת את הפרטים עד כדי כך...אם אצליח לברר אענה.נראה לי שהספרים של קארד בעצמו הרבה יותר מורכבים אפילו מהספרים שהוא כתב עליהם ואולי לכן הוא לא כתב אותם... אבל הוא הרי מוסיף ספרים לסדרה לא רק לפי סדר כרונולוגי אלא גם אחורה ולצדדים אז מי יודע?...

door

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הוא פשוט גאון... קול למתים זה אחד הספרים היותר טובים שקראתי. הלוואי שהוא יכתוב עוד! עדיין לא סיימתי חצי סדרה אבל אני לא יכול לחכות!

אשריך וטוב לך

כי אתה יכול לרוץ ולקרוא הלאה-אני כבר בשלב של לחכות עד שהוא יואיל לכתוב עוד...

Athaclena

New member
גם אני יודעת במה מדובר

אבל לא זוכרת את הפרטים... אבל בקשר לעניין השני: "מלכת הכוורת" זה במידה רבה הסיפור שאנחנו קוראים ב"משחק של אנדר". "ההגמון" זה סדרת הצל, ו"חיי אדם" הוא גם בעיקרון מה שקורה בהמשך הסידרה... אז מה אתה רוצה שהוא יכתוב בדיוק? חוץ מזה, אני מעדיפה שהוא ימשיך את הסדרה וסדרות אחרות (שיסיים את אלווין מייקר, אני רוצה כבר לדעת מה יקרה בסוף!). הוא באמצע 3 סדרות לפחות (הצל, אלווין ונשות התנ"ך), ואני בטח לא מכירה את הכל.

Athaclena

New member
מה, נגמר?

רציתי לדעת מה עוד יקרה... עדיין רוצה לדעת. בטוח בטוח?

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

יש ל"המשחק של אנדר" עוד המשכים חוץ מה"צל של אנדר"?

Athaclena

New member
בוא נראה

מה שנקרא סדרת אנדר (החיים של אנדר): המשחק של אנדר דובר המתים קסנוסייד ילדי המחשבה סדרת הצללים (החיים של בין): הצל של אנדר הצל של ההגמון בובות צללים מקווה שלא שכחתי או התבלבלתי...

למעלה