בקשר לסטליסט בהופעה הקרובה.

recoil

New member
בקשר לסטליסט בהופעה הקרובה.

אילו שירים אתם מאמינים שמגהדת' יבצעו ? לא נראה לי שאנחנו נזכה לסטליסט אכזרי כמו בהופעה הקודמת (רק חבל שהוא נפסק אחרי 5 שירים) ... מה לא היה שם ... holy wars, lucretia, skin o my teeth, simphony, tornado, trust, she wolf, darkest hour, wake up dead .. קיצר, אתם מאמנים שהם יתנו זמן במה לשירים מהאלבומים הישנים והטובים (כמו לפני שנתיים), או שהם יתמקדו בשירים החדשים (הרי זה סיבוב ההופעות של האלבום החדש..) ?

SV Design

New member
ברור שיתנו

ככה זה כל הופעה לא משנה אם זה הופעה של האלבום החדש..ככה זה עושים תמיד שירים ישנים ולא מעט... holy wars 100% יהיה.. גם סימפוני אני חושב וטורנדו אוף סולס גם נראה לי.. ובתכלס אתה רוצה לראות את הפלייליסט של ההופעה ? תראה פלייליסטים של הופעות של אותו הטור וזה יהיה דומה מאוד..ואנחנו אחרונים בטור אז תוכל לראות מלא פלייליסטים..

recoil

New member
הטור התחיל היום ..

אני אנסה לחפש פלייליסטים של הופעות קודמות, מקווה שאני אמצא.

recoil

New member
בינתיים לא מצאתי כלום.

תחפשו איזה סטליסט הם ביצעו ב rock im park בגרמניה .

StaffordshirE

New member
יש מצב.. בסיבוב ההופעות האחרון בקיץ מגהדת'

ביצעו גם קלאסיקות מRIP ומטה אז אני מאמין שיהיה משהו.. הנה כמה דוגמאות: ההופעה בבלגיה Sleepwalker Take No Prisoners Set The World Afire Skin O' My Teeth Devil's Island Gears Of War Wake Up Dead Hangar 18 Kick The Chair She Wolf Tornado Of Souls Peace Sells Symphony Of Destruction Washington Is Next Reckoning Day Mechanix In My Darkest Hour Holy Wars ההופעה בדנמרק Sleepwalker Wake Up Dead Take No Prisoners Skin O' My Teeth Gears Of War Set The World Afire Devils Island Hangar 18 She Wolf In My Darkest Hour Kick The Chair Tornado Of Souls Washington Is Next Reckoning Day Mechanix Peace Sells Symphony of Destruction Holy Wars ההופעה בגרמניה Sleepwalker Take No Prisoners Washington Is Next Hangar 18 Set The World Afire Kick The Chair Tornado of Souls Peace Sells Symphony of Destruction Holy Wars/Mechanix

JumpInTheFire

New member
מגניב, תודה שלומי ../images/Emo13.gif

יש לך גם דוגמאות מהסיבוב הזה?

M e n s R e a

New member
וואלה, אז הם לא מבצעים יחסית הרבה מהחדש

ממה ששמתי לב, זה רק וושינגטון, גירז וסליפווקר. חבל, יש שם עוד כמה שירים טובים. אבל לא הפסד, כי במקום זה מבצעים ישנים.

adija1

New member
להלן הסט מ Download Festival , אנגליה 08/06

sleepwalker take no prisoners washington is next hanger 18 gears of war peace sells symphony of destruction holy wars - חלקית. במקום הריף הקלאסי שפותח את the punishment due הם עברו לשיר אחר מ Killing is my business ואז חזרו ל the punishment due !!!!!!!! שודר LIVE באתר http://www.downloadfestival.co.uk/webcast/

למעלה