בקשר לסינגל החדש =]

Ben Love Nikka

New member
בקשר לסינגל החדש =]

ח'ברה שנים לא כתבתי פה , וסתם די התגעגעתי אליכם . חחחח לאחרונה סתם יצא לי להכנס מידידה שלי לyoutube ואיך שהוא מצאתי תצמי צופה בסינגל החדש של ניקה מההופעה של פוקס. השיר עם האיכות הגרועה, שראיתי לפני איזה חודש בהודעה שהייתה פה. זוכרים? בקיצר שמעתי קצת, שמעתי כמה פעמים, והתחלתי לתהות באיזה שפה זה? זה לא נשמע בעברית , ואמרו שקוראים לזה "משהו אחר" . מישהו שמע את זה בהופעה שלה? בא לי לאסוף כמה שיותר פרטים . ועוד ... רציתי לשאול את דעתכם , אני מת על ניקה , יש לה יכולות שירה חבל"ז הלוואי עליי להגיע למנהד קול כזה . חח והיא גם מצויידת באחד האנשים שמבינים במוזיקה ובעלי ניסון של שנים. (הנרי, מי שלא הבין ת'רמז) אז למה בעצם, היא לא מוציאה הרבה שירים? למה היא לא מפגיזה? כמה שנים עברו מצאת האלבום הראשון? והיא גם מצליחה לא? היא מאוד מצליחה ויש להם הרבה הופעות. בא לי שקצת נדבר על זה, וגם על הסינגל החדש . הוא נשמע לפי הסימפוניה והאיכות שיש בסרטון הזה , שיר ממש מעניין ויפה . כבר התחלתי לזמזם תמנגינה שלו . שייצא כבר =] חולה עליכם . מחכה לתגובות ובכלל לשמוע את דעתכם בעניין. אוהב אותכם :] בן.

shlomi814

New member
אז ככה..

השיר בעברית. ורק בעברית... המשפט הראשון בשיר הוא" משהו אחר עובר עליי....." הוא למעשה מדבר על מישהי שהתאהבה בחבר שלה שהיה ממש מתחת לאף שלה והיא לא שמה לב אליו בכלל..(במובן של אהבה..) ואז בכל פיזמון היא מסבירה איך היא מרגישה מאז שהיא הכירה אותו...שזה המשהו האחר. שמעתי אותו גם באילת וגם בת"א הוא נשמע מצויין..רק חבל שאכן לא שומעים באיכות טובה ביוטיוב. לא את כל המילים אפשר להבין...(בגלל האיכות..) מה שהבנתי מהפזמון זה..."אתה לא יודע מה עובר עליי מאז שהיכרנו ...אתה לא יודע מה עובר עליי מאז שהכרנו עד שהכרנו עד שרציתי לעוף....רציתי לעוף....רציתי לעוף איתך..." מאז האלבום הראשון עברו יותר מ3 שנים כשבאמצע עוד יצא סינגל להופעות באירופה... מעבר לכך לא שמענו מהם הרבה הם מופיעים תמיד... אבל חבל כי הם עושים מוזיקה מעולה למי שאוהב את הזאנר הזה ואפשר להוציא מדי פעם שירים חדשים לאינטרנט עם אלאניס מוריסט עושה את זה גם הם יכולים... לא הכל חייב להיות חרוט וצרוב על אלבום.. ניקה מדהימה והחיבור שלה עם הנרי ענק נמתין לאלבום החדש ונראה..

zoomout

New member
כמה תשובות

אתה שואל למה היא לא מוציאה הרבה שירים,אז התשובה היא שאם היית יודע כמה זמן ומאמץ צריך בשביל להוציא שיר,לא היית מאמין.להוציא שיר זה בכלל לא פשוט.קודם כל צריך לכתוב מלל יפה,לחבר מנגינה יפה (זה ממש לא פשוט),ההקלטה עצמה לוקחת המון זמן,משאבים וכסף...זה יכול לקחת שבועות לעשות שיר מאפס עד שהוא מוכן 100 אחוז.בנוסף לניקה יש המון עבודה בהופעות ואל תשכח שגם לה יש את החיים האישיים בנוסף למוסיקה.חוץ מזה חברת הפקות שהנרי וניקה חתומים בו אומר להם מה ומתי לשחרר,ככה שזה לא תלוי רק בהם. הסינגל החדש נשמע טוב מאוד ממה שהצלחתי לשמוע בהקלטה (אני חושב שהתכוונת להרמוניה ולא לסימפוניה - אלה שני דברים שונים לגמרי),גם אני מחכה שיצא כבר.

shlomi814

New member
לגבי העלויות הקלטה..

לגבי הנרי וניקה זה העלויות ממש קטנות יחסית לאומן אחר מכיוון שהם מקליטים באולפן של הנרי אצלו בבית.

Ben Love Nikka

New member
חח כן התבלבלתי במילים...

וזה סתם בולשיט , זמר שרואה את הקהל שלו נהנה והכל . יש לו דחף להוציא עוד ועוד ועוד. למשל שרית חדד , מוציאה שירים כמו גרביים .. הבנת ? בן.

Ben Love Nikka

New member
וחוץ מזה אם אתה אומר שזה לוקח המון זמן .

סבבה אבל 3 שנים וחצי בלי שום חומר חדש? אני חושב ש3 שנים וחצי מספיקים לחשוב על משהו חדש. זה באמת בולשיט.

giladgg

New member
מה יש לכם??

האלבום יצא בספטמבר 2006, מה שאומר שעדיין לא עברו שנתיים... אז איך הגעתם לשלוש ומשהו... זה רק נראה הרבה זמן.. אבל זה סביר... שבוע טוב לכווווולם!!!

maor ravid

New member
כש/זמר חותם על חוזה עם חברת תקלטים יש חוקים

ואין אפשרות לשחרר או להפיץ בארינטרנט שום חומר הכל חסום בגלל זה נקרא חוזה הם יושבים ומחליטים כמה סינגלים ישתחררו ואילו שירים נכנסים ויושים על כל פרט הכי קטן שיש מתמונות כו... אז ככה שזה סתם חוזר על עצמו יותר מדי המילה היא סבלנות ככה שמשחרים משהו רק הזמן הנכון וכחו בחשבום שאם זה ככה הסינגל השתחרר כבר חודש הבא בעזרת ה' ומיד אחר כך האלבום ולא נתצרך לחקות המון זמן עם הוא 90% מוכן קצת סבלנות חברים כולנו רוצים דברים חדשים והאלבום הקודם שוחרר בספטמבר 2006

Ben Love Nikka

New member
נכון לא ביקשתי שיוצאיו שירים ככה. אבל כמעט 3

עברו , מצאת האלבום ובכלל מהשירים שיצאו . אם אתה אמר שזה בעיה בחברת תקליטים , תביא לי לדוגמא עוד זמר שעדיין בשוק ושהוא הוציא לפני 3 שנים איזה שיר . תראה , אם אתה מצליח , למה אתה לא משחרר עוד . זה מה שהכי כזה מעיק .. בן .

Ben Love Nikka

New member
אני לא מאמין שהדיסק יצא חודש הבא.

אני מכוון יותר לכיוון ספטמבר אוקטובר . אם הם עשו 90% מהדיסק , סבבה . הוא אמר שעדיין הם לא סגורים איזה סינגל להוציא , והנרי אמר שהוא רוצה שהסינגל יהיה עם קליפ אז זה ימי צילום , עריכות ומאה ואחד דברים על הראש. אני לא מאמין שזה יקרה חודש הבא . בן.

CHRISS

New member
להווציא שיר זה לא בעיה כל אחד יכול להוציא אבל

שהשיר יהיה באיכות טובה שיר איכותי ויפה שיתפוס וימשוך קהל לוקח זמן... הסבלנות משתלמת. ולא בטוח ש"משהו אחר" יהיה הסינגל הראשון שבע טוב

CHRISS

New member
להווציא שיר זה לא בעיה כל אחד יכול להוציא אבל

שהשיר יהיה באיכות טובה שיר איכותי ויפה שיתפוס וימשוך קהל לוקח זמן... הסבלנות משתלמת. ולא בטוח ש"משהו אחר" יהיה הסינגל הראשון שבע טוב

גידי007

New member
ממש ממש לא מסכים איתך ולא נכון

יש הרבה מאוד שירים שהוקלטו ברגע האחרון עניין של כמה ימים והם להיטים גדולים כמו "שלכת" של עמיר בניון או "לאן שלא תלכי" של שירי מימון זה ממש לא עניין של זמן בטח אם האולפן של הנרי זה בבית שלו

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיצא לי גם להרהר במחשבה הזאת

באמת, ניקה התברכה בכישרון שירה יוצא מן הכלל, אני כמוך לא מבין למה לא להוציא יותר סינגלים ושירים באופן כללי. מצד שני אני חושב, שיותר משחשובה הכמות, חשובה האיכות. לכו תדעו, אולי להנרי יש במגירה עוד ארבעה דיסקים עם חומרים של ניקה, דמואים וכאלה, שהם לא מוצאים לנכון לפרסם ושלחרר. ואני חושב שזה הגיוני לחלוטין. גם תוך שנתיים ואפילו שלוש להוציא דיסק זה מצוין. אמנים כמו רובי וויליאמס שהוציא שני דיסקים תוך שנה, נראה לי רצים מדי גם אם יש להם הרבה מה להציע. צריך להשאיר טעם של עוד

למעלה