בקשר לסלסלה

בקשר לסלסלה

כבר ביקשו ממני אנשים ללמדם איך עושים את הסלסלה. והחלטתי לפתוח סדנא בפורום אומנות שימושית. פניתי למשכית היא אמרה שבינתיים הסדנאות שם מוקפאות כשהן יפשירו היא תתן שמות של אנשים בשביל שיהיה זמן לקפל. מי שמעוניין יפנה לשם כשיהיה הודעה בנושא. או שאני אשאל פה עם יש פה בפורום זה גם ומספיק אנשים שרוצים שאני אלמד. ככה יהיה יותר אנשים.

לפתוח פה קבוצה

הבעיה בפורום השני שהסדנאות מיועדות רק לחברות פורום וותיקות אז יש שתי אפשרויות: 1. לפתוח פה קבוצה (כמה את רוצה בקבוצה?) 2. להודיע שם שאת פותחת קבוצה אבל יש בה X אנשים מפורום אוריגמי) תשלחי את השאלה למנהלת הפורום - לגבי ארגון הסדנא כי אני מבינה שאת רוצה אישור. תודה רבה רבה

מי המנהלת של הפורום?

אצלי בבית אני לא יכולה לארך שהמארחת שיהיה אצלה הסדנא תחליט כמה אנשים מתאים לה. אם בפורום הזה זה מקובל. אני לא יודעת את ההוראות של הסדנאות בפורום הזה. בכל פורום זה קצת אחרת. בנתיים בפורום הזה רוצים רק שלוש יצטרפו עוד בנות ונראה עם יהיה מספיק לפתיחת הסדנא.

mirigami

New member
אפשר להפגש במרכז לאוריגאמי

אם אתן מעוניינות להפגש לסדנא אתן מוזמנות לתאם עם נורית המרכז לאוריגאמי נמצא באגף הנוער של המוזיאון לאמנות ישראלית ברמת גן רק צריך לראות כמה משתתפות ותצטרכו לשלם משהו סמלי עבור השימוש באולם מכיון שהאולם שייך למוזיאון ואנחנו משלמים עבור השימוש באולם. הטלפון של המרכז לאוריגאמי : 03-7513483 רצוי לדבר עם נורית או בנייד 052-4267479

בוקר טוב

אף אחד לא רוצה יותר להשתתף? מי המנהלת של הפורום שאני יכולה לפנות אליה בשביל לאשר את הסדנא? תודה רבה מראש.

למעלה