בקשר לספיישל 50 שנה

BeatlesRulz

New member
בקשר לספיישל 50 שנה

לא יודע אם מישהו פה זוכר אותי, הייתי מגיב פה לפני המון המון זמן ולאחרונה אני נכנס מדי פעם רק לקרוא דברים חשובים, אבל היה חשוב לי לשתף את הכתבה הבאה שפורסמה היום בThe Sun (ספוילרים ענקיים לספיישל, אני מזהיר מראש):
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...or-who-50th-anniversary-special-spoilers.html
בקצרה, מה שאני הבנתי מהכתבה זה שהשחקן ג'ון הארט (אני מכיר אותו בתור מר אוליבנדר, יצרן השרביטים מהארי פוטר, אולי אתם מכירים אותו ממקומות אחרים) הולך לשחק את הדוקטור התשיעי בגלל שכריסטופר לא הסכים להשתתף, אבל הוא יהיה בעצם התחדשות שנשכחה מסיבות שיסבירו בספיישל, מה שאומר שכטופרי הוא בעצם העשירי, דיוויד הוא ה-11 ומאט הוא ה-12.
וכל זה כמובן פרי יצירתו של מופאט. נשמע לי נורא ואיום ואני ממש חושש לקראת זה. מה דעתכם?

Outplay

New member
וואו

אני עוד לא יודע מה לחשוב על זה, אבל אני בעיקר לא מבין למה זה טוב...

Ayelet 363

New member

שמעתי על זה עוד לפני שהוא אמר שהוא ישחק "part of the doctor" ובדיוק עכשיו קראתי שהוא אמר את זה. למען האמת כבר כשקראתי את זה לראשונה, בלי לשמוע את הציטוט, משום מה השתכנעתי שזה הגיוני, ודיי האמנתי, אבל עוד לא היו רמזים כמו זה כדיי שיהיו סיכויים רציניים שזה יקרה אז לא הזכרתי את זה. גם לא שמעתי קודם על כל הציטוטים שצוטטו בכתבה... וואו.

בהתחלה כששמעתי על זה מאוד לא רציתי שזה יקרה, אבל אני חושבת שזה רעיון מעניין, ויכול להיות לו יישום גרוע מאוד, אבל גם יכול להיות לו יישום נהדר.

meilla

New member
למה בכלל

מפרסמים דבר כזה?

אני אף פעם לא יבין את זה...

AvivZ41

New member
אינלי כח לקרוא את הכתבה בסאן אבל

ממה שאני קראתי אתמול אני חושב, זה שהוא אומר שהוא יהיה Part of the Doctor, ודווקא לקחתי את זה למשהו שיותר דומה לValeyard או הDreamlord.
בכלמקרה, אם הוא משחק דוקטור כלשהו שנשכח בין מקגאן לאקלסטון זה יהיה כזה מיותר. אנחנו בקושי מכירים את מקגאן, ודווקא זה יכל להיות אדיר לדעתי אם היינו שומעים על החיים של הדוקטור בתקופה שלו יותר, התקופה שממש לפני (או אפילו בזמן) מלחמת הזמן.

MonicaF

New member
אלה חדשות טובות

לא קראתי את כל הכתבה.
את ג׳ון הרט אני זוכרת מסידרת המופת ״אני קלאודיוס״. מאז, אני עוקבת אחריו ולדעתי התפקיד בהאיר פוטר זעום לעומת יכולתו כשחקן.
יש לי נטיה לחשוב שזו תהיה יצירה מוצלחת, מקווה שלא אתבדה.
והאקלסטון הזה מעצבן אותי. הרבה אהבו אותו, מה, הוא לא יכול להופיע בספיחי של אחד, נו באמת....

אגב סדרת ״אני קלאודיוס״: אם אתם זוכרים את המגמגם שם, הלא הוא דקר ג׳קובי, שגילם את אדון הזמן השני בדוקטור הו, עונה רביעית. אותו אדון זמן שהפך לנשיא אנגליה, אך אני מדברת על השחקן המבוגר ולא הצעיר.

MonicaF

New member
תיקונים!

המילון המתקן אותי מוציא אותי מדעתי!
מישהו יודע איך משתיקים אותו באייפד?

בקיצור:
בהאיר = בהארי
בספיחי של = בספיישל
דקר ג׳קובי = דרק ג׳קובי
Derek Jacobi

timetraveler900

New member
מעליי

בבקשה בבקשה להקפיד על נהלי הספוילר הנוכחיים עד שנחליט על חדשים.

MonicaF

New member
אוי, מה ה-
כאן?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
זה שכתבתי אדון הזמן השני שהפך לנשיא אנגליה?

MonicaF

New member
טוף, אני אקרא שוב את כללי הספויילרס

לי זה נראה מוגזם, אבל אני אנסה להתמודד עם זה.

MonicaF

New member
כן אני מכירה כמה כאלה

ואני מכירה גם הפוך, כאלה שלא יכולים לסתום את הפה, לא משנה מה, כמו הבן שלי למשל.
אם כבר מדברים על זה - מה קורה במפגשים של דוקטור הו? איך נמנעים במפגשים מלספיילר לאחרים?

ailag

New member
במפגשים

אין ממש איך, חוץ מכבוד הדדי. בשניים שניהלתי עד כה הודעתי על מדיניות ספוילרים של עד סוף 7א, וההרצאות היו בהתאם (אחת שהיתה קרובה קצת לסוף 7א כללה - ביוזמת המרצה - אזהרת ספוילרים ומי שרצה יצא מהחדר). לא יודעת מי ספויילר אבל נראה שהיה בסדר.

נראה לי שזה שונה פנים אל פנים לעומת באינטרנט שכאילו מפרסמים משהו לקהל רחב ולא בהכרח חושבים על אדם ספציפי ששומע אותך. (מה שגם נכון להרצאות - מדברים לקהל כללי משהו - אבל המרצים שלנו יודעים לעצור את עצמם)

ובכל מקרה לא כדאי ללכת למפגשים אם כולם בטח יתרגשו מפרק שלא ראית.. אני מניחה שאנשים שנורא מקפידים וגם לא רואים מספיק מהר לא יבואו.

מי שגדל בשנות השמונים יזכור את ג'ון הארט מהסדרה של ג'ים הנסון - מספר הסיפורים
ג'ון היה מספר אגדות עם לכלב (בובת כלב מדברת
) שלו

אישית הייתי רוצה את ביל נייהי כדוקטור ולא מפריע לי שהוא יחליף את מאט (לא שאנ'לא אוהב את מאט , אני חולה עליו דווקא אבל ביל אווו ביל תעשה לי ילד!!
) על בסיס קבוע כדוקטור הבא

MonicaF

New member
ומי שזקן יותר יזכור אותו כקליגולה

מהסדרה ״אני, קלאודיוס״.

MonicaF

New member
אני לא יכולה לשכוח הרבה קטעים משם

בעיקר סצנות עריפת הראשים, היו מיוחדות! אין צורך בדם כדי להפחיד

ההרעלות על כל פיפס משמאל וימין. הסוס של קליגולה, או הכלב, שהיה עד בחתונה שלו, הגמגום של מי שכולם זלזלו בו, אבל הפך לבסוף לקיסר, המשחק של שניהם, ג'ון הרט ודרק ג'קובי. גם כשקראתי את הספר, הדמויות שהיו בראשי, היו דל השחקנים האדירים האלה.
טוב, כבר אמרתי, יצירת מופת...

למעלה