בקשר לספר של הגב´ נירה אולנד

נלי.

New member
בקשר לספר של הגב´ נירה אולנד

אז לאחר בירור עם הגב´ אולנד הוחלט על מחיר קבוצתי. במידה ותהיה דרישה של 10 ויותר משתתפים עלות ספר תהיה 70 ש"ח במקום 85 ש"ח. ההזמנה תעשה על ידי ותועבר אליכם דרכי. אנא שרשרו הודעות למטה מי מעוניין לרכוש את הספר. תודה לילך

נלי.

New member
היי אנה בוקר טוב ../images/Emo13.gif

אני אשמח להזמין את הספרים בהקדם. המטרה שלי שיהיו 10 אנשים על מנת שנוכל לקבל את מלוא ההנחה. אז בידקו אם יש עוד מעוניינים כי נכון לעכשיו יש 6-7 אנשים שמעוניינים וזה לא מקנה לנו את מלוא ההנחה. יום אהבה שמח. לילך

זעפרני

New member
אני מעוניינת - רכישת ספר

בוקר טוב לילך מה נשמע אני מעוניינת לקנות את הספר. שבת שלום סיסה

RomiVais

New member
היי סיסה!! ../images/Emo13.gif

לאן נעלמת לנו? הכל בסדר? אני ממש מקווה שכן! שיהיה לך סוף שבוע נפלא רומי

רוייקו

New member
בעניין המדריך השלם. ובכן, היום יצא

המדריך במתכונתו הסופית. מימדיו קטנים יותר, מודפס משני צידי העמוד. יתכן ויהיה לי המדריך כבר היום בצהריים, כך שאוכל להציג אותו בערב שיהיה היום. להשתמע בינתיים רוייקו

נלי.

New member
אחלה רוייקו

אנשים ככה יוכלו להחליט סופית בנושא הספר. כדרך אגב מאיפה יש לך את הספר? סודות צבאיים? לילך

רוייקו

New member
הספר היה אצלי כבר בצהריים. נעשו בו

מספר שיפוצים והוא עשוי עוד יותר טוב משהיה. אני ממליץ עליו לכל מנותח וכלל זה למנותחים טריים.

נלי.

New member
לכולם ../images/Emo6.gif

אנא אמרו אם עוד מישהו מעוניין בספר כיוון שאני מעוניינת להזמין זאת כבר. אז אנא רשמו את שמכם עד יום ג´ ואז הזמין ואומר לכם את הפרטים לגבי התשלום. שמחתי לשמוע ולקרוא שנהניתם במפגש. סופשבוע מקסים לכולם לילך

1osnatv

New member
הספר

לנלי אני רוצה את הספר רישמי אותי ותאמרו לי כמה לשלוח תעבירי לי דרך הודעות בתפוז כי עדיין לא סידרתי את המחשב וחוץ מזה יש לך את הטלפון שלי תודה

zoei1

New member
גלידונת (יעל) גם מעוניינת בספר

אני כותבת במקומה מכיוון שהמחשב שלה הלך לעולמו....

למעלה