בקשר לסקס ומופנה לבנות בלבד !

בקשר לסקס ומופנה לבנות בלבד !

שלום בנות, יש לי חברה כמעט חצי שנה ויש כמו מערכת יחסים מושלמת, בכל התחומים, התחום הבין אישי, בילויים, פתיחות וכמובן סקס טוב. ושאני אומר סקס טוב אני מתכוון לזה שהיא גומרת ברוב הפעמים ואפילו כמה פעמים וגם אנחנו עושים את זה בין פעמיים לשלוש ביום (מתי שהיא חוזרת מהצבא) ואני לא מתלונן. ויש לי שתי שאלות. א. אני אוהב לרדת לה אבל היא כמעט ולא נותנת ואם היא כן תיתן אני ישמח לקבל כמה טיפים כדי להעצים את החוויה שלה. ב. אני מעוניין לגרום לה יותר הנאה וכיף מהסקס שלנו כי אני רוצה שהיא תהנה יותר ברמות של אני לא יודע מה שהיא פשוט לא תשכח את הסקס שהיה לה איתי בסוף שבוע בזמן שהיא סוגרת 21 יום בבסיס. תודה רבה בנות והעזרה שלכן ממש חשובה לי. תודה !

k e r e n m

New member
איך מפורום..

"מה נשים רוצות" הפכנו לפורום "סקס" אה? תפנה את השאלה לפורום סקס שם תקבל תשובה.

אני מצטער אם...

אני מצטער אם את מרגישה שהפכתי את הפורום הזה לפורום סקס. א. בפורום סקס היו עונים לי תשובות גרועות לדעתי. ב. אני חושב שהשאלות שלי קשורות מאוד למה נשים רוצות.

voguemaster

New member
דווקא לא נכון

מהיכרות עם חלק מהנפשות הפועלות שם דווקא יש סיכוי שתקבל תשובה טובה. בכל מקרה שום דבר שמישהי שתגיד לך כאן לא יעזור. אתה יודע שכל אישה היא עולם בפני עצמה לא ?
מה שאחת אוהבת, לא בהכרח יעבוד על אחרת...

מהכרות עם רוב הנפשות הפועלות

שם, רוב הסיכויים שהוא יקבל תשובה צינית לחלוטין עד שתבוא נשמה טובה אחת ותועיל בטובה לתת תשובה נורמלית. ולשואל השאלה, מצטערת שאני לא יכולה לעזור. יחסי מין זה משהו כל כך אינדווידואלי אז אני לא יכולה לתת עצות. הדבר היחיד שאני כן יכולה לומר זה שאם אתה רוצה שהיא תרגיש מיוחדת תן לה המון תשומת לב.

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

לכל בחורה גירויים שונים, אם באמת מערכת היחסים שלכם מושלמת ופתוחה, תדברו על זה, תבין מה יכול לעשות לה יותר טוב, איפה, כמה ולמה.

סקארלט תודה רבה כל אבל...

תודה על העזרה וההגנה. אבל אולי יש לך באמת כמו טיפים למה אני יכול לעשות בכדי לגרום יותר הנאה כמו שתיארתי בהודעה המקורית. אני תמיד הייתי ביישן עם בנות זוג בנושא שיחות סקס אני לא יודע ומצליח לשאול דברים שקשורים לזה ובמיוחד בנות זוג. בבקשה תני לי איזה טיפ מנצח כדי שאני יגרום לנסיכה שלי עונג מטורף ! ושוב תודה !

למעלה