בקשר לסקר, באמת למה אתם הולכים

בקשר לסקר, באמת למה אתם הולכים

לחדר כושר??? 1. לעצב את השרירים. 2. לחזק את השרירים. 3. לנפח את השרירים. 4. להרזות. 5. משעמם לכם. ואם בחרתם באחת מן התשובות הנ"ל, תפרטו מה תרגישו אז ומה תעשו עם זה?? ואם אתם בכלל נהנים ללכת לחדר כושר או שזו מטלה חובה עליכם?? בוא נחשוב תכ´לס, בן אדם מלא שרירים(שאין לו שום שמץ של מושג באומנות לחימה) מסתכסך עם בן אדם ללא שרירים(אבל מאסטר באומנויות לחימה), מי אתם חושבים שיקח?? אני יודע שזה תלוי, אני לא בא להתלהב פה, אני פשוט בא לומר שלפעמים השרירים שאנחנו מפתחים באים לחיזוק הגוף ,אך יכולה להיווצר אשליה שבן X יחשוב שבגלל כמות השרירים שלו, וניפוח הרב של השרירים שלו הוא יהיה חסין מפני כמעט כל איש שיראה. אני לא אומר שאנשים שהולכים לחדר כושר הם חלשים, להיפך הם אנשים חזקים בגוף, מבחינה פיזית ונפשית. אני רק שואל את האנשים שיש להם כבר מעמסה של שריריםף האם אתם יודעים לתפעל אותם בצורה נכונה בזמן הנכון(אני מתכוון לתקיפה). שוב אני לא משמיץ את האנשים שבאים לחדר כושר, אני דדוקא מעריץ. אבל מהי בדיוק מטרתכם בהשגת השרירים?? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

alice21

New member
היי! יש לי תשובה

א. שיפור סיבולת לב ריאה, עוזר לאסטמה שלי (בספינינג ואירובי) ב. להוריד שומן מהגוף ולחזק את השרירים ג. פורקן מתחים ד. העלאת המטבוליזם ה. משעמם לי זה סקר???

למעלה