בקשר לסקר שכתבתי קודם

fresh untouched

New member
בקשר לסקר שכתבתי קודם

אני ממש מצטערת: כתבתי בטעות לוגן במקום טריי... ושכחתי לגמרי את אנה ואלכס... ולדעתי הבן הכי חמוד הוא טריי (או סת') והבת הכי יפה היא סאמר (למרות שיש פרקים שגם מריסה יפה מאוד) וכן גם אני חושבת שג'ולי היא הכי סקסית שם למרות שהיא קצת מבוגרת יותר.

Aviad1987

New member
שוב פעם ../images/Emo58.gif למעלה ופה.

לא היית צריכה לכתוב מלכתחילה לוגן או טריי או ג'ס בלי לסמן את הספוילרים האלה ובשביל שהסקר יהיה נגיש לכל חברי הפורום היה עדיף לוותר לע השמות האלה כי יש אנשים שלא סיימו לראות את העונה השניה וזה יכול להרוס להם. במיוחד שאת כותבת טריי ואנשים אולי יקשרו שמדובר באח של ריאן שחוזר. כל הודעה שכוללת בתוכה משהו בקשר לעתיד הסדרה תסומן בסימן הזה
בכותרת ושום דבר שמגלה משהו לא יכתב בכותרת. תודה

נצל"ש- אני חייבת לשתף אותכם...

אוקיי, מצאתי את התמונה הזו של מישה ברטון והאחות שלה. עכשיו אני שואלת אותכם- זה לא נראה כמו שהן מתחרות בינהן למי יש את השמלה היותר מכוערת ???

vini3

New member
למה כולם שונאים את מריסה?!?!1?

מריסה פשוט מדהימה!!!!!!

לא שונאים אותה,

פשוט יש לה חוש אופנה זוועתי, למרות שיש הרבה שמחשיבים אותה למובילה או משהו. אני אוהבת אותה

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

לא זה לא זוועה זה נראה לי נראה אצלם אופנה עילית... (לטעמי: לפעמים יש לה הברקות..אבל היא מתלבשת כאילו היא בת 30..חבל כולה בת כמה 20 -19 )

אמת,

אבל תודי שגם באופנה העלית שלהם יש כל מני עופות מוזרים. והתמונה למעלה היא הוכחה לכך
זה זוועתי.

Nitzan122

New member
אני כן שונאת אותה...

לדעתי היא נורא מעצבנת ושחקנית ממש לא טובה... אבל שם זה פשוט היה מצחיק כי השמלה זוועתית ביותר...

noonie

New member
זה ידוע

שמישה לא יודעת להתלבש (לינק למטה
). למרות שגם רייצ'ל מספקת כמה זוועות בזמן האחרון.

איימיס

New member
חחח אוי../images/Emo6.gif

בתמונות האלו היא לבושה באמת מכוער ברמות, אבל בסדרה היא לא תמיד מתלבשת כל כך גרוע... לפעמים אפילו דיי יפה...

למעלה