בקשר לסקר...

Summer Spirit

New member
בקשר לסקר...

שמתם לב שהרוב בחרו שמרי-קייט ואשלי אולסן צריכות להמשיך לעבוד ביחד כי זה כל הגימיק? מכאן השאלה שלי: אתם לא חושבים שאתם קצת עיוורים בקשר לזה שאתם אומרים שמרי-קייט יותר טובה מאשלי במשחק וכאלה דברים כי הרי בעצמך אמרתם, הגימיק עושה את הרעיון... זה שהן תאומות זה לא אומר שהן ישחקו כל החיים שלהן ביחד, זה רק שאלה של זמן כשכל אחת מהן תפתח קריירה משלה בלי עזרה מהגימיק של התאומות בסרטים (מה שלדעתי יהיה להן קשה כי כשרון משחק גדול... זה לא הן)

ChEnmka

New member
נכון.... ככה הן הצליחו...

את ממש צודקת... כי כל ההצלחה שלהם וכל הקטע שהם תאומות מגניבות כאלה מודל לחיקוי.. והן 2 לא אחת... איך אומרים טובים השניים מין האחד... אבל אני קראתי כתבה שאומרים שמה שאשלי כל כך יותר מוכשרת ממרי קייט, בתקופת צער גידול בנות , ככה אמרה האישה שכתבה שהיה אפשר להבדיל בברור בין שתיהן כי אשלי הרבה יותר מוכשרת ומרי קייט מזלזלת כזו וקלמזי... היא אומרת שחוץ מגנים דומים אין להם שום דבר במשותף... אם אתם רוצים תגיבו...

M ar y K at e

New member
ChEnmka צודק ../images/Emo15.gif

נראה לי אשלי משחקת יותר טוב ממרי קייט, אשלי נראה שהיא ממש משקיעה ואוהבת ומקדישה לזה זמן מרי קייט פחות משקיעה ורואים במשחק וגם פחות מקדישה לזה זמן

לדעתי

כי זה כל הענין שהן תאומות עם הן לא היו תאומות לא הייתם מכירים אותם עכשיו על תשכחו ששחיפשו תאומות יופיעו היו אודיישנים והן התקבלו בתור תינוקות שרק נולדו וכל השטקע שזה התאומות אולסן

motib4

New member
אמממ... אני חושב...

שכן יש כשרון משחק. אולי הן לא נותנות את הכל מעצמן בסרטים שלהן אבל אני חושב שזה נובע מהמהירות שבה הן עוברות מסרט לסרט ובכלל- זמן צילום הסרט. שחקן צריך להכנס לתוך הדמות, ודבר כזה לוקח זמן, שאין להן- שלא נותנים להן. אולי בעתיד התאומות ישתחררו קצת מ"דאוולסטאר" ויתנו מעצמן את הכל. בכל אופן- אני אישת חושב שהן צריכות להמשיך לשחק ביחד עוד כמה שנים טובות.

KISHKOSHA

New member
ואני בכלל חושבת ש...

אין להן את מספיק הכשרון לשחק לבד, תאומות זה גימיק מעולה אבל תשימו אותן לבד וזה לא יהיה זה, מכיוון שהן עבדו תמיד יחד הן איבדו את האפשרות להסתדר לבד ולדעתי הן לא יצליחו, והן לא כל כך כישרוניות לשחק בסרטים לגילאים מבוגרים יותר, זאת דעתי בכל מקרה...

Nomero Uno

New member
ישתחררו מדואלסטאר??

מעניין איך הן ישתחררו מחברה ששייכת להן!? חוץ מזה דואלסטאר היא לא חברת הפקות היא רק חברה שעושה כסף לתאומות בכל מיני דרכים ובקשר לשאלת הכישרון מכירים את הפתגם "אין תפקידים קטנים יש רק שחקנים קטנים?"

ChEnmka

New member
אני לא חושבת ככה....

זה מאיזה כתבה שקראתי... אני די חושבת שהן משחקות אותו דבר.... והכי חשוב אני בת!

motib4

New member
הכוונה לא הייתה שהן יעזבו אותה

אלא שינסו לעשות סרט אחד לא מדאוולסטאר.

Nomero Uno

New member
קראת בכלל מה שכתבתי??

תקרא שורה שנייה ושלישית בהודעה הקודמת שלי דואלסטאר היא לא חברת הפקות היא רק מוצאת חברות הפקות שיעבדו עם התאומות

תגובה

לדעתי התאומות משחקות מעולה ואני לא אומרת רק בגלל שאני מעריצה אותן לדעתי הן ישחקו טוב בכל סרט שיתנו להן לעשות ובסרטים שהן עושות עכשיו הן משחקות ממש מצוין אני לא מבינה למה אתם חושבים שהן לא משחקות טוב אבל שיהיה... עוד מתי שלא ידעתי שהן תאומות ושראיתי מותק הילדות התחלפו בקולנוע חשבתי שזו ילדה אחת שמשחקת שתיים וחשבתי וואי איזה חמודות-חמודה ואיך הן משחקות מצוין וגם שראיתי צער גידול בנות חשבתי ככה וגם בטובות השתיים ואז שהתחלתי לראות את הסרטים שלהן מאוד חשבתי שהן משחקות מצוין אולי אתם צודקים בקשר לזה שהגימיק שלהן זה בגלל שהן תאומות אבל לדעתי שתיהן משחקות מעולה והכתבת הזו שכתבה שאשלי משחקת טוב יותר ממרי-קייט מפגרת כי שתיהן משחקות מצוין ואני חושבת שכגם אם כל אחת תשחק בסרט לבד אז עדיין אנשים יבואו לראות כי זה מעניין ולדעתי מי שתופיע לבד בסרט גם תשחק מצוין לבד אני לא מבינה אתכם אתם מעריצים שלהן ואומרים שהן משחקות גרוע אני עוד לפני שהערצתי אותן חשבתי שהן משחקות מצוין אבל שיהיה...

T N T girl

New member
מרי קייט הפצצה - את צודקת אבל ...

הגימיק שלהן זה באמת הקטע שהן משחקות ביחד כתאומות ...
פה את במת טועה
אבל אני באמת חושבת שהן משחקות מ=צ=ו=י=י=ן

T N T girl

New member
מרי קייט הפצצה ../images/Emo70.gif תפתחי ... ../images/Emo12.gif

את צודקת שאמרת שהם משחקות ממש טוב והכל ... אני חושבת אבל שכל הקטע שלהן זה שהן תאומות בלבד ואם הן היו משחקות בנפרד אני חושבת שהן היו מצליחות פחות והיו פחות מעריצים אותן
כל אחת מהן מצליחה בזכות התאומה שלה ... כל הקטע שלהן זה שהן תאומות ! זה מה שהופך אותן למצליחות ... גם לא קשור להערצה אני חושבת שאם הן היו משחקות בנפרד הן היו כמו כל שחקן רגיל ולא כישרון מיוחד כ"כ
זו דעתי ...

נכון אבל...

כל הקטע של התאומות כבר עבר ואנשים היו רוצים לראות סרטים שכל אחת משחקת לבד ולראות איך זה יהיה כי זה יהיה מעניין לראות אם מישהי לבד תשחק בסרט ולכל אחת יהיו מעריצים משלה נראה סרט של מי יותר נאהב וכאלה וחלק יהיו מעריצים של אשלי וחלק של מרי-קייט ואולי גם של שתיהן ביחד

נכון אבל...

כל הקטע של התאומות כבר עבר ואנשים היו רוצים לראות סרטים שכל אחת משחקת לבד ולראות איך זה יהיה כי זה יהיה מעניין לראות אם מישהי לבד תשחק בסרט ולכל אחת יהיו מעריצים משלה נראה סרט של מי יותר נאהב וכאלה וחלק יהיו מעריצים של אשלי וחלק של מרי-קייט ואולי גם של שתיהן ביחד

למעלה