בקשר לסקר

תתש

New member
בקשר לסקר

למה אין את סם, וויל ושאר דמויות עם הופעות אורח מתמשכות (הויינס, איינסלי ואיימי)?

Not4Sale2004

New member
לדעתי

שחקני אורח למרות התרומה שלהם לסדרה לא יכולים להיחשב בסקר , כי לכתוב דמות זמנית מעניינת הרבה יותר קל מלדאוג שדמות מסויימת תישאר מעניינת לאורך עונה שלמה . לכן ראוי לעשות סקר נפרד עם דמויות האורח . אגב לדעתי זו גם הסיבה שבגללה הבית הלבן מוצא עצמו מפסיד לסופראנוס מדי פעם , אחרי הכל להם יש את הפריבילגיה לעבוד על עונה אחת במשך שנתיים וגם אז לצלם סה"כ רק 13 פרקים מה שמאפשר חופש יצירתי גדול הרבה יותר מזה שניתן בערוצים המרכזיים .

תתש

New member
דווקא רק השנה הסופרנוס ניצחו

עונות 1-4 של הבית הלבן זכו ברציפות באמי על הסדרה הטובה ביותר גם אליסון ג'ני זכתה 4 פעמים באמי ומרטין שין גם זכה פעם אחת ושחקני המשנה כמה פעמים וכמובן על כתיבה בימוי וכ'ו. עד האמי האחרון הבית הלבןזכתה בהרבה פרסים כל שנה ותמיד ניצחה את הסופרנוס שאין לי מושג מה אנשים מוצאים בה וזה סתם ניסיון חלש לעשות "הסנק" בטלויזיה.

Nimst

New member
האמתי שגם אני לא מבינה מה העניין

הגדול בסופרנוס

Nimst

New member
לדמויות משנה יהיה סקר אח"כ p:

ויש עוד כמה לרשימה; זואי, ג'ואי, אנדי, אבי..

trilliane

Well-known member
מנהל
בקשר לסקר החדש - דמויות משנה

אני לא חושבת שסאם או וויל יכולים להיות דמויות משנה, אם הם שחקנים קבועים שמופיעים בפתיחה ומקבלים זמן מסך קבוע ומשמעותי, הם לא דמויות משנה (סאם אמנם עזב, אבל זה היה נכון בתקופה בה הוא היה בסדרה). הם לא דומים לאיימי, אנדי, ג'ואי, איינסלי וכו' ולכן הרשימה הנוכחית בעייתית לטעמי.

Nimst

New member
מדובר על העונה הנוכחית

בנוגע לוויל, הוא לא מופיע הרבה בכלל. לא כמו אנדי או זואי, נכון, אבל לא הרבה בכלל. ועובדה שהוא (וסאם) קיבלו עד עכשיו רק קול אחד..

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא דמות קבועה

הוא מופיע בכל פרק. זה מספיק. לגבי סאם - אין לי מושג אם יש לו הופעות אורח במהלך העונה (נא לא לגלות לי, תודה) אבל הוא עדיין דמות שהיתה קבועה, אז הוא לא באותו מעמד של שאר הדמויות. באשר לכמות המצביעים - היא לא רלוונטית לנקודה שהעליתי.

Nimst

New member
אני לא יודעת, אז אין מה לגלות

שתי הדמויות לא נכנסו לסקר הקודם, אז הוספתי אותם לסקר הזה, שלא יקופחו. באמת כ"כ נורא?

למעלה