בקשר לסרט על נסיעה בזמן

בקשר לסרט על נסיעה בזמן

נזכרתי על סרט שראיתי פעם-פעם על ניסוי שנערך בארה"ב. ניסוי שבוצע על ספינה צבאית. הספינה נעלמה והופיעה בעתיד (לא זוכר כעבור כמה זמן) והרבה מאנשי הצוות שלה מתו או פשוט נטמעו בתוך הברזל של הספינה שנמס. זכורה לי סצינה שבה אחד מהאנשים על הספינה מרסק עם פטיש או גרזן את חדר הבקרה או משהו כזה. ריסק שם את כל השפופרות (שפופרות שהוחלפו היום ב"ג'וקים"). אם אני לא טועה נכתב שהסרט מבוסס על מקרה אמיתי. מישהו יודע על מה אני מדבר?

Patrick kim

New member
בסרט הזבוב

הזבוב ניטמע בגבו של המדען. אם זה סרט ישן ומדברים על מקרה אמיתי לכאו,רה הסיכוי קלוש אם לא מתקבל על הדעת, ונישאר בגדר מישאלת לב בידיונית.עד שתימצא הנוסחא לנסיעה בזמן עבר ועתיד.וכמובן בסרט הזבוב עסקו בטלפורטציה של החומר. עוד המצאה עתידנית לאנושות ויש אומרים שיש חוצנים שטכנולוגיה זו קיימת אצלם.

HUhybrid

New member
הטכנולוגיה לטלפורטציה של חומר

קיימת כבר מזמן עם המחקר בחלקיקים האלמנטריים, אלא שיש קושי בלעשות זאת על מאסות גדולות ומאורגנות יותר כמו החומר המוכר לנו ונראה לעין האנושית.

Patrick kim

New member
טלפורטציה לכל נפש

ומי יודע? אולי יהיה אפשר לשעתק חומר על בסיס מעבד קולט נתונים כמוצר מוגמר ואולי בטכנולוגיה של המרת אנרגיה לחומר ניסתובב עם מחזיק מפתחות והמכונית שלנו תוקרן מתוכו או תיתקפל לתוכו ואם בטכנולוגיה כזאת עסקינן מי יצטרך אז למכונית? אפשר כבר לחשוב על מסך האנרגיה הפרטי של כל אדם שיוביל אותו לכל מקום ולשדר הולוגרמה חומרית אנושית שמסוגלת להיתגשם במחוז היעד ולהיות שם בלי לזוז מהכורסא.

סנגי

New member
"פרוייקט פילדלפיה" שם הניסוי../images/Emo11.gif

מדובר בפרויקט סודי שנערך בארצות הברית שמטרתו הייתה לייצר שדה מגנטי לספינות המלחמה על מנת להעלימם מהמכם של האוייב. הניסוי יצא מכדי שליטה ואומרים שהספינה והאנשים פשוט נעלמו יש האומרים שהם עברו למימד מקביל או עברו לזמן אחר. יש הטוענים שנוצר שם גשר אינשטיין כמו בסטארגייט. לעולם לא נדע הם האמריקנים בטח יודעים עברו המון שנים מי יודע אולי כבר הפכו את כשל הניסוי והתגלית לדבר אופריטבי בו משתמשים בטכנולגייה לדברים שאצלנו רואים רק בסרטים. חפשו בגוגל "פרויקט פילדלפיה"

Patrick kim

New member
ניסוי העלמה ממכ``ם

שהישתבש. הפך לתסריט ולסרט על מסע בזמן. תודה עבור האנפורמציה סנגי.

וואלה נכון "פרויקט פילדלפיה"../images/Emo13.gifתודה

אז נראה לכם שבאמת קרה דבר שכזה? הממ. לגבי הטלפורטציה, כן, הצליחו להעביר אטום או חלק יותר קטן... וכן, זה סיפור אחר לגמרי להעביר מולקולות ולהשאיר אותן במבנה הקיים שלהן...

Gilliana

New member
בהחלט

ואפילו קראתי לאחרונה על מחקר וניסוי מוצלח שנעשו בתחום. אני אנסה לאתר את המאמר ולהביא אותו הנה. לא מבטיחה - אבל אשתדל.

Nirrr212

New member
קודם כל תסלחו לי אם אני מדבר שטויות

אני לומד כימיה (כיתה י') ואחד החוקים הכי חשובים בטבע זה שחומר אינו נעלם ואינו נוסף לעולמנו.. אז ככה צריכה להיבנות מכונת זמן, שתעביר את החלקיקים של הנוסעים באופן שווה לעולם השני, ותסיר באותו הזמן את החלקיקים שלנו לעבר העולם השני ת'חלקיקים.. משו כזה?

שניה. אם הבנתי אותך..

אתה אומר שאם אני עובר בזמן לא יכול להיות שאני אתקיים בשני ממדי זמן שונים?

Nirrr212

New member
הכוונה

שלא נוספים לעולמנו חומרים נוספים וגם לא פוחתים יעני באופן שווה. כלומר במקרה שיש מכונת זמן היא צריכה להיות כך שתעביר את החלקיקים של גופף או כל פרט לעולם הבא אבל תוך כדי הרמוניה (שיוויון) יעני לוקחת חלקיקים ממך ותוך כדי החלקיקים שלך יהיו באותו הזמן בעולם האחר, וככה צריך להיות.. לא?

למעלה