בקשר לסרט Meeting people is easyשל רדיוהד

בקשר לסרט Meeting people is easyשל רדיוהד

אהלן חבר'ה אני חדש פה האם מישהו יוכל להסביר לי מזה הסרט? ואם אפשר איכשהו להשיג כתוביות ? או שבכלל לא צריך ? בקיצור אני ממש רוצה לדעת פרטים על הסרט אם מישהו יוכל לכתוב לי ממש אשמח האם הסרט מומלץ בכלל? תודה

טיפת מידע, קצת אינטרפרטציה

ראשית לשאלתך: למיטב ידיעתי אין כתוביות בעברית לסרט. קצת פרטים: מדובר בסרט דקומנטרי (מותח קצת את המושג) שנעשה עלי ידי גרנט גי במהלך סיבוב ההופעות של רדיוהד לאחר צאת אוקי קומפיוטר (97-98). גי התלווה לסיבוב ההופעות ותיעד במצלמתו ראיונות, תגובות אירועים ושאר מיני ירקות שעברו על הלהקה בתקופה שהם מתארים כאחת התקופות היותר קשות ומדכאות בחייהם (כלהקה בעיקר). תחושה של ניכור כשעומדים מול קהל של 25 עד 40 אלף איש ומנסים להבין למה לעזאזל אני עושה את מה שאני עושה... בסרט עוברות במיוחד תחושות של תיסכול עצבים וייאוש ממסע הופעות פירסומי שכלל לא רק הופעות (פוטו שוטים, הופעות ציבוריות, ראיונות לכל תחנת רדיו/טלוויזיה אפשרית וכ"ו). אני מניח ששם הסרט meeting people is easy מתייחס בציניות לכך שמדובר בסיטואציה שבה חברי הלהקה חובקים ופוגשים עולם - כאשר זה לא בדיוק הדבר הראשון שהם מחפשים. כמו כן למרות שהם פוגשים יותר אנשים משרובנו מכירים ביחד, מדובר בהכרות חסרת עומק ומשמעות אמיתית. הם מרכז העניינים ובו בזמן מחוץ למעגל כאשר הם הופכים לאובייקט מוסיקאלי פירסומי, מכונה לעשיית כסף במסע שנראה נטול נשמה. כמובן שכל זה אינטרפרטציה אישית שלי אבל הסרט לכשעצמו דיי קשה, נפלא כחוויה אבל קשה במסר. כמובן שהסרט נעשה בסך הכל במיטב מסורת רדיוהד ונראה כמו קליפ ארוך מלא בעבודת אומנות (וגם בחלקי יצירות שנכון לזמן פרסום הסרט היו חדשות כמו how to disappear completely). חוויה מעוררת -שווה צפייה.

Knives Out

New member
ותוכלו לשמוע שם דברים כמו

ג'וני כותב ומנסה להלחין ליינים ל Life In A Glasshouse, Big Boots בגרסה הראשונה שלו, שלא הסתדרה אצל רדיוהד טוב, כמובן, וקליפ ל Palo Alto.

kittycatbone

New member
ואוו,

אני זוכרת שידעתי את כל זה בערך, אבל כשאתה מפרט את זה ככה, פתאום ממש בא לי לראות את הסרט הזה כבר! הממ, איך אפשר להשיג? רק דרך האינטרנט לקנות או שיש סיכוי שיש בארץ?

יש סיכוי בארץ

בחנויות כמו טוואר רקורדס וכ"ו יציא לי לראות לעיתים עותקים....

אני לא יודע מה את מחשיבה נורמלי

אבל אם אני לא טועה זה עולה בסביבות 110 ש"ח.

kittycatbone

New member
הממ

זה קצת הרבה ביחס לדיוידים.. אולי יום אחד

למעלה