בקשר לעוגה הטבעונית שניסיתי להכין..

lost in dreams

New member
בקשר לעוגה הטבעונית שניסיתי להכין..

לפני כמה ימים סיפרתי לכם שאני הולכת להכין עוגת שוקולד טבעונית (עם קצפת) ליום הולדת של חברה שלי שהיא טבעונית כבר יותר מחצי שנה ולא אכלה עוגת שוקולד נורמלית כל התקופה לדעתי... אז................................................... העוגה יצאה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחסית לעוגה שאין בה לא ביצים ולא חלב היא יצאה ממש ממש טעימה!!!!!!!!! אז זהו... רק רציתי לספר לכם!

מסרי לטבעונית ../images/Emo80.gif../images/Emo49.gif

דעי לך בעצמך, שככה זה עם עוגות טבעוניות, הן הרבה יותר טעימות, אבל זה רק בגלל שאת כולן מכינים בבית. אף תנובה-אסם-עלית-משהו אחר לא ישקיעו בעוגה בלי ביצה, ואנחנו כן!

lost in dreams

New member
בטח!!! ../images/Emo26.gif כולם להיכנס ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

המתכון באמת מעולה! עוגת שוקולד טבעונית שבקושי שמים לב שהיא טבעונית! והמתכון הוא: מצרכים: 3 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר כפית סודה לאפייה (אם אין קמח תופח) 0.5 כוס קקאו כפית מלח 0.5 כוס שמן 2 כוסות מים 2 כפיות תמצית וניל (לא חייב) לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזסיוס...) לערבב את כל החמורי היבשים להוסיף את החומרים ברטובים אחד אחד שמן מים ווניל לאפות 45 דקות, או עד שנראה שהיא מוכנה. ציפוי קרם השוקולד: -שתי כפות קקאו -שתי כפות מים -שתי כפות חלב סויה!! -100 גרם שוקולד מריר -כפית נס קפה -כפית שוקו -שתי כפות סוכר לשים את הכל על האש ופשוט לערבב עד שמתקבל קרם שוקולד. הערה: לפעמים צריך להוסיף לתערובת עוד מים או חלב סויה- כדי לאזן את היחס בין החומרים היבשים לרטובים. * המלצה אישית שלי להוסיף עוד שתי כפות סוכר לקרם. זהו... ב-ת-י-א-ב-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה