בקשר לעונה הבאה מישו יודע מי מהשחקנים שהיו בעונה הראשונה הולך גם להיות בעונה השניה??
3 3עמיתוש3 New member 18/7/05 #1 בקשר לעונה הבאה מישו יודע מי מהשחקנים שהיו בעונה הראשונה הולך גם להיות בעונה השניה??
D dj salmix New member 19/7/05 #2 SI SI אדם(תןמר) אלמה(מור) ספיר(יעל) יש גם את יציק(אלחנן) אולי יש עוד כמה רק שככתי חוץ מזה יש עוד דיי הרבה חדשים אתם תמותו עליהים.. לצערי אסור לי שמות טוב אני לא יודע ואני גם לא רוצה להיסתכן...
SI SI אדם(תןמר) אלמה(מור) ספיר(יעל) יש גם את יציק(אלחנן) אולי יש עוד כמה רק שככתי חוץ מזה יש עוד דיי הרבה חדשים אתם תמותו עליהים.. לצערי אסור לי שמות טוב אני לא יודע ואני גם לא רוצה להיסתכן...
נ נועית המסטולית New member 19/7/05 #3 שחכת את רועי!!!!(איתי) איך שחכת אות אותו? אתה יודע שאני מתה עליו!! חעחע סתם זה בטח לא היה אישי! חעחע
נ נועית המסטולית New member 19/7/05 #6 הפורום לא צריך להכנס למה שאת מתעצבנ מתעצבנת עליו! הוא לא צריך לדעת מזה!!!
D D A N D 0 0 S H New member 19/7/05 #8 אני יודעתתת אני ניצבת שם... -תומר -איתי -יונתן -מור -יעל -אלחנן יש שחקנים חדשים: -אלכס -רועי -דניאל
D dj salmix New member 19/7/05 #10 דוגרי אני לא בטוח שרפשר להגיד את זה אבל עם כבר אמרת יש גם את גילי (ליה...)