בקשר לעונה 5 (ללא ספויילרים בבקשה!)

מושמוש18

New member
בקשר לעונה 5 (ללא ספויילרים בבקשה!)

אני מבין שיצאו בינתיים 11 פרקים, ועד כמה שאני רואה ב-tv guideים למיניהם, לא יהיו פרקים נוספים. לא אמרו שהעונה החמישית תהיה ארוכה מהרגיל (20 ומשהו פרקים)? האם זהו, 11 הפרקים ששודרו חותמים את העונה ואת הסדרה כולה? וכמו כן, למי שכבר סיים לראות את הפרקים האלו - האם הם מסתיימים ב-cliffhanger רציני או שיש להם סיום "סגור" יחסית, כמו לעונות הקודמות? בבקשה בבקשה בלי ספויילרים! אני עדיין בפרק החמישי רק... תודה

דון גל

New member
הסיום הוא

קטלני, ממש לא סגור... וככול הנראה תהיה פשוט עונה נוספת, או אולי יכריזו על "עונה 5 חלק ב". הדון.

מושמוש18

New member
אוקיי...

אבל בינתיים אין תאריך לשידור הפרקים החסרים? מעצבן שיש רק 11 פרקים עכשיו... ולחשוב שנשארו לי רק 6 לראות.

aviad 83

New member
אז כמה פרקים יש? 11 או 20?

יש למישהו מושג מתי ישדרו את זה אצלנו?

Carpet Crawler

New member
יש 11 ששודרו

בארה"ב שודרו 11 פרקים מתוך 21 המתוכננים לעונה החמישית. 10 הפרקים הנותרים של העונה מיועדים לשידור שם בסוף 2006 במקרה הטוב, ובתחילת 2007 במקרה הגרוע. בינתיים עוד לא ידוע מתי עונה 5 תשודר בארץ.

מושמוש18

New member
סוף 2006? הם לא נורמליים...

בכל מקרה מדובר ב-10 הפרקים האחרונים בהחלט לסדרה, נכון?

Deacon Frost

New member
זה חתיכת אבסורד שעונה אחת

מחולקת לשני חלקים, ושלא יודעים מתי החלק השני ישודר. כבר ניהלתי על זה דיון בפורום סרטי DVD, וזה מעצבן שהצופים זוכים לכזה יחס מFX אחרי שהם היו נאמנים לסדרה חמש עונות. מה שעוד יותר מעצבן זה שזה לא רק עם ה"מגן" ככה. גם "אבודים" זוכה ליחס מזלזל מצד ABC ע"י כך שהם עושים הפסקות ארוכות, וגורמים לירידה ברייטינג של הסדרה, וגורמים לסדרה להתדרדר מבחינת העלילה. למרבה המזל "המגן" אף פעם לא התדרדרה מבחינת העלילה, וזה מה שהשאיר אותה בתור אחת סדרות הטלוויזיה הטובות אי פעם.

דון גל

New member
אני חושב שזה בדיוק הפוך. הם שמים

הפסקות ונותנים לצופים להתבשל ורק לרצות את הסדרה יותר. לגבי המגן, אני הבנתי שזה היה משהו לא 100% מתוכנן, אבל כל מקרה אני בטוח שיהיה בסדר... הדון.

Deacon Frost

New member
יכול להיות זאת המטרה שלהם,

אבל התוצאה היא הפוכה לחלוטין. כלומר, הצופים אכן מצפים לפרקים בקוצר רוח אבל אחרי שהם רואים אותם הם מתאכזבים מהם. הסיבה העיקרית לכך היא ההפסקות הרבות והארוכות.

למעלה