בקשר לעונות החדשות

rickysofer1987

New member
בקשר לעונות החדשות../images/Emo10.gif

היום קיבלתי תשובה מהולמרק לגבי העונות החדשות, ואכן לא ברור האם אי פעם נזכה לצפות בהם.
זה האימייל שנשלח לי: Unfortunalty we don't have the rights for that mini series anymore. But we are looking into acquiring them again. Please check the schedule from now and then. Sorry about that! Best whishes, Naomi Kagalowski Marketing Hallmark Channel 234a Kings Road London SW3 5UA Tel: 44 207 368 9173 Mail: [email protected] אולי אם חברי הפורום האחרים ישלחו גם כן אימיילים זה יעזור.

../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

זה ממש לא בסדר
אולי נעשהאיזו עצומה להמשך שידורה של הסדרה הרי סיימנו בעונה 7 זה לא עונה ראשונה או משהו..זה כבר עונה 7 כולה עוד 3 עונות שיתנו לסיים את הסדרה וזהו למה דווקא עכשיו?!?!?!

Question markit

New member
אוקי!

אז מי מנסח את העצומה? אבל איך חותמים? באינטרנט או במכתב שרשרת בדאר הרגיל?

ספירלי1

New member
פותחים אתר באינרנט ושולחים להולמרק

ב"ה אני לא יודעת לעשות את זה, אבל אפשר לשאול את פורום זינה

Question markit

New member
זה לא עוזר...

לכתוב להם... צריך לחשוב על משהו.. ועצומה זה הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו.... יש רעיונות?

yonco

New member
איזה באסה ../images/Emo4.gif

קודם כל
תודה שפנית אליהם! את בטוחה שהם הבינו שאת מדברת על "הרקיע השביעי"? הם קראו לזה "Mini-Series" וזה ממש לא נכון. לדעתי אין טעם להמשיך ללחוץ על הולמרק, כי אם הם ניסו להשיג זכויות ונכשלו אז המשא ומתן לניסיון שני יהיה ארוך מאוד. אפשר לנסות את ערוץ 3, שכבר קנה את "מכושפות" (המופקת על-ידי פרמאונט) - אז יכול גם לרכוש את "הרקיע".

rickysofer1987

New member
כן אני בטוחה שהם הבינו על איזו סדרה

אני מדברת, כתבתי בפירוש את שם הסדרה. זה היה הניסוח של האימייל שאני שלחתי להם:(אני מתנצלת מראש על האנגלית שלי
) Hi! My name is Ricky, I am 18 and I live in Israel. First I would like to tell you how much I enjoy from your wonderful channel. I espeicely like the t,v serie 7th Heaven. In Israel until today Hallmark broadcast the 7th season. On this day you play again the 6th and the 7th season. I was wondering when are you planing to broadcast the 8th season? Hope to your answer Ricky, Israel. אני מסכימה איתך בעיניין של לנסות ליצור מגעים עם ערוצים אחרים. לי כרגע לא עולה שם של ערוץ נוסף, למישהו יש עוד רעיון חוץ מערוץ 3?

yonco

New member
הבנתי ../images/Emo8.gif

סתם נראה לי מוזר שהם מכנים את "הרקיע" מיני-סדרה. אולי גם ערוץ 11? יש להם רכש ממש טוב וזאת תוכנית שמתאימה לכל המשפחה, אז נראה לי שאפשר גם אותם לנסות (יש לי הרגשה שערוץ 3 לא יתלהב מהרעיון, במיוחד עכשיו כשהם משקיעים את מרב המאמצים בהפקות מקור).

noabethr

New member
אפשר ערוץ 2 ו10 לנסות

בנות גילמור למשל יש בערוץ 10 את העונה האחרונה....

rickysofer1987

New member
הרגע עלה לראש אולי ערוץ hot extra

בדקתי באתר של HOT והמוטו של הערוץ זה ערוץ סדרות. זה נשמע לכם ערות מתאים?
צריך לזכור שיש עם זה בעיה קטנה- צופי yes לא יוכלו לצפות.

rickysofer1987

New member
בינתיים יש לנו ארבעה ערוצים אפשריים

ערוץ Hot 3, Extra hot שלגביהם נצטרך לפנות ל- HOT. ערוץ 11- רעיון טוב לדעתי, לא חשבתי על זה ערוץ 10 וערוץ 2- שני הערוצים ממעיטים שבשידור של רצועות יומיות (למרות שאני אסתפק בפעם בשבוע אם אין ברירה). דבר נוסף לגבי ערוץ 2, צריך לפנות לשתי הזכיניות בנפרד - רשת וקשת. למישהו יש ניסיון בפניה שכזו לערוצים?(כי לי אין)

yonco

New member
Xtra HOT

לדעתי, Xtra HOT זה לא רעיון טוב. קודם כל, זה לא הוגן כלפי מנויי yes, שלא יוכלו לצפות בסדרה. חבל לצמצם את החשיפה שלה. דבר שני, אני לא רואה את הסדרה כחלק מה"תפריט" שלהם, היא פשוט לא נראית לי מתאימה לערוץ. יש להם רכש כמו "CSI: Miami", "ורוניקה מארס" ו"ג'ואי" - ואני לא חושב ש"הרקיע השביעי" ממש תשתלב. עם ערוץ 10 אולי יש סיכוי, אבל השאלה היא מתי זה ייכנס. הסדרה לא ממש פופולרית אז הם לא ישלבו אותה ברצועת הנוער של יום שבת, זה אומר שהיא תלך כנראה לשעות אחר הצהריים (הם לא ישימו אותה בפריים-טיים לדעתי). וגם את ערוץ 11 שווה לנסות.

לא הוט!!!!!!!!!!!!!../images/Emo29.gif

מה איתי שיש לי יס? זה חייב להיות בערוץ שיש לכולם ערוץ 2 ערוץ 10,ערוץ 11,ערוץ 3 כמו שהולמרק יש לכולם

rickysofer1987

New member
אוקיי, אז צריך להתחיל לפעול כי

קניית סדרות ושידורם יכול לקחת המון זמן. למישהו יש מושג איך הדברים פועלים בדר"כ- שולחים מכתב?, מארגנים עצומה?.. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפנינו?

rickysofer1987

New member
מבדיקה קצרה שערכתי באתרים של

הערוצים שציינו- לערוץ 11,לקשת, רשת (זכייניות ערוץ 2), hot, וערוץ 10 ניתן לפנות באימייל. לדעתי צריך לנסח מכתב בשם הפורום ולשלוח לכל אחד מהערוצים. אני מוכנה לקחת על עצמי את הפרויקט הזה- לשלוח ולהיות עם הערוצים בקשר. אני אשמח אם מישהו יהיה מוכן לעזור לי בניסוח המכתב. אם המנהלים רוצים לקחת את זה על עצמם, אני שמח לעזור המסנג'ר שלי הוא: [email protected] ב-25 השעות הקרובות אני לא אהיה מחוברת- שבת!. אני חייבת לזוז שבת שלום לכולם!

כן, אני יודעת.

אבל בכל זאת.. זה מקום שאם כבר לא יהיה לאן, מה, ואיפה לראות או מי שיקנה את העונות תמיד אפשר לדבר איתם.

למעלה