בקשר לעלמה

שירטע

New member
בקשר לעלמה

בפרק הראשון ראינו שהיא לגמרי השתנתה ונהייתה די חסרת תועלת. אבל תחשבו על זה - אם למייקי ומיילו הכוחות המיוחדים שיש להם - היפנוט וטלקנזיס - נשארו, אפילו שזו היסטוריה אחרת, גם עלמה צריכה להיות אותו דבר! אלא אם כן, זה שאין לה כוחות קשור איכשהו לקטע שההיסטוריה השתנתה... אולי ללפיד... אבל תחשבו על זה, זה מוזר!

coullette

New member
אולי יש לה עדיין את הכוחות האלה

אבל היא מעולם לא פיתחה אותם.בניגוד למייקי..

Yarinv

New member
מייקי המהפנט הוא אותו מייקי של העונה הראשונה

ככה שזה שהוא נכנס להיסטוריה חדשה לא אמור לבטל את הכוח שלו. עלמה לעומתו היא עלמה חדשה שנוצרה בהיסטוריה החדשה ולכן היא לא אותה אחת מהעונה הראשונה.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo26.gif

זה בהחלט ייתכן, אבל איך הגעת למסקנה הזאת?

coullette

New member
אבל גם למייקי מההיסטוריה החדשה יש את הכוח

עובדה שאדי אמר לשים משקפי שמש על מייקי

yonatan samiya

New member
אני לא חושב ככה

אם לעלמה החדשה אין כוחות, כיוון שהיא נוצרה בהיסטוריה החדשה, ככה גם מייקי אמור להיות. הרי גם מייקי החדש בא מההיסטוריה החדשה, היסטוריה בה אדי גידל אותם כילדים, היסטוריה בה הם לא מכירים את סילביה ואין בית מחסה. אז אם לעלמה אין כוחות כבר- ככה גם למייקי אין את כוח ההיפנוט. אלא אם כן גם על זה גיורא לא חשב, ויש לו :p

yonatan samiya

New member
אתה אמרת את זה, בהודעה "מייקי המפנט הוא אותו

מייקי של העונה הראשונה, ככה שזה שהוא נכנס להיסטוריה חדשה לא אמור לבטל את הכוח שלו". זה לא נכון, כי לפי ההיגיון- אם לעלמה נעלמו הכוחות, ככה גם למייקי.

Yarinv

New member
אני אסביר שוב

מייקי שב-1909 הוא מייקי הרגיל, זה מהעונה הראשונה ומההיסטוריה הקודמת, יש לו את ההיפנוט. זה שנוצרה בתחילת העונה הזו היסטוריה החדשה לא ביטלה למייקי הרגיל את הכוחות. מייקי הצייד ועלמה הם מייקי ועלמה מההיסטוריה חדשה, ככה שההיסטוריה החדשה חלה עליהם והם לא בעלי יכולות. מי שנולד בהיסטוריה הקודמת נשאר כמו שהיה, גם אם ההיסטוריה שסביבו השתנתה.

מישהו 2

New member
לדעתי אבל גם למייקי הצייד חייב להיות כוחות

אחרת אדי לא היה יודע שצריך להשים למייקי את המשקפיים כדי שהכוחות לא יעבדו. חוץ מזה אני לא רואה סיבה הגיונית שלמייקי הצייד לא יהיה את הכוחות המיוחדים של ההפנוט.

gilad94

New member
מה נסגר עם עלמה באמת

רשום בפתיח שהיא משתתפת אבל בינתיים ראיתי אותה רק בפרק הראשון,איפה היא?????

מישהו 2

New member
בפרקים האחרונים בטח היא תהיה

עלמה מההיסטוריה הרגילה הקודמת תמצא את הספר האדום במים שכולם שכחו מהקיום שלו...

yonatan samiya

New member
אתה כנראה לא הבנת...

כשאדי אמר לחיילים שלו לשים למיקיי משקפיים, הוא התכוון למיקיי שלנו, הרגיל, שים לב טוב. כשאמרנו שאין למייקי כוחות התכוונו לצייד. סיבה הגיונית?! אם אין לעלמה החדשה כוחות, אז למה שלמייקי כן יהיה? מקווה שהבנת.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהוא מתכוון

שאדי לא היה יכול לדעת על הכוח של מייקי מההיסטוריה הרגילה, אם למייקי הצייד אין את אותו כוח. ואני גם חושב ככה.

yonatan samiya

New member
מה שאני חושב זה ש

אם אדי יודע דברים הרבה יותר חשובים מאשר אם למייקי יש כוחות או אין, אז ברור שהוא יידע גם את זה.

מישהו 2

New member
ובקשר להסבר עם עלמה

עלמה אולי השתנתה ואין לה כוחות אבל לדעתי זה שונה, ולא בהכרח אומר שאם לעלמה מההיסטוריה החדשה אין את הכוחות המיוחדים אז גם למייקי הצייד אין. יכול להיות שאני טועה

למעלה