------בקשר לפגישת חברי הפורום

dopey_wizard

New member
------בקשר לפגישת חברי הפורום

המדוברת... אז נפגשים או לא??? איפה, איך... בלה בלה בלה.. ---> דוד

hsotrt

New member
ניפגשים??? בטח!!

המקום המאוד אהוב אליי בפגישות פורום הוא אזריעלי!!! למה לא?? נשבה לנו על הגג, בשקט בשלווה, או נזלולל קצת בסאברו ונשחק לנו ב"ג´וייסטיק"!! ובכלל נדבר והכל! אני חושב על איזשהו יום טוב וקצר לכולנו כי מן הסתם כולנו לומדים, טוב לא כולנו (מעיין מתגייסת...)! אז אנשים, פרטו ימים פנויים!

WhiteWolf

New member
שישי הקרוב

כבר קרוב מדי בשביל פגישה כלשהי. אני גם רוצה להיפגש עם כולם, ואני בצבא. מה על יום חמישי ה2.5 ? זאבה

morning star

New member
המממ...

ההעדפה שלי היא לגבי ימי שני (חוץ מיום שני הקרוב, שבטכניון הוכרז כ"יום רביעי". לכו תבינו...) מאחר ואני מסיים ללמוד ב-12:30 ואז יש לי יום פנוי ואולי אף פוטנציאל לרכב. ימי חמישי שלי רק מתחילים ב-14:30... כך שיום שישי יכול להיות גם יום טוב, אבל הוא ידרוש מאנשים לקום מוקדם. אז בבקשה - תמצאו תאריכים שנוחים לכם, תציעו מקומות (העדפה, מרכז הארץ - רוב האנשים באים משם) וגם צריך לחשוב על דרכי הגעה. שלכם, הנווד

Ranger One

New member
איך נשמע לכם...

אף-פעם , אף-פעם טוב בשבילכם? אני רואה את עצמי מפנה זמן לפגישת פורום בערך באוגוסט. אוגטסט זה גם תחזית מאוד אופטימלית ולא קבועה. כרגע יש לי מספר ימים באוגוסט שאני עדיין לא קבעתי בהם שום דבר - get them while they´re hot.

יום שישי ה-3.5 נשמע לי מצוין

אין לי מתכונות/בגרויות קרוב לאותו יום שישי, אז זה מושלם. אני מציעה שנפגש בתל אביב, במקום שקרוב לאחת מתחנות הרכבת, כדי שלא נתפוצץ באיזה אוטובוס בדרך. והפגישה תצטרך להיות בבוקר כדי שנוכל להגיע ולחזור ברכבת, או בתחבורה ציבורית אחרת. מעבר לזה צריך לבחור מקום לא הומה אדם, כדי שלא נתפוצץ במהלך הפגישה. מישהו מכיר קצת את תל אביב ומכיר מקום נטול-פיגועים?

the real cOSHi

New member
למה ימי שישי?

ואני מסכים אם אפשר יום יומיים אחרי הראשון למאי יש לי בגרות בתאטרון באותו יום

hsotrt

New member
הממממ...יש לי רעיון יותר טוב!

אוליי בשבועות (16/5)?? זה יום לטבע ואור וחדווה... יום מצויין! יש התנגדות?? ולמי מתאים בכל מקום בארץ, יש לי ניידות חזקה!

שבועות זה לא טוב

קודם כל, כי יש לי מתכונת לפני ואחרי שבועות, וגם יש את שנטיפי בשבועות - אני בטוחה שחלק מחברי הפורום ינסעו לפסטיבל. חוץ מזה שנראה לי ששבועות זה ממש חג, ואז בתי הקפה יהיו סגורים, ולא תהייה תחבורה ציבורית. יום שישי זה טוב כי מי שעובד - לא עובד בימי שישי, מי שלומד בדרך כלל ימי שישי הם קצרים יותר, והוא יוכל להרשות לעצמו לא להגיע לבי"ס. ולי זה טוב כי אין בגרויות ליד (יש בגרות בחיבור ב-5 למאי, אבל לא צריך להתכונן).

dopey_wizard

New member
לא טוב...

קבעתי כבר יותר מידי דברים...ויש טיול סטלני ביותר לכנרת... ---> דוד

The Wraith

New member
אני צריך להיות בביה"ס

באותו יום שישי ארור, אבל מתי מתכננים את המפגש, כאילו - שעה??? ואני לא רוצה לראות מחבלים במפגש.

אם כולם לומדים ביום שישי,

אפשר להקדים את זה ליום חמישי, או יום רביעי אחה"צ (ביום רביעי בסביבות חמש אחה"צ, ככה זה לא יפריע לבגרות בתיאטרון). אם כבר, אז הכי עדיף יום רביעי (1 למאי) - כי יום רביעי הוא יום פחות עמוס, ויש פחות סיכוי שנפגוש מחבלים בדרך. ואם כבר ראשון למאי, כולם יוכלו להביא סלסלות מאי עם פרחים וממתקים לאנשים בפורום, ואולי גם נעשה את כל הפגישה בסיגנון של חגיגת בלטיין.

dopey_wizard

New member
אני מכיר את תל אביב.....

ו...אם איזה פלסתיני קטן קורא את ההודעות האלה אחלנו אותה... רה חה חה חה!!! ---> דוד

dopey_wizard

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלקרוא../images/Emo124.gif

1) כן הרמקולים והנושא זה למשוךף תשומת לב... 2) לדעתי, אם כבר אנחנו פורום הקשור למיסטיקה ובלה בלה אז צריך לעשות את זה במקום יפה וטבעי יותר כמו פארק, ים, יער וכו.. (ואז כבר נלך לסנטר ונתפוצץ...סתם..) 3) צריך לעשות את זה במרכז..(הכי נוח..) 4) צריך לעשות את זה ביום א-ו...(לדעתי ו גם לא טוב...(לא לכולם יש אוטו..) 5) יש סיכוי קטן קטן קטן...שנוכל לעשות את זה אצל מישהו???... 6) צריך לארגן אוכל, שתיה.. ---> דוד

מה דעתכם על הפארק הלאומי בר"ג?

לא הייתי בו כמה שנים, אבל זה צריך להיות מקום מאוד יפה, ואני חשובת שזה מתאים. אפשר לקבוע להיפגש בשעה מסוימת ליד אפרופו, ואז משם נלך לאיזו פינה יפה בפארק.

dopey_wizard

New member
מממ, מוזר...

כשכתבתי את ההודעה, בדיוק חשבתי על הפארק הזה... ו..אני בעד..זה מקום לא רע..(אבל אין לי מושג איך להגיע..) ---> דוד

למעלה