בקשר לפוקר כוכבים הישראלי

modz0r

New member
בקשר לפוקר כוכבים הישראלי

תגידו, זה רציני או מבויים? כי אם זה רציני, זה ממש עצוב. השאלה בעיקר אליך לוקץ. נעזוב את השידור הביזיוני של עודד מנשה וזה שאיתו, וההרגשה שהם לא מבינים כלום בפוקר, אבל מה זה הרמת משחק העלובה הזאת? עמנואל הזאת לא יודעת לשחק (היא אפילו אמרה שלימדו אותה לפני התוכנית, והיא מופתעת שהיא מנצחת כל פעם מחדש). שבי זרעיה מתווכח שיש לו סטרייט, כשאין על השולחן 5 או ביד שלו 5, ככה שאין לו סיכוי לסטרייט. עודד הזה פתח את הקלפים שלו מייד אחרי הריבר (לפני סיבוב ההימורים), ביד שלשאול ולעמנואל היה סטרייט (אפילו הדילרית לא הבינה מה הוא עשה, ושאלה אותו, ובינתיים שאול ועמנואל פותחים גם את הקלפים, ואז עברו ליד הבאה, כאילו כלום לא קרה). וגם שאול הזה אומר שהוא מעולם לא שיחק פוקר לפני זה, אלא רק ראה בטלוויזיה. מה הקטע שלהביא שחקנים שלא יודעים בכלל לשחק? אפילו אגו נראים שהם לא מבינים כלום בפוקר, כשבמצב של ספליט בטוח הם כתבו שלשני השחקנים יש 100% אפשרות לנצח, למרות שבפועל זה 0% (וכך גם רושמים ב-ESPN, למשל). פעם ראשונה שאני רואה את התוכנית (פרק 4), ואני מאוד מקווה שזה לא הרמה הרגילה בתוכנית.

sUp3r

New member
הפרק היום היה בזיוני

אני לא יודע אם עמנואל למדה לשחק יומיים לפני או לא אבל הרמה שמה הייתה בקנטים, היחידה שהראתה ניצוצות היא מיכל גבריאלוב. אבל יותר מזה מעצבן אותי הפרשן, לעזאזל, הבנו שהשחקנים חובבנים מינוס, המנחה גם הוא חובבן, אבל במקום היחידי שחובה שיהיה בו איש מקצוע מביאים חובבן?? את האופציות שנפתחו עם הטרן,הוא מסביר אחרי הריבר, ומפספס המון אופציות על השולחן, הכי צרם לי שהוא לא ציין ש ביד עם ה3 מלכים על הפלופ גם הקינג הרביעי יביא לספליט כשלכל אחד 4 קינג וקיקר אס. בנוסף לכך למי שיש מושג או שניים בפוקר הוא לא מחדש, לא נותן נק' מבט שלו על הידיים איך הוא היה משחק איתם (ולהגיד שצריך להעלות עם A K לפני הפלופ או להמר עם רבעייה בריבר זה לא נק' מבט). שירימו טורניר של צופים אולי נראה קצת רמה...

תשמע אחי זה לא מפוברק

אבל יש שם הרבה קטעים שאמורים להתנהל אחרת אבל לא עושים את זה בגלל שזה טלויזיה. הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת לך זה שבדרך כלל בטורנירים הבליינדים עולים כל פרק זמן קבוע ופה הם העלו אותם לפי החלטת המפיק ובקצב מסחרר,לפעמים אחרי משחק אחד העלו בליינדים. אבל זה מה שקורה כשצריך שכל המשחק לא יקח יותר משעה (שלא נדבר על זה שמראים גם ראיונות בשעה הזאת) אני בכל זאת חושב שזאת יוזמה מבורכת,אולי בעונה הבאה הם יצליחו לעשות את זה יותר טוב...

AdAmD1

New member
כדי שלא יווצר מצב שמוגבלים לשעה בלבד

המציאו את העריכה בטלויזיה. שים לב שבשידורי ה WPT הבליינדים לא תמיד יהיו בסדר הנכון כי מראים רק את הידיים שמעניינות ומפתחות את המשחק.

חובבני מידי

בדיוק כמו כל דבר בארץ שלנו.. היה נחמד אם הם היו משקיעים קצת יותר בפורמט, ומביאים שחקנים קצת יותר רציניים. מלבד זאת..משהו ללוקץ אין לי שום דבר אישי נגדך בן אדם, אבל באותה יד שביקשת שימדדו 'זמן' לחמודה שהיתה איתך בשולחן ( שהשוותה לך את ה-all in) היה פשוט פטתי מצידך..

למעלה