בקשר לפורום הזה...

moko21

New member
בקשר לפורום הזה...

אני קורא פה את ההודעות כבר זמן מה, כתבתי גם מעט בעצמי, לדעתי, הפורום הזה הוא פורום משעמם עד פיהוק ומפספס בענק את כל הפוטנציאל שלו. לגליזציה זה חשוב,כן, אבל זה לא נושא שמחזיק פורום. מנגד, אני גם לא בעד שיתבשלו פה עסקאות סמים, גם זה לא לעניין. אבל כל ההצטדקות הזו, בעיקר מצד המנהלים הורגת את רוח הנושא, אם אפשר לקרוא לזה כך. אין ספק שבקישורי הפורום צריכים להיות מאמרים על הסכנות בסמים, וגם טוב שיש אנשים שכותבים פה נגד השימוש, אבל ברגע שזה הופך להיות הנושא המרכזי, וכל הזמן המנהלים עסוקים פה בקריאה לסדר של חברים כי הם מפרסמים מתכונים, אז תסלחו לי הם לא מנהלים, אלא פשוט עוסקים בכיסוי התחת של תפוז. ואם זה מה שהנהלת הפורומים מחייבת, אז שלא תפתח פורום בשם סמים קלים ותעזוב את העניין לאנשים שפחות דואגים לשמם הטוב. כל הרעיון המרכזי של הרשת הוא חופש ביטוי מוחלט, בין אם בנושאים פחות או יותר חוקיים, וברגע שלוקחים נושא כזה ופשוט מסרסים אותו, אז מה שיוצא הוא פורום שנראה כמו תחת פיקוח של משרד המשפטים.

שלום מוקו

הפורום אולי משעמם אותך או אחרים,לא בגללי,אני כאן כדי לשמור על הסדר,אתם אלה שאמורים לכתוב,להביע דעתכם וכ"ו... תכתבו על מה שמעניין אתכם,בלי לסחור כי זה עבירה על החוק,וכבר הסברתי לכם את הבעיתיות שבזה,בלי לתת מתכונים להכנה,כי זה בעצם גם עבירה על החוק,ובלי להגיד לאנשים -כן,כן תלך תיקח טריפים ופטריות ולהגיד שזה לא מזיק. אני מתיימרת להיות בסדר עם כולם,כל הצדדים,אבל אני גם משתדלת להגיד את האמת,והאמת,מה לעשות,היא שסמים הם דבר לא חוקי עדיין במדינתו,ולא בריא לנצח,ולבוא לכאן ולהגיד שכן זה בסדר אם תיקח סמים,בלי להגיד את כל האמת,זה לא בסדר. אז קחו את הפורום ותעשו אותו מעניין בלי לעבור על החוק,כי אני כבר אמרתי שאני שונאת למחוק הודעות,והפורטל הזה לא שייך לאבא שלי,ואני לא יכולה לתת לכם במה לכל מה שאתם רוצים לכתוב,אלא רק להודעות החוקיות. חופש ביטוי במסגרת החוקית...מה לעשות...מודרניזציה עד גבול מסויים..בדיוק כמו הנושא הכאוב הזה... תעשו אותו מעניין... יום טוב

liquidream

New member
צודק 100% וגם:

מה הרעיון שמותר למנות את כל החסרונות של הסמים ואסור לציין יתרונות? מעבר להפחדות של הרשעות - החלטה נבונה בנוגע לשימוש בסמים צריכה לנבוע משיקול מדוקדק של תועלת, לימוד והנאה מול נזקים אפשריים או מוחלטים. כל דיון בנושא שמשמיט במכוון או לא את אחד מצדדי המשוואה הזו הוא תעמולה שקרית לצורך גניבת הדעת (וזה יכול להתרחש משני צדדי הדיון). nameste

למעלה