בקשר לפורום שייגעצ בהיידפארק.

NOVNOVA

New member
בקשר לפורום שייגעצ בהיידפארק.

הגעתי אליו ראשון כי הוא הרשמי כביכול. רק קראתי שם ולא הייתי חלק מהפורום לא הגבתי וכלום. זה הביא לי רושם שונה לגמרי על הלהקה, המגיבים שם מנוכרים, לא הרגשתי נעים בפורום הזה, הביקורים שלי פחתו ועקב כך גם ההתעניינות בלהקה. הבנתי שחבל להפסיד את הלהקה המדהימה הזאת בגלל כמה אנשים שכל החיים שלהם סובבים סביב החברה הוירטואליות שיצרו לעצמם, אז הגעתי לפה, ואתם ממש שונים מהם לטובה. יותר קליל פה ולא מפחדים לפתוח נושאים וזה.. אז אני אשאר פה לזמן מה.

K i f

New member
ברוך או ברוכה הבא או הבאה@_@...

אני כפיר, 19.7 תהני או תהנה
מי את או אתה?

עידן!!!!

אולי אולי אני גוררת את בר איתי למפגש ב18.. :p:p היא תהיה בירושלים אצל סבא וסבתא והיא מנסה לשכנע אותם לבוא.. :p

K i f

New member
"היא מנסה לשכנע אותם לבוא"

זה נשמע כאילו היא רוצה שהם יבואו למפגש o_O

keeeren

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני קרן בת 16 ואני פשוט לא אוהבת להיות שם.. בלי קשר... חחחח

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאתה צודק כ"כ, אולי אתה מרגיש ככה כי האווירה שם מנוכרת [מבחינת העיצוב] לא הגבת, אתה לא מכיר את האנשים, אתה לא יכול להסיק מסכנות כאלו, עפ"י קריאה בלבד... בכל מקרה, אני יותר אוהבת את הפורום פה. יותר נוח, ואני מכירה כאן אנשים יותר טוב מהייד פארק. תשאר.. :]

LiTtalTal

New member
ברוך הבא

וגם אני קצת חולקת עלייך.. אתה צודק במובן מסויים, גם אני הרגשתי כמוך.. אבל חלק ממי ששם ממש נחמד והכל..

Michali17

New member
ברוך הבא!

אממ תפוז יותר נוח זה בטוח :) אבל יש אנשים נחמדים גם בהייד.

האמ.

אישית. אני לא מסכימה עם זה שאת קוראת להם מנוכרים כי יש לי משם כמה חברים והם אנשים בהחלט נחמדים! אבל הרבה אנשים מהפורום פה שלנו.. לא נח להם צורת ההודעות בפורום ההוא ופה הכל הרבה יותר פתוח מסודר ואפשר להגיב אחד לשני. וזאתא חת הסביות שעזבתי מהר את הפורום שהייד פארק. אז פשוט תהני פה!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifתודה, גמני אוהבת אותך...

חח, סתם, אני יודעת שזה לא אישי.[זה לא אישי, נכון?
] אנ'לא מסכימה איתך. ואגב, הפורום בהייד הוא לא "כביכול" הרשמי, הוא פשוט הרשמי. כזה הוא. בכל אופן, היי, אני גלי, תהנה.

למעלה