בקשר לפינק פלויד אז ועכשיו..

Queen Of Rain

New member
בקשר לפינק פלויד אז ועכשיו..

רציתי לאמר שהזמן עשה רק טוב לווטרס מבחינת המראה אבל גילמור , אוי גילמור...אפילו גבות לא נשארו לו שלא לדבר על שיער ראיתי תמונות שלו בזקנתו , אבל זה לא כמו לראות את עוד ישישתו לייב אני משערת שאני אצטרך להסתפק בתצלומים מפומפיי דאז כשדיוויד היה נטול חולצה ולא נטול שיער שופע שיער והורמונים ולא קמטים ועור מדובלל הכל נכתב ברגע של אי שפיות זמנית מצד שני אני לא יכולה לטעון לשפיות בכלל יום טוב

Queen Of Rain

New member
איייאיאיאיאייאייייי....

מישהו פה לוקח דברים יותר מדיי אישית אסור להביע דעה לגבי השינוי החיצוני שלהם? לאנשים פה חסר חוש הומור אני מבינה המממ טוב.. חשבתי לכתוב על זה מאמר האמת אבל בסוף אמרתי לאעעע, זה כבר יהיה יותר מדיי שטחי כמעט כמו הפדחת של דיוויד גילמור:) ובכן ידידיי וחבוביי שיהיה לכם שבת שלום

new revolution1

New member
הזמן עושה את שלו.

אי אפשר להישאר צעיר וחתיך לנצח. אני דווקא חושבת שווטרס בצעירותו היה די חתיך לא כמו גילמור, אך בכל זאת. והוא נעשה עוד יותר חתיך :) יש כאלו ששומרים על עצמם ומצליחים ויש את אלו שלא כל כך שומרים או שפשוט לא ממש מצליחים. בכל זאת, הפלוידים ישארו פלוידים בכל זמן שהוא, לא חושבת? ערב טוב.

Coon Jew

New member
בטח גם התבאסת...

שספייס גירלז לא התאחדו...אחלה דיון דרך אגב!!!

הם דווקא לא לקחו סמים

על פי עדותם-שלהם, לאחר שראו מה שקרה לסיד, הם די עזבו את הסמים. אולי עישנו ג'וינט פה ושם, אבל הם לא היו צרכני סמים כבדים, בכלל. והמראה שלהם היום הוא תוצאה של גילם, בלבד. אני מבינה שלצעירים יותר שביניכם זה נראה מזעזע או עצוב, אבל ככה זה כשאנשים מזדקנים - והפלויד אינם אפילו זקנים או קשישים, הם בסה"כ בגיל העמידה. ויחסית לגילם, הם נראים בסדר גמור.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

הם נראים מעולה. מה הבעיה של אנשים עם אנשים מבוגרים? לעזאזל. כלום כבר החברה הזאת לא יודעת לקבל. אפילו אנשים כ"כ דגולים כמו פינק פלויד. לא זקנים לא שמנים לא שונים לא שעירים לא יהודים(...) די כבר.

One Echoe

New member
מה קשור...בוא נראה...

כמה אנשים רוצים שכל היהודים ימותו?

melancholy man

New member
תתפלאו

אבל בניגוד למה שאפשר להבין ממערכת החינוך בארץ והתקשורת, לרוב המוחלט של האנשים בעולם ממש לא אכפת מיהודים, לרוב העולם יש את הבעיות שלו.

את הדיווח של גל"צ על הפיגוע בלונדון

סגרתי אתמול לאחר שהם הקדישו את רוב הזמן לסיקור "שלומו" של נתניהו ואנשי העסקים הישראלים באחד ממוקדי הפיגוע - תוך רמיזה שהם היו המטרה - ולראיון עם אורי גלר. יש גבול.

סלע 1

New member
מה לגבי השמועות

שריק רייט התמכר לקוקאין? האם אלו שמועות לא מבוססות בלבד? בלי קשר לזה, הם אכן ניראים בדיוק כפי שניראים אנשים בני גילם, ובהחלט לא גרוע יותר.

נכון, היו שמועות

בעצם, בראיון אחד עם רייט - אולי אפילו במאמר של Mojo על הקלטות "החומה"? - הוא התייחס לזה, ואמר שהשמועות "אינן מדוייקות". הוא לא אמר את זה מפורשות, אבל נתן את הרושם שהוא אמנם לקח קוקאין אבל זה לא היה כ"כ הרבה - לגישתו. כן אמר רייט שהוא "לא היה היחיד" שהתעסק עם זה, בעת ההקלטות, אבל לא נקב בשם או שמות האחר/ים. קצת רקע: באותה תקופה - סוף שנות השבעים - קוקאין היה סם נפוץ מאוד, ופופולרי בקרב מעמד הביניים והעשירים. זה היה הסם המועדף על אמני רוק, באותם ימים. באולפני הקלטה - ולפעמים אפילו בעת הופעות - היו כמויות של הסם נגישות לכל דכפין. כך, על פי ההיסטוריונים (לא הייתי שם, כמובן). לא אתפלא אם גם בהקלטות "החומה" המצב היה דומה. אבל, באופן כללי, הפלויד לא היו מסוממים יותר מלהקות אחרות, וככל הנראה אף פחות מהן.

ומה עם...

והשיר Wearing The Inside Out ג€ שלו מספר על הגמילה שלו מסמים ? ומה עם "אורגיות הסמים" של גילמור (נודע על כך כשווטרס פתח את הפה שלו לעיתונות)?

היה בחשדות לא מזמן

כשווטרס דיבר על מסיבות סמים שגילמור נהג לארגן בשנות השבעים! איך את לא זוכרת? תלכי כמה דפים אחורה.

אתה מתבלבל עם מתיחת 1 באפריל שלי

מה יהיה אתך, קרייזי? קודם סיד והסלט כרוב, ועכשיו דייויד ואורגיות סמים?

למעלה