בקשר לפסטיבל האש הקלטי

Justin Angel

New member
בקשר לפסטיבל האש הקלטי

ניתן להתקשר אליי בטלפון 03-9504364 עד היום (ה31.7) בשעה חמש וחצי בערב וזהו. אם החל משעה חמש וחצי בערב היום לא יהיו 20 האנשים המהווים מינימום לקיום הפסטיבל שרשומים אצלי פסטיבל האש הקלטי יבוטל. נכון לעכשיו יש לי רק רשימות חלקיות של מי שנרשם היות ולא היה לי יותר מדי זמן להתעדכן בימים האחרונים. לפי מיטב ידועתיי הלא0-מעודכנות חסרים שמונה אנשים בכדי שפסטיבל האש הקלטי יתקיים. הסיבה לקיום ההגבלה של מינימום עשרים איש נובעת מהגבלות של האוכל שכל אחד מביא ומכך שהפעילויות מתוכננות למינימום עשרים איש. אם פסטיבל האש הקלטי יתבטל כל אדם אשר השאיר את הטלפון שלו אצלי או אצל קטיה יקבל טלפון בשעות הערב המוקדמות אשר מודיע על הביטול. אני רוצה להדגיש שאנשים שאומרים "כן אני בא, אבל אני פשוט לא אודיע להם" או אנשים שמגיעים ולא התקשרו כדי לדעת מה הם צריכים להביא פשוט לא נחשבים ברשימות אצלנו. אלא אם כן יהיו 20 איש שמביאים אוכל, הפסטיבל יבוטל ולכן אני ממליץ בחום לכל אלו שחושבים שזה ברור מאליו שאני יודע שהם באים למרות שהם לא התקשרו לדעת מה הם צריכים להביא, תחשבו שוב. אלא אם כן התקשרתם ספציפית וכבר אמרתי לכם מה אתם צריכים להביא, אתם לא נחשבים מהבחינה של אנשים שמגיעים לפסטיבל. וזה תקף לכולם. כמובן שגם מי שדיבר עם קטיה זה די והותר ואין צורך להתקשר אליי. בהנחה היותר סימפטית שפסטיבל האש הקלטי לא יבוטל ואנשים ינצלו את ההזדמנות הנהדרת הזאת שנתנו להם, אנו נשמח לראות את כולם שם ומאוד נשמח עם תהיה השתתפות פעילה בשלב האינטלקטואלי בכך שאנשים יכינו מראש סיפורים, שירים וחידות וישתתפו את כולנו. כמו כן אני מזכיר לכם להביא כסף בכדי לקנות מהבמה של יוצרים בקהילה, לפי מה ששמעתי זה הולך להיות נהדר. יאללה, אם אתם באים ואתם לא יודעים מה אתם מביאים או שאתם רק השנייה החלטתם לבוא, תתקשרו עכשיו ל03-9504364. אחרת נאלץ לבטל את פסטיבל האש הקלטי.

gwizard

New member
הבהרה !

הפסטיבל לא מבוטל !!! כל אלו שעדיין לא נרשמו, תתקשרו אלי, לד'סטין או לקטיה בבקשה. טוב, אני זזתי לאפות לפסטיבל
אלון. 067-992610

Justin Angel

New member
נכון

קיבלתי עדכון מקטיה לגבי מספר המבקרים והפסטיבל לא יבוטל, למרות שבהחלט היינו מאוד קרובים לביטול לפי מה שאני יודע וגם אנחנו עדיין רק בחצי מהאנשים שציפינו שיגיעו. אם אתם רוצים להצטרף בבקשה להתקשר אליי היום לא מאוחר יותר מחמש וחצי. בבקשה לא להתקשר לאלון וקטיה היות ואנו רוצים להימנע מרשימות כפולות. היום אני הולך לשבעה יחסית מאוחר ואוכל לטפל בשיחות בעצמי. אני גם רוצה להוסיף תודה רבה גדולה מאוד וחיבוק ענקי לקטיה על הטיפול הנהדר בפריטי המזון, לא הייתי יכול לעשות את זה יותר טוב בעצמי.

Elanor Rigby

New member
../images/Emo26.gifשאלה בקשר לפסטיבל../images/Emo36.gif

הבנתי שהולכים לעשות על האש בפסטיבל. אני צמחונית. האם יהיה לי מה לאכול?...

kitiara 6

New member
אל תדאגי מוריה

אנחנו לא נשאיר אותך רעבה.. יהיה גם מספיק אוכל לא בשרי כמו ירקות ,חומוס ובורקסים...

arden20

New member
שיהיה לכם פסטיבל נהדר!!!

איך אני רוצה לבוא...שיהיה לכם המון כיף וחג מוצלח! פה יש את מצעד הגאווה הענקי וכל שאר החגיגות מתגמדות לעומתו... אבל אני אמצא כמה פגאנים חביבים לחגוג איתם... תהנו! נ.ב. - אמא, אם את קוראת את זה (אני יודעת שאת קוראת!) אל תפספסי את הפסטיבל!!! את נורא תהני!

אכן פסטיבל נהדר שיהיה לכם!

אני הולך לעשות קייטנה בהתנדבות לילדים אתיופים במרכז-הקליטה במרחביה מחר, והיום חזרתי מכנס בת"א (אחרי שנשדדתי וביליתי חצי לילה בתחנת משטרה - אל תשאלו...), כך שלא ממש אוכל להגיע, למרות שהכנס נשמע נפלא! העברתי את שיריי לעינה, אני מקווה שהיא קיבלה אותם ושתיהנו מהם. ובאופן כללי - תהינו! חג שמח, -רובין עוטה המגבת.

למעלה