בקשר לפסיכומטרי לחיילים

שלום מורן ! קצת מידע:../images/Emo63.gif

אני מאוד ממליץ לך ולכל מי שמתעניין בפסיכומטרי להתחיל את השוטטות שלו באגף הקישורים של הפורום שהשקעתי הרבה זמן בבנייתו. בין השאר תוכלי למצוא שם את הקישור לאתר הפסיכומטרי של הצבא ושם יש מידע קצת יותר ספציפי לחיילים. חייל שנבחן בתקופת השירות מקבל עד 10 ימי חופשה מיוחדת לפני המבחן אך לעולם לא פחות מ-4 - לפי שיקול דעת המפקד. אז ככה ששווה להיבחן רק בשביל 4 ימי חופש לפחות
לגבי קורס דרך הצבא - יש באתר של הצבא מידע טוב בתכל´ס: מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לגשת למש"קית ת"ש של היחידה או הבסיס שלך והיא תסביר לך על כל הפרוצדורה של ימי החופש וגם היא תגיד לך מתי נפתחים קורסים דרך איזה מכונים וכמה זה עולה - הצבא לא עובד עם מכון מסוים, כל בסיס עובד בד"כ עם מכון אחד. את גם מוזמנת לספר לנו מה את עושה בדיוק בצבא ומה בדיוק השיקולים שלך (מתי את משתחררת? מתי את רוצה להתחיל ללמוד? כמה כסף את רוצה להשקיע? וכו´..) בכל אופן - שיהיה המון בהצלחה! ילד חורף

moran112

New member
האמת שכבר שאלתי.....

הבסיס שלי עובד עם קידום, לחמן וידע נראה לי וזה עולה לי 1000 שקל ומה עוד.. אני משתחררת עוד שנה וחצי ואני עושה 3 ימים בבסיס במשך שבוע ככה שזה משתלם לי מבחינת ימים ללימודים וכאלה

איזה חיים טובים יש לך ../images/Emo6.gif

מה את עושה בצבא? פקמ"צית בחיל האוויר? 2 - 5? כמה שאני שנאתי בנות כמוך כשהייתי בצבא
אם ככה אז ברור שכדאי לך לעשות את זה בזמן הצבא! גם כי יש לך המון זמן פנוי ללמוד וגם כי זה כזה זול וגם כי זה דרך מכונים טובים. אני גם עשיתי דרך הצבא וסחטתי מהמפקד שלי 10 או 12 ימי רגילה (אני לא זוכר בדיוק מה המקסימום) אפשר להגיד שהוא לא שם לב על מה הוא חותם
נו מה את אומרת? איזה סיבות יש לך לא לעשות? ילד חורף

תיקון

לא עשיתי דרך הצבא - עשיתי בזמן הצבא. לקחתי הרבה ימי חופש + המיוחדת ולמדתי לבד 3 שבועות

pavel7791

New member
מושקית חינוך שלי אמרה שימי מיוחדת

אפשר לקבל רק בשנה האחרונה של הצבא,הלא כך,ילד חורף?

moran112

New member
צפ"טית בחיל הים.... 3-4 :)

איזה מכון הכי עדיף? ויש אפשרות לתשלומים? 1000 שקל במכה לא מתאים לי....

מבין אלה שציינת

קידום נחשב להכי טוב לגבי תשלומים - בטוח אפשר לארגן משהו - תבררי עם המשק"ית ת"ש והיא כנראה תפנה אותך למכון לברר את זה

אלעדפ

New member
פסיכו´ ןצבא

חברים שלי עשו/עושים את זה באופן כללי זה די משתלם (מבחינת כסף) אבל יש קורסים טובים יותר כמו יואל גבע והיי קיו שהצבא לא נותן

למעלה