בקשר לפרסום של מגזין ה-Q ! (פינק..

Coon Jew

New member
בקשר לפרסום של מגזין ה-Q ! (פינק..

פלויד הלהקה הגדולה בהסטוריה...המגזין שקלל נתוני מכירות הופעות ומצעדים- ודירג את 50 הלהקות הגדולות. מגזין המוזיקה הבריטי Q קובע: פינק פלויד הלהקה הגדולה בהסטוריה''. כתבי המגזין בדקו נתוני מכירות (החומה ודארק סייד מכרו ביחד כ-50 מיליון עותקים!!, כאשר דארק סייד בילה 14 שנים במצעד הבילבורד האמריקאי!) הופעות ענק (באיטליה 250000 הגיעו להופעה ב1987), ובמהלך שנות ה70, כמות הקהל בהופעות היו מעל 50000, באחת ההופעות של האלבום אנימלס הגיעו 150000) מצעדים (911 שבועות ברצף בילה אחד מהשירים שלהם במצעד הבריטי- אם אני לא טועה, another brick..).. העורך פול ריס:'' חשבתי שקווין ינצחו, אבל נתוני מכירות האלבומים של פינק פלויד היטו את הכף''. לפניכם רשימת 10 המקומות הראשונים: (שימו לב לביטלס-רק במקום השמיני 1. פינק פלויד 2. לד זפלין 3. רולינג סטונס 4. U2 5. קווין 6. דייר סטרייטס 7. ברוס ספרינגסטין ולהקתו 8. הביטלס 9. בוב מארלי והווילרס 10. פליטווד מאק ואני שואל: איפה הדורז? איפה גאנז אנ רוזס? איפה דה הו? ואיפה דיפ פרפל?

אני לא יודעת ממתי הרשימה הזו

אבל בכל מקרה, היא אינה שווה את הנייר עליה היא כתובה. לא ניתן להשוות מכירות תקליטים בשנות השישים והשבעים, עם מכירות בשנות התשעים. גודל השוק היה שונה לחלוטין בתקופות שונות. הביטלס הפסיקו להופיע בשנת 1966 - בוודא שללהקות משנות השבעים, שמונים, תשעים ואלפיים יש יתרון עליהם - לא? וכן הלאה. זו סתם רשימה, שבאה למלא עמודים במגזין, ולמכור את הפרסומות הנלוות להם. ומה זה משנה איפה הלהקות האחרות?

Runner30

New member
Possible reunion

אני חושב שאותו מגזין גם חישב את הרווחים הצפוים מסיבוב הופעות של הלהקות שהתאחדו( או יכול להיות שיתאחדו). שם פינק פלויד היו הראשונים עם עם הכנסות של כ100 מליון.

Coon Jew

New member
אם הביטלס..

סיימו להופיע רק ב1966 זה רק אומר משהו...וגם להזכירך...כל הלהקות שהיו בכל השנים עדיין מוכרות אלבומים ככה שזה לא קשור באיזה שנה הם היו..עובדה שפינק פלויד לד זפלין ורולינג סטון ראשונות!

למעלה