בקשר לפרסומות הקופצות בבלוגים

xxxsoulxxx

New member
בקשר לפרסומות הקופצות בבלוגים

בס"ד שלום רב: שמי תומר ראשית כל אני רוצה להודות לכם מאוד על ההשקעה והתחשבות והמאמצים הרבים והסובלנות הגדולה שאתם משקיעים ופועלים על מנת שנוכל אנו האנשים הפשוטים והקטנים להעביר מסר לעולם על-ידי ההמצאה הענקית והחינמית הזו הנקראת "בלוג" תודה רבה לכם אנו מעריכים זאת מאוד. יש לי בלוג העוסק בקדושה בהפצת אור רבנו נחמן מברסלב זי"ע עם המון מבקרים שגולשים אלי מידי יום ביומו ואף משאירים לי תגובות מחזקות ומעודדות שהבלוג נורא מחזק אותם מעודד אותם ומשמח אותם אשר דבר זה נותן לי את הכח להמשיך הלאה. ולאחרונה בעקבות הכנסת פרסומות קופצות לבלוגים נתקלתי אני אישית ונתקלו גם גולשים רבים שהתלוננו על כך שמופיעות מידי פעם פרסומות שאינן צנועות וזה מונע ומטריד אותנו לגלוש בראש שקט פן ואולי תקפוץ לנו איזו פרסומת לא ראויה כי הצניעות ושמירת העיניים בשבילנו היא דרך חיים ודבר הכרחי בכדי להגיע אל הקדושה ושמחת החיים. אנו מאוד מקווים ומצפים שתתחשבו בנו ותשתדלו בדבר להסיר אם אפשר לפחות את הפרסומות הלא צנועות בבלוגים העוסקים מאמונה זה יועיל לנו מאוד מאוד ממש נודה לכם. מצפה לתגובה לשמוע דעתכם בעניין שיהיה לכם יום נפלא.
 

Bezalel P

New member
פרסומות באתר

כידוע, כדי שנוכל לספק לכם את הפלטפורמה החינמנית, קיומן של פרסומות מסוגים שונים באתר הוא כורח המציאות. אין אפשרות להסיר פרסומת רק מבלוגים מסוימים.
 

orelie

New member
לא קשור אבל....

האם אני צריכה להוריד את התמונה ששמתי בתחילת הרשומה (בנק הפועלים מלפני כ- חודשיים) על מנת שתוכלו להוסיף את הסמל שדיברנו עליו בזמונו - על המשתתפים במפגש?
 

wranger

New member
אבל אם זה לא קשור, אז למה לא במסר, נניח? ../images/Emo4.gif

 

orelie

New member
באמת למה? ../images/Emo3.gif

אולי למשוך תשומת לב
 

wranger

New member
בצלאל מקדיש יופי של תשומת לב למסרים שלו

ואחר כך הוא גם יקדיש יופי של תשומת לב כדי לגעור בי שאני מעודד אנשים לפוצץ לו את תיבת המסרים, אבל זאת כבר בעיה שלו.
 

orelie

New member
זה בדיוק העניין

הוא מקבל כל כךךךךךךך הרבההההה מסריםםםםםם ממני במהלך היום.... שהעדפתי להיות עדינה היום ולא בגלל שהוא לא מתייחס להפך תמיד תמיד תמיד קיבלתי תשובה יעל
 

Bezalel P

New member
רוצים לנחש כמה מסרים יש לי בתיבה?

המנחש נכונה יזכה בפרס - מסר ממני.
 
../images/Emo6.gif

אז צריך לעשות את זה אחרת - נניח שבצלאל לא יקרא מסרים למשך שעה שלמה... כמה מסרים לא קרואים (תרתי משמע
) יהיו שם?
 

Bezalel P

New member
אין צורך.

אנחנו נוסיף את הכיתוב של הבנק לרשומה שתכתבי אחרי המפגש.
 

wranger

New member
מה, תגית אוטומטית שכזו?

מוצאות חן בעיני, התגיות האוטומטיות האלה (כמו של תחרות הכריכה האחורית, למשל). אוף, רציתי לכתוב על הבנק. אבל לבן שלי יש גזים, מה אני אעשה.
 
שים לב לשרשור הזה

אתה: "אוף, רציתי לכתוב על הבנק. אבל לבן שלי יש גזים, מה אני אעשה." בצלאל: "במקרה הזה אנחנו מכניסים ידנית"
 
למעלה