בקשר לפרק אחרון של אסתי....

carmel13

New member
בקשר לפרק אחרון של אסתי....

קודם כל אני מת לראות את אלביס-וגם הגשתי מועמדות לניהול הפורםו-מקווה לקבל תשובה חיובית... בכל מקרה כאשר שודר הפרק הייתי בטילו בצפון... ואני מאז מנסה להשיג את הפרק....ולא מצליח למצוא..... יש באמיול אבל כשאני מנסה להוריד לא הולך לי..אז אם למישוה יש את הפרק ויכלו לתאם איתי ולשלוח לי באימל..אז..פליז..שישלח מסר וא תגובה... כרמל

Double U

New member
נראה לך שתוכל להיות מנהל בתפוז?

תפוז מתהגד לשיתוף והורדת קבצים בצורה לא חוקית.

nat18

New member
../images/Emo45.gif מסכימה... תפוז נגד הורדות ../images/Emo70.gif

באסה... נסה לבדוק אצל מי יש אולי מוקלט... אני מניחה שיש כאלו שהקליטו את זה... זה היה פרק ענק...:)

carmel13

New member
זה כל הקטע....

שאני לא מוצא בשםו מקום..אני נואש...אפילו ניסיתי ליצור קשר עם "קשת" ואנו לי שמה כי הפרק לא ישודר,וכי הם לא נותנים קלטות של תוכניות... ואז הגעתי אל ההורדה הלא חוקית שגם כנראה לא עזרה...לי... בכללית גם אני נגד הורדה לא חוקית....

Double U

New member
יש משהו הרבה יותר טוב מהפרק../images/Emo13.gif

סיכומי הפרקים של עמית!
(האדומה השנייה חוץ ממני לשעבר) סיכום הפרק האחרון: לחץ כאן

nat18

New member
כולנו נגד הורדות לא חוקיות! :-\

אמממ למען האמת רציתי מתישהוא לראות את הסדרא ג'וני! אז הפצצתי את "טלעד במיילים" עד שאנו לי שישבצו את זה בלוח השידורים ועובדה שהסדרה משודרת כל יום שבת אחרי הצהריים... :)

Double U

New member
כנראה לא רק את ביקשת../images/Emo3.gif

טלעד לא היו משדרים את התוכנית בשידורים חוזרים רק בגלל צופה אחת שתביא בקושי אלפית אחוז רייטינג.

nat18

New member
חחחחח נכון כי זאת לא היתה רק אני...

אני ועוד כמה חברות... זאת סדרה קורעתתת :) טוב אבל זה לא הפורום שלה אזל לא נדבר על זה פה :)

R O O L Y

New member
אגב, ברוכה הבאה לפורום!

אני לא מכירה אותך (וסלחי לי אם כן)... את חדשה?

R O O L Y

New member
אתה לא יכול להגיש מועמדות לניהול...

אתה בן 13, לא? הניהול מגיל 16 ומעלה.

nat18

New member
בפרטים כתוב שהוא בן 16

הניק כנראה מלפני שלוש שנים...

carmel13

New member
אני בן 15 (בדצמבראני בן 16)

וזה בכלל לא קשור לזה שהכינוי שלי הוא "כרמל 13" פשוט כשבאתי לנסות לעשות "כרמל 14" (שנה שעברה) הניק היה תפוס..........ואני חושב שזה לא כל..כך קשור....את המנהל/ת יבחרו תפוז....ואני לא חושב שאתם צרכים להחליט....כבר הייתי בפורומים בתפוז שילדים שניהלו היו בגיל 13 או 14.....בכל מקרה במידה ואהיה המנהל..אני מקוה להשתלב יפה..לכל חברי פורום אסתי..שכבר שולטים...כרמל.

Double U

New member
כן אבל...

יצא כלל בתפוז שמותר לנהל פורום רק מגיל 16 ומעלה אלא אם אתה מנהל לפני שיצא החוק.

למעלה