בקשר לפרק האחרון (מס´ 11)

^hunter^

New member
בקשר לפרק האחרון (מס´ 11)

אכן נחמדה מאוד מלחמת הזמן הקרה. רק שלא הזכירו אותה בשום סדרת סטאר טרק אז זה קצת בעייתי (למרות שמסעות בזמן כן היו..) וזה נחמד אבל אני מקווה שהסדרה לא תתבסס על זה. נ"ב למה קוראים לדר. מקויי בונז´?

hirshfe

New member
כי לפי מה שהם ציינו

המלחמה מתרחשת כ-900 שנה אחרי אנטפרייז שזה 100 שנה לפני הסדרה המקורית ועוד מאה??? מלפני הדור הבא מה שמשאיר לנו 700 שנה

^hunter^

New member
דיי!!!!

אבל אם היא התרחשה אז, אז למה שהמאה ה 24 לא תהיה חזית גם כן ?!

rdaffi

New member
תראו, הם נמצאים במלכוד רציני!

בעבר זה מסובך לעשות סדרה עם אויבים חדשים, כי זה סותר את כל הסדרות. בעתיד זה גם מסובך, כי כמה כבר אפשר להתפתח טכנולוגית? עוד הפדרציה תהיה איום על הקיו! ומה עם אויבים? הקלינגונים זה פאסה, הרומולנים הם סתם גנגסטרים קטנים, הקרדאסים לא יהוו איום לאף אחד במאתיים השנים הקרובות, הדומיניון נדחף בחזרה לגזרת גמא, את הבורג השמידו אז מה נשאר? הפרנגים? נא לא להצחיק אותי עד דמעות.

^hunter^

New member
זה בעיה שלהם.. מניאקים!!!

אני הייתי בעד סדרת סטייל הדור הבא עם האנטרפרייז E או D. אבל לא!!! הם היו חייבים לעשות משהו לפני הכל שיאכלו עכשיו את מה שהם בישלו :-|

rdaffi

New member
מה שהיה יכול להיות מעניין-

המאה ה- 25 (שזה למי שמעוניין לדעת- טרנספייזינג טורפדות, שריון פריס, סליפסטרים דרייב וג´יינוואי היא אדמירל). הפדרציה היא עכשיו האימפריה הגלאקטית דה-פאקטו. אבל מה עם כל הבעיות בתוך הפדרציה? החיכוכים בין הגזעים? הרודנות של בני האדם? העובדה המצערת שהנשיא הוא בובה של סטארפליט קומנד? הדבק שהחזיק אותם ביחד כל השנים זה האויבים המשותפים. אבל מה קורה כשיש שלום...?

dorrn

New member
מה זאת אומרת אין מספיק אויבים??

מה עם הרומולנים? המלחמה איתם לא אמורה להיות מתישהו בקרוב?

rdaffi

New member
ב-ג-ל-ל (בעניין המאה ה- 24)

שזה הרבה יותר אפקטיבי למנוע הקמת הפדרציה במאה ה- 22, מלחמת אזרחים באימפריה הקלינגונית ושאר צרות במקום להתחיל להתעסק עם הפוליטיקה המסובכת של המאה ה- 24..

rdaffi

New member
שזה יוצא...

100 שנה אחרי המסע בזמן שיתואר בפרק הקרוב של וויאג´ר, אחרי האלה מTNG ועוד היד נטויה. בטח שאין לזה שום אזכור, זה העתיד הרחוק. ואני עדיין משוכנע שידם של הרומולנים בכל העניין!

^hunter^

New member
כשאני אומר איזכור

אני מתכוון שחברים חמודים מהעתיד באו לבקר. לא שאמרו - היי יש מלחמת זמן. הבנת ?!?!

rdaffi

New member
לא, אבל אם תהיה יותר מגעיל אלי אני

בטוח אבין! הבנת?!?!

למעלה