מה היה עד הפיצוץ..
זו חתיכת כתיבה, אבל אני אנסה בכל זאת..
איפה נתחיל? מג התחילה לנסות ולביים את המחזה בביתה"ס- ולא ממש הולך לה..היא וכריס לא ממש מסתדרים- היא ניסתה לחפות עליו כשהוא היה אמור להגיש משימה כלשהי בכיתה, ואמרה שהוא לא הגיש את זה כי הוא היה איתה יום קודם, ועזר לה בחזרות למחזה.. (מה שכמובן לא היה נכון.. היא עמדה איתו מחוץ לבית שלה והם דיברו, ואז גם הייתה הפעם הראשונה בחייה שהיא ניסתה קצת מריחואנה כי הוא עישן והציע לה גם..) * ג'ק המשיך עם הקמפיין של הבחירות- אח שלו פיט היה קצת "שובב" ונעצר ע"י שוטר אחר ובגלל שהוא עשה משהו אז השעו אותו לפרק זמן בלתי-מוגבל מהמשטרה; והיריב של ג'ק כל הזמן מנסה להפחיד אותו ולמשוך בוחרים לצד שלו,אבל הנרי מצליח דווקא די טוב לגייס בסוף את הקולות של השחורים הקשישים עבור ג'ק.. * רוקסן עוברת לגור עם מג בבית, בגלל שאמא שלה אמורה לנסוע בשלב מסוים עם החבר שלה, ואין לה איפה לגור. בהתחלה ג'ק אומר לה שהולך להיות נורא צפוף בבית בגלל בת' והתינוק שעומד להיוולד, אבל כשהוא רואה את התגובה על פניה אז הוא אומר לה רק שתקצץ בביקוריה בחדר האמבטיה..
* מה עוד? אה- כמובן- הבחור ההוא שעובד עם בת' בבית הקפה מנשק אותה, אחרי שהוא אומר לה שהוא כתב את השיר ההוא שהוא שר כמה זמן לפני כן בבית הקפה בשבילה.. היא קצת המומה מזה, ואז הוא בא ומנשק אותה, אבל אחרי זה היא לא אומרת לו כלום. * jj והוייטנאמית (שכחתי את שמה) יוצאים ביחד לארוחת ערב (והיא מביאה את המשפחה שלה איתה.. כי שם יש מנהג כזה שבפעם הראשונה שבחור ובחורה יוצאים, היא מביאה את המששפחה שלה..) הוא אומר לה בסוף כשהוא מלווה אותה הביתה שהוא היה רוצה לעשות את זה שוב, ואז הוא מנשק אותה.. והיא כמובן לא נשארת חייבת..
ואז כשהם אמורים להיפגש בפעם השנייה, הוא אומר שהוא היה רוצה ללכת ולקנות לה משהו, ואחרי שהוא קנה והם היו אמורים להיפגש בבית הקפה, הראו שהיה פיצוץ, ואני מניחה שהיא הייתה בפנים..
* jj היה אמורה לקבל איזושהי משימה בתפקיד החדש שהוא עושה, אבל מישהו אחר קיבל אותה.. ובמהלך הזמן הזה שהוא היה שם הביאו מישהו שהוא מכיר מבית הקפה לחקירה, והכניסו לו
מכות רצח, ו-jj ניסה להגן עליו אבל זה לא ממש עבד.. זהו.. אני מקווה שעזרתי לך קצת.. ושהקפתי את הכל..