בקשר לפרק שהיה היום, אדוני החלומות

בקשר לפרק שהיה היום, אדוני החלומות

אתמל הראו בערוץ 10 , את התוכנית של נמרוד הראל "בלתי נתפס" , והוא הצליח לחדור לתוך החלום של יעל דואני ולשלוט על החלום שלה , בדיוק כמו מה שהיה היום בסדרה גולשים בזמן , וכמו הסרט "הסיוט ברחוב אלם"

Fairywitch

New member
וגם כמו בסדרה "סהרורים", אם מישהו

זוכר/מכיר. שם זה היה כל הרעיון של הסדרה. מתתי עלזה, ולצערי זה ירד מהר.

Fairywitch

New member
וואו, פרק מדהים לדעתי../images/Emo2.gif

אולי כי אני אוהבת את העיסוק בחלומות. זה מזכיר קצת את ה"מטריקס", לדעתי- עם הרעיון של תאמין שאין כפית. מה שכן- הזוי לחלוטין וחסר הגיון. לא הסבירו לנו איך קרה שהם הצליחו להיכנס לחלומות של אנשים, ואיך ייתכן שאף אחד לא נלחם בהם בצורה מאורגנת כבר קודם. גם לא הבנתי איך בעלה של הרופאה התעורר בסוף... ומה עם הבחור הוא- לא עלה באש? מה קרה איתם בכלל? למה נגמר שלטון האימה, כמו שקווין אמר? אבל בכ"ז- נהניתי מאוד מהפרק.

Fairywitch

New member
אבל משהו היה מאוד לא הגיוני בפרק:

"ווייד, לכי לישון, אנחנו נשב פה ליידך ונשמור". מה תשמרו? איך תשמרו? האנשים האלה נכנסים לה לחלומות- מה יעזור לה שמישהו יושב ליידה? ולמה בכלל לטרוח להרדים את רמי אם כך? למה לא להרדים את ווייד כדי שהם יוכלו לחדור לה לחלומות ואף אחד לא יוכל להעיר אותה? שוב פאק בהגיון- אבל עדיין פרק טוב.

לא פאק בהיגיון, יש לי הסברים.

נשמור - הכוונה, שבשלב של ההתקפה של אדוני החלומות ניתן עדיין היה להעיר אותה אם זה בתחילת החלום, ואם הם יכנסו לה לחלומות אז קיים השלב שלפחות כבני אדם רציונליים הם חשבו שניתן היה להעיר אותה ו"לנתק" אותה מהחלום הוא לא טרח להרדים את רמי, הוא שלח את הסם בכוס לחדר, הוא לא ידע מי ישתה את זה. הוא חודר לחלומות, אך עדיין לא שולט במחשבות ולא יכול להפוך אנשים לזומבים ולעשות כרצונות בעודם ערים. פרק מצוין.

Fairywitch

New member
האמת שבכלל לא היה ברור ולא כ"כ

הגיוני כל הקטע עם הסמל על היד שלהם. אז יש בו חומר הרדמה? איך זה בדיוק עובד? ולמה הבחור על האופניים מת? הרי הוא היה ער לחלוטין!

GrandPrix2006

New member
The Dream Masters

האמת, פרק הרבה יותר נחמד ממה שזכרתי אותו. אהבתי את הקטע שלא מראים שום מערבולת ושום גלישה (למרות שבתסריט המקורי של הפרק יש לפחות שני גלישות), הרי לא תמיד ה"אקשן" מסתיים בדיוק ברגע הגלישה וזה נתן לסדרה מימד טיפה יותר מציאותי. היה גם סבבה לראות גיוס נרחב של מלא ניצבים כי כשהם מגיעים לעולמות והולך ברחוב איזה אדם אחד בקושי זה ממש לא הגיוני. כל ההסברים המדעיים של ארטורו לא סיפקו אותי - אולי לא הבנתי נכון אבל אם יש להם סם ביד שמוחדר דרך העור לקורבנות, איך זה שלאדוני החלומות עצמם לא קורה כלום? וכל ההסבר הזה שהם חנונים שהציקו להם בילדותם ועכשיו הם נוקמים גרוע! עוד דברים שלא אהבתי: וויד על סף גסיסה ורמברנט וארטורו מוצאים זמן לצחקק להם יחדיו, קווין בקלי קלות מצליח לחדור למעבדת החנונים מבלי להתפס. כל הקטע הזה של הזריקות החדות ללב (שהזכיר לי את הסרט "ספרות זולה") והכניסה הכה פשוטה לתוך החלומות. אבל בגלל שזה פרק מיוחד לכבוד "ליל כל הקדושים" אפשר לסלוח. אגב, שמתם לב למערה התת-קרקעית שם מוחזקים כל נפגעי אדוני החלומות? שימו לב שהמערה הזאת הופיעה גם בפרק עם הטוויסטרים והיא תופיע עוד הרבה במהלך פרקי העונה. כל המחזור תפאורה הזה די מעצבן.

The Quickening

New member
הסבר

יש לי הסבר לשאננות של ארטורו ורמברנט בזמן שוייד גוססת: דבר ראשון העובדה שוייד גוססת אמנם קשה אבל זו לא פעם ראשונה שהגולשים חווים משהו בסדר גודל כזה. דבר שני למרות המצב הרע זהו רגע של נחת לרמי על כך שהוא גילה שמה שקרה לוייד זה לא בגללו ורגע של נחת לפרופסור שהוא בעצמו אמר שהוא שמח לראות את הניצוץ בעין של מישהו ברגע שהוא מגלה לו משהו (מלמד אותו). לעומת זאת גם אני התעצבנתי על הקלות שבה קווין נכנס למעבדה כאילו לא קרה כלום.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהיה עוד משהו עם פיל...+../images/Emo58.gif

הוא יחסר לי

גלבטרון

New member
פרק נחמד עבור Halloween

כפי שכבר צויין, הפרק הזה הינו הפרק הראשון בו אנו למעשה לא רואים את הגולשים שלנו - גולשים. הסיבה קרוב לוודאי כלכלית, על מנת לחסוך בעלות הגבוהה של הגרפיקה לפרק אבל חשוב לציין כי הפרק לא סבל כתוצאה מיכך וזה כמובן דבר טוב. העונה גם ממשיכה להעשיר את הרקע עבור הגיבורים (אפילו אם זה בדברים קטנים): - סוג הדם של ארטורו הוא O שלילי. - ווייד נשדדה בעבר באיומי סכין ולכן היא מפחדת להיחתך ולדמם. - ווייד גם מפחדת "מאוד" מנחשים ורמי גם לא אוהב אותם כל כך. - ארטורו מציין כי הוא אוהב מאוד ללמד ולראות את הניצוץ בתלמידיו כאשר הם לומדים משהו חדש. אבל כמובן מה זה פרק של גולשים בזמן בלי טעות אחת או שתיים בעלילה: - ארטורו אומר כי הוא יודע למה השוטרת מפחדת כל כך וכי זה מכיוון שהיא עצמה הייתה קורבן של לוכדי החלומות - אבל בהמשך הפרק אנו מגלים כי כל מי שלוכדי החלומות תקפו (עד כה) או שמת או שנמצא בתרדמת עמוקה. - דיי מוזר שקבוצה קטנה כל כך של אנשים שולטת באוכלוסיה ענקית כך כך, הדבר בכלל לא הגיוני! המשטרה (או מישהו אחר) יכולה לקחת כמה רובים, להסתער על המועדון שלהם ולהרוג את כולם אם הם באמת מהווים איום כזה גדול. (לכן אני משער שלוכדי החלומות הם תופעה מקומית ולא עולמית). כמו שאמרתי מקודם, פרק נחמד אבל גם הוא מבוסס על סרט (אימה כלשהו) - המוטיב של העונה.

Th3onE

New member
בקשר לשוטרת..

כמו שאמר הבחור לוויד- " אני לא יכול לחכות שאני אשכב איתך" "נתראה בחלום". נראה לי הוא אונס בחורות בחלום.. וז המה שהוא עשה לשוטרת.. או לחילופין פגע במישהו קרוב אליה..

למעלה