בקשר לפרק של אתמול...

בקשר לפרק של אתמול...

1. שמתם לב שטרונדהיים הוא בעצם קלוד מHAIR?
2. האיפור אצל הניצול הראשון(בבי"ח)ואצל סקאלי(לפחות בהתחלה)היה ממש גרוע 3.אם ההזדקנות נגרמה ע"י רדיקלים חופשיים כמו בהזדקנות רגילה למה שבמקרה הזה הנזק יהיה הפיך בניגוד לנזק שנגרם מהזדקנות רגילה?
בקשר לפרק משלשום(בגן חיות)... 1.כשהנמרה תקפה את הפעיל, הראו אותה עוברת דרך הסורגים ונעלמת. והתאוריה של מאלדר אומרת שהן נחטפו וחוסר הנראות שלהן והמרחק ממקום החטיפה נגרמו עקב בעיות בהחזרתן, איך זה משתלב? 2.היה ממש עצוב כשסופי מתה

orityemini

New member
זאב בפתח....

כך היה התרגום של עליזה בן מוחא לפרק DOD KALM, או איך שלא כתבו אותו בנורבגית. יותר אהבתי את התרגום של עליזה, למרות שהוא היה פחות מדויק הוא היה יותר פיוטי ובעל משמעות יפה. והתשובה להזדקנות ההפיכה של מאלדר וסקאלי היא שאנחנו אוהבים את מאלדר וסקאלי צעירים ויפים ואני חוששת שאם היו משאירים אותם במצב של הזדקנות בלתי הפיכה היתה עלולה להיות נטישה (אולי לא דרסטית, אבל בכל זאת נטישה) של הקהל...:) ובקשר לפרק סימטריה מפחידה עם הפילה והקופה סופי, לא אהבתי את הפרק, הוא קצת שיעמם אותי...למרות שהניתוח שלאחר המוות של הפילה היה בהחלט מרתק. (לפני שיקומו עליי אוהבי החיות, זו היתה אמירה צינית בלבד...:)

scoutlavie

New member
מה שאהבתי בזאב בפתח

וכן אני נשארת עם התרגום הזה , זה שאפשר הגיד שראינו אותם מזדקנים ביחד:)איזה שיפית אני , אה?וגם הסצנה עם המעט מים שנשארו היתה נורא יפה. לגבי ההסבר על ההזדקנות- זה ךא נראה לי הרדיקלים, זה איזה חומר במים.

scoutlavie

New member
מה שאהבתי בזאב בפתח

וכן אני נשארת עם התרגום הזה , זה שאפשר הגיד שראינו אותם מזדקנים ביחד:)איזה שיפית אני , אה?וגם הסצנה עם המעט מים שנשארו היתה נורא יפה. לגבי ההסבר על ההזדקנות- זה ךא נראה לי הרדיקלים, זה איזה חומר במים.

למעלה