בקשר לפרק של היום....

crusher

New member
בקשר לפרק של היום....

זה רק אני או שלתסריטאים של התוכנית נגמרים הרעיונות לתוכנית... כל שבוע פרק יותר מוזר/דפוק מהשני... נגמרה להם העלילה??? אני מקווה שלכל אלה מכם שיודעים את ההמשך של העונה יגידו שיש למה לצפות... כי אם הפרקים ימשיכו ככה זה ממש יהיה דבילי.. {זה לא אומר שאני אפסיק לראות...}

Dafi the Mighty

New member
אני דווקא חושבת שהעלילה של הפרק

הייתה דיי טובה והיה לזה פוטנציאל טוב, אבל כמובן שהרסו את זה. הדבר היחיד שאהבתי בפרק הזה זאת לוסי. אויש, היא כל כך יפה.

ענבר1

New member
יואו לוסי..איזה מהממת...../images/Emo99.gif

במיוחד בהתחלה כשהראו אותה לראשונה והיא דיברה עם קיסר...

korinalir

New member
דווקא פרק טוב

מבלבל, מלא אירועים, אי אפשר ללכת לשתות בפרסומות כי תפסידי רגע ולא תביני כלום
וואו זינה הקיסרית היתה יפפפפהההההה וגם גבריאל המחזאית היתה מהממת בכלל כל הפרק המתח ביניהן היה ממש עשוי בצורה טובה. אלטי אלטי אלטי לא הבנתי למה היא רצתה להרוג את קיסר כ"כ מהר? היא לא יכלה לחכות ולבסס את עצמה כקיסרית רומא קודם? ואיך היא תמיד יודעת הכל
מסכנה זינה שוב ושוב להזכר איך שוברים לה את הרגליים ובסוף גם צולבים אותה מחדש
אבל זאת זינה אז לא הייתי דואגת לה יותר מדי
והסוף דווקא היה גאוני בעיני, האדישות הזאת just another day in our life העולם סודר והכל שב על מקומו בשלום כמו תמיד
אבל איך הן זכרו מה קרה?

gabrielle

New member
../images/Emo166.gifכן הסוף היה נחמד למרות

שלא הבנתי את האדישות... אבל מצד שני זה דיי מצחיק איך שתיארת את זה...עזר לי להבין את זה...
ממממ... מסכנה זינה כל הזמן צולבים אותה וכן..גבריאל היתה מדהימה היום...כרגיל

Dafi the Mighty

New member
מה היה כל כך מדהים בגבריאל?

אני לא ראיתי בה משהו מדהים. אני. זה היה פרק נורא, אני כל כך סבלתי. הדבר היחיד שהשאיר אותי מול הטלוויזיה היה לוסי. אוי, היא הייתה כל כך יפה, היא כל כך יפה! וג´וקסר היה כזה חמוד... וכל השאר? רע. אני באמת חשבתי להפסיק לראות באמצע. אבל בגלל לוסי נשארתי. אולי היה עדיף לי להפסיק לראות כבר באמצע... הממ...

gabrielle

New member
מה היה כל כך מדהים בגבריאל!?@

טוב דבר ראשון... אם את יכולה להפסיק לראות איזה שהוא פרק של זינה באמצע ( ועוד פרק של העונה השישית !!!! ) אז אין לנו על מה לדבר פה בכלל... אני לא מדמניית את עצמי אפילו הולכת להשתין בפרסומות ואת יכולה לקום וללכת באמצע... וכן גבריאל היתה מדהימה כמו תמיד... לוסי היתה מהממת נכון.. אבל אני תמיד תמיד אחשוב שגבריאל משלשת אותה.. אבל זאת רק הדעה שלי... והיה פרק ענק - נהנתי

Caeser

New member
למה???

אני חושב שהפרק היום היה מאוד חזק רגשית בין שתי הדמויות (זינה וגבריאל) ראיתם כמה פעמים הן בכו...ואני אישית דווקא מאוד אהבתי את העלילה ואת ההתפתחות של העניינים. זה אחד מהפרקים האלה של "מה היה קורה אם" כמו הפרק ההוא מהעונה השניה (שכחתי את השם..) אני מודה שהפרק מהעונה השניה היה יותר טוב אבל גם הפרק הזה היה מעניין. היו קטעים מאוד יפים בין זינה וגבריאל והיו קטעים כואבים כמו הזעקות של זינה כשצלבו אותה וראו את אלטי עומדת מולה וצוחקת. וכנראה שלא משנה אם קיסר שינה את הגורל, בסופו של דבר הכל היה כמו שהיה מקודם לדוגמא המוות של זינה ושל קיסר שהיה אותו זמנית כמו בפרק האחרון בעונה הרביעית וכמובן מערכת היחסים בין זינה לגבריאל שתמיד יהיה בינהן קשר מיוחד לא משנה באיזה עולם מקביל הן יהיו. מאוד אהבתי את אלטי בפרק וזה בעצם הפרק האחרון שלה בזינה...:( רק האדישות של זינה וגבריאל בסוף הפרק היתה משונה וקצת לא מובנת, אבל בסה"כ מתוך 10 הייתי נותן לפרק הזה ציון 8!

זוהר פ

New member
פספתי את ההתחלה ../images/Emo7.gif

מילא, נראה מה הלך שם בערב כבר. זה היה פרק איחוד או משהו ? של קיסר וגוקסר וכל מיני ותיקים ? גם לא הבנתי מתי הכל מתרחש כי זינה וגבריאל ישנו כמה עשרות שנים אז גם אם ההסטוריה היתה משתנת כל האחרים היו צרכים להיות זקנים. מה שהיה יפה שההסטוריה חוזרת על עצמה - שוב זינה נצלבת בדיוק כשקיסר נדקר למוות עם הפגיון.

avice9

New member
לדעתי הפרק דווקא היה מאד יפה...

זה היה אחד הפרקים כי טובים של העונה השישית. אהבתי כרגיל את אלטי שמשחקת ממש טוב, והסצנה שגבי באה לבקר את זינה שפצועה בכלא היתה ממש מרגשת. אבל... הסוף היה דיי מטומטם, לא? פתאום הכול בסדר וזינה וגבריאל הולכות ביחד ביער... וכל מה שיש להן להגיד הוא לדבר על המחזה של גבריאל? טוב, אבל סך הכל פרק טוב מאוד!

gabrielle

New member
אוי הסיום היה דווקא ענק

זה כל כך יפה שהכל כרגיל והחיים חזרו למסלולם כי זה ניהיה רגיל אצלהן שהחיים שלהן בסכנה והן מצילות את עצמן והכל יפה וטוב... אז הפעם הן לוקחות את זה באדישות בלי כל הקוצי מוצי... אהבתי

shiRan WP

New member
לא אהבתי../images/Emo7.gif

אוקיי ממש לא אהבתי את הפרק מה הרעיונות לפרקים נגמרו, או מה? (שיבקשו עזרה מגבריאל) אממ..לוסי הייתה יפה...אפילו מאוד יפה:) אבל לסיכום לא אהבתי כ"כ את הפרק ובמיוחד לא את הסוף

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הקטע ( שיבקשו עזרה מגבריאל ) את בהחלט צודקת בנוגע לזה אני בטוחה שיהיו לה רעיונות מממממממממ.... הפרק היה טוב- לדעתי

danlian

New member
The Fates

מה שאהבתי בפרק הזה ( בנוסף לסבטקסט המדהים) זו הדרך העקיפה בה הכותבים של הסדרה גרמו לצופים להבין שכל אחד קובע את גורלו . איך הגעתי למסקנה כזאת ? במשך כל העונות תמיד היה את ה Fates שהן החליטו מה יהיה הגורל של האנשים ואילו בפרק הזה הן נהרגות ( מתפוצצות או משהו) וזה אומר שעכשיו אין מי שיקבע לאנשים את העתיד \ גורל שלהם . כבר 5 עונות שזינה אומרת שהאדם הוא זה שקובע את גורלו ולא האלים ובפרק הזה זה באמ מתחיל להיות ככה .

לא הבנתי כלום!

לא הבנתי מה קרה שם בכלל ובסוף כדור הארץ היתפוצץ? איך זה ששוב הן חזרו לחייהם הרגילים? אווווו סיזר המהמם הוא כזה שווה!!!! אוווו ג´וקסטר המסכן :( אולטי- למה היה לה קול רגיל!?

xena 17

New member
הפרק היה דוקא טוב......

לוסי היתה מהממת. אהבתי לראות את רוב השחקנים,היו כמה קטעים עצובים כמו למשל: הצליבה של זינה. בקיצור פרק נחמד!!!

מוגי13

New member
גם אני חושבת

שלתסריטאים נגמרו הרעיונות.. לא אהבתי. שמתם לב שכל הזמן קוצצים לגבריאל את השיער?!?! הקיסר לא הירשים אותי בכלל - הוא לא כמו שהיה בתחילת הפרקים של זינה. לגבי זינה - היא נפכה להיות השפחה.. של הקיסר.. מרוסנת, מופנמת.. לא מתאים בכלל לזינה..ראינו איך היא התפרצה בסוף!! אלטי שיחקה יפה.. לגבי גו´קסר.. אני חושבת שהוא היה צריך לעשות עוד כמה דברים.. אבל בהתחשב למצב.. הוא היה בסדר.. וה-כ-ל- בגלל חוט שנחתך!! GIVE ME A BREAKE!!! יותר מדי קיצי ו-ל-א הגיוני. מתי יגיעו הפרקים הטובים?!!@ סליחה שאני מבקרת את הפרק שהיה.. אבל זה היה נורא.. הסדרה הידרדרה.. זו דעתי.. לא להרוג אותי. אורית

למעלה